Kita mriksa Echo Dot generasi kaping 3 kanthi jam internal

Amazon wis nganyari akeh produk ing kisaran Echo, kalebu Amazon Echo sing saiki dadi generasi kaping telu, Disaranake sampeyan kudu nganalisa analisis jero. Nanging saiki kita ana ing kene kanggo ngobrol babagan produk liyane ing katalog, luwih khusus Amazon Echo Dot, speaker cilik karo Alexa wis nampa sawetara fitur-fitur anyar, kayata jam lan desain ulang sing sithik. Tetep bareng karo kita lan temokake Amazon Echo Dot generasi kaping 3 anyar iki kanthi jam internal, speker cilik karo Alexa sing pengin nyelehake ing meja sisih amben sampeyanAyo goleki apa sing kudu sampeyan critakake.

Desain lan bahan

Amazon Echo Dot generasi kaping 3 kanthi jam internal ora bakal bisa ngelingake versi sadurunge, amarga praktis padha, nyatane tetep njaga dimensi lan bobote, kita duwe 143 x 99 x 99 milimeter kanthi bobote 300 gram, sejatine jujur. Sampeyan ora bakal bisa mbedakake saka model sadurunge, sanajan ing edhisi iki sing dites yaiku versi kanthi jam, nduweni serangkaian LED sing bakal menehi wektu, sing kebeneran minangka pitakon sing paling akeh ditakokake dhumateng penutur cerdas alit menika.

Kita duwe nilon kanggo nutupi piranti, basis silikon ing sisih ngisor supaya ora obah, ing sisih mburi port input daya lan port output Jack 3,5mm, yen kita pengin nggawe speaker liyane dadi cerdas. Ing ndhuwur kontrol sing padha kaya biasane: Nyeluk Alexa; Nggawe volume; Volume ngisor lan bisu mikropon. Kita ora duwe warta maneh, nyatane cincin LED sing nuduhake status speaker isih padha karo sadurunge, uga ora anyar. Kasunyatane yaiku Amazon wis duwe resiko sethithik.

Karakteristik teknis

Minangka swara sing padha karo sadurunge, yaiku, Amazon durung ana inovasi ing babagan iki Amazon Echo Dot generasi kaping 3. Kita duwe papat mikropon sing bakal mbantu kita ngobrol karo Alexa (lan ora cukup yen muter musik kanthi volume maksimal kanggo speaker). Saliyane, kita duwe speaker mono 40mm kanggo muter musik, ora ana dhukungan ing level bass utawa subwoofer. Kanggo liyane, perlu diandharake manawa kita ora kompatibilitas karo Dolby Audio, mesthine ing level kinerja yaiku supaya kita bisa lolos.

Sampeyan kudu nyatet sing Lampu LED bakal nuduhake suhu lan volume piranti yen kita sesambungan karo data iki, uga wektu sing pas. Saliyane, ing sisih mburi duwe output audio Jack 3,5mm sing bakal ngidini kita "nggawe cerdas" speaker liyane sing pengin ditambahake. Kita duwe Bluetooth nganggo protokol A2DP lan AVRCPuga WiFi dual band, kaloro 2,4 GHz lan 5 GHz gumantung karo kabutuhan, aku luwih dhisik nggunakake band 2,4 GHz kanggo entuk kompatibilitas lan stabilitas sinyal.

Fitur Amazon Echo Dot

Ngluwihi kasunyatan manawa dadi speaker kinerja sing apik, saiki kita duwe layar LED sing bakal nuduhake wektu. Iki minangka salah sawijining detail sing paling akeh dituntut pangguna lan sampeyan bisa langsung ngeterake menyang meja. Layar LED iki surem nalika dituduhake utawa nalika mateni lampu liwat Alexa, nanging kaya sing wis diandharake, iki uga nuduhake informasi suhu lan volume yen dijaluk. Kanggo liyane, Spotify Connect lan kompatibilitas karo Ketrampilan klasik ing toko Amazon.

Saiki kita duwe jam tangan, Kita uga bisa ngatur weker kanggo sampeyan kanthi langsung, supaya bisa nundha lan menehi pitunjuk kanggo muter musik tartamtu. Kita mung kudu takon marang Alexa lan sistem bakal nemtokake manawa kita ngadhepi jam weker. Iki pancen fitur paling apik ing piranti iki, sing langsung dikirim menyang meja sisih amben, lan sampeyanSawise padhange tampilan LED wis surem, kita ora bakal nemoni masalah, ora nyenengake lan integral menyang dekorasi kamar, mesthine kamar tidur Echo sing ideal.

Pangalaman pengguna

Pengalamanku karo iki Amazon Echo Dot Generasi kaping 3 wis cukup bisa dielingi apa fungsi utama. Iki minangka kanca sing apik kanggo meja samping amben lan bisa ngganti jam weker sing biasa, kanthi asumsi manawa sampeyan dudu salah siji sing nggunakake piranti seluler minangka jam weker, sing saiki normal. Paling ora, sampeyan bisa ndeleng kanthi cepet babagan waktune tanpa kudu takon lan bakal nuduhake informasi sing luwih menarik kayata suhu lan malah volume sing pas kanggo diputer.

Nanging, speaker iki mung nyedhiyakake fungsi liyane kanggo nindakake fungsi karo Alexa kayata ngatur piranti otomasi ing omah utawa ngrungokake radio lan uga podcast. Musik diputar nganggo bass sing ora ana lan volume sing ora nyukupi, mesthine minangka alat iringan sing ideal nanging dudu pamuter musik sing cukup, Kita duwe akeh faktor sing mbantah lan yaiku yen pamicara ora cukup kanggo nyenengake, sanajan katon cocog kanggo menehi swara sing jelas, malah kita bisa nelpon yen pengin (disaranake sampeyan nonton video kasebut Saluran YouTube).

Pendapat editor

Mesthi wae alangan pertama ditemokake ing rega, rega standar 69,99 euro, sanajan versi tanpa jam isih disimpen nganti 59,99 euro. Model kasebut duwe papat warna kanthi jam: Ireng, abu-abu enom, abu-abu peteng lan jambon. Aku ora duwe model biru, nanging sejatine ora ala, terus terang. Aku angel nyaranake, nanging yen kita ngetrapake regane dhuwit lan kita bisa entuk dhuwit luwih akeh kanggo produk liyane ing kisaran sing padha kayata Amazon Echo generasi kaping 3, sing kinerja dhuwur produk, iki bakal gumantung karo kabutuhan sampeyan.

Kita mriksa Echo Dot generasi kaping 3 kanthi jam internal
  • Rating editor
  • Rating bintang 2.5
34,99 a 65,99
  • 40%

  • Kita mriksa Echo Dot generasi kaping 3 kanthi jam internal
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Potensi
    Penerbit: 40%
  • Kinerja
    Penerbit: 50%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • Kualitas
    Penerbit: 50%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 50%

Pros

  • Desain kompak lan minimalis
  • Jam internal
  • Gampang kanggo ngatur

Contra

  • Kekuwatan ora cukup
  • Aku ora ngerti sebabe ora nggunakake USB-C
  • Ing volume dhuwur mikropon nandhang sangsara
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->