Konami kalah karo Liga Champions dadi PES, game video kasebut mudhun lan tanpa rem

Wektu paling ala ing Pro Evolution Soccer kanthi jaman mbuwang paling gedhe sing durung tau dideleng ing game video. Mangkene carane Elektronik Elektronik bisa ngasilake bathi lan akeh saga FIFA, dadi limang taun kepungkur minangka salah sawijining game sing paling akeh adol salinan nalika ngasilake mayuta-yuta dolar minangka penghasilan sing ditanggepi.

Tongkat pungkasan sing bisa mbuktekake serangan fatal kanggo Pro Evolution Soccer lan Konami ing game bal-balan yaiku bakal mandheg kontrak karo UEFA sing njamin lisensi Liga Champinos. lan organisasi organisasi bal-balan kasebut ora duwe niat kanggo nganyari maneh.

Acara pungkasan sing bakal ditindakake dening loro firma kasebut bisa uga dadi final Piala Champions Eropa sing bakal dianakake ing Kiev. Asosiasi iki wis suwene udakara sepuluh taun lan kayane wis cukup ujar. Sing ora dingerteni yaiku sebab nyata, mula kita ora bakal kaget yen tawaran Electronic Arts kanggo nambah pemasaran lan lisensi Liga Champions UEFA menyang FIFA dadi sebab utama. FIFA ngasilake akeh dhuwit kanthi paket Tim Ultimate lan Liga Champions bakal dadi insentif sing apik kanggo masa depan.

Wis liwat pernyataan sing ditandatangani dening UEFA ing situs web resmi, ing endi negesake manawa perjanjian lisensi kasebut Konami y Pro Evolution Soccer bakal rampung sawise final Liga Champions sabanjure ing Kiev:

Wis asosiasi koperasi lan saling nguntungake. UEFA seneng matur nuwun marang Konami amarga komitmen lan dhukungan sing gedhe kanggo kompetisi klub UEFA sajrone dasawarsa kepungkur lan kita ngarep-arep terus bisa kerja bareng Konami ing bidang bal-balan UEFA.

Kita bakal ngawasi E3 mbesuk yen EA duwe komentar babagan FIFA 19.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.