Kobo nyedhiyakake Elipsa sing anyar, e-reader sing lengkap banget

Rakuten Kobo mung ngumumake Elipsa anyar, e-reader cerdas kanthi kapabilitas lan fleksibilitas anotasi anyar sing ndadekake luwih rumit tinimbang mung produk maca. Kobo Elipsa anyar bakal didol regane kurang luwih 400 euro kanthi layar sentuh lan aksesoris kayata stylus lan case cerdas sing saiki ngidini sampeyan nggawe konten. Ayo goleki luwih anyar babagan sing anyar.

Bakal duwe layar E-Ink Carta 1200, 10,3 inci, Anti-sorotan, cahya sing bisa disetel karo LightLight, panyimpenan 32GB lan SleepCover sing apik gayane lan serbaguna, Kobo Elipsa meksa wates ngarep maca digital. Piranti kasebut kasedhiya ing warna biru peteng, Kobo Stylus kanthi warna ireng, lan kasus kasebut ing warna biru cilik.

"Nalika ngelingi nggawe Kobo eReader anyar, kita bakal terus takon
klien, kanggo sing maca saben dina, apa sing bisa digawe kanggo nambah pengalaman
pamaca Kanthi Kobo Elipsa, kita kepengin nyedhaki para pamaca sing maca nanging uga sesambungan
nganggo teks; sing menehi tandha, garisake lan cathet amarga, kanggo wong-wong iki, iku cara paling apik
kanggo nggoleki buku, artikel lan dokumen sing diwaca "

Paket Kobo Elipsa kalebu Kobo Elipsa eReader, Kobo Stylus, lan Kobo Elipsa SleepCover.  Bakal didol kanggo 399,99 Euros en kobo.com, fnac.es lan ing toko fisik Fnac. Reservasi bakal kasedhiya online tanggal 20 Mei lan piranti bakal kasedhiya ing toko lan online tanggal 24 Juni.

Piranti kasebut bakal duwe RAM 1GB ing level teknis, diiringi konektivitas WiFi lan USB-C, ya, paling ora informasi kasebut saiki nuduhake manawa kita ora bakal duwe Bluetooth. Kita bakal duwe batere udakara 2.400 mAh lan panyimpenan nganti 32GB. Kanggo bagean kasebut, layar tutul duwe resolusi 1404 x 1872 sing ora bisa dipikirake sing nawakake total 227 PPI. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.