Iki minangka konten eksklusif Mario Kart 8 Deluxe kanggo Nintendo Switch

Mario Kart minangka game video sing apik banget sing wis digunakake kanggo kita sajrone pirang-pirang taun, lan kepiye cara liya, iki minangka game terakhir sing ditampilake bareng karo Nintendo Switch lan Wii U, sanajan versi Switch wis diwenehi jeneng "Deluxe" amarga alasan sing jelas. Peluncuran game video hebat iki dijadwalake ing pungkasan wulan April, lan Nintendo pengin supaya kita seneng karo Joy-Con. Nanging, kudu ana sing beda karo versi Wii U, sing motivasi para pangguna supaya bisa tuku maneh. Nggih Iki minangka warta sing kalebu Mario Kart Deluxe kanggo Nintendo Switch sing sampeyan ora bisa nemokake ing versi sadurunge.

Secara teknis, ora bakal ana game anyar sing murni fungsi, nyatane kita bisa ujar manawa bakal kaya DLC game video asli sing dirilis kanggo konsol Wii U. Anyar yaiku kita bakal duwe akses menyang patang puluh wolu trek liyane, kanthi Iki dijaluk minangka Mario Kart kanthi nomer trek paling gedhe sing digawe dening Nintendo. Kajaba iku, limang koridor anyar bakal ditambahake, kalebu Inkling Girl lan Inkling Boy, kaloro karakter kasebut ana ing saga SplatoonKita uga bakal duwe King Boo, Balung Garing lan mesthi Browser Bayi.

Kajaba iku, Nintendo wis pas kanggo nambah alat bantu supaya supir ora ucul saka trek kanthi gampang. Pungkasan, kita bakal duwe limang mode game sing beda sing wis ditampilake Nintendo:

  • Roundup Renegade - Mode sing mung anyar, uwal lan njupuk kanca saka kunjara nganggo kart
  • Perang Balon - Ing kene pangguna bisa entuk nilai kanthi njeblug balon saka mburi musuh.
  • Blast Bob-omb - Bom ing endi wae, mlayu lan nglindhungi awake dhewe, mode sing paling eksplosif.
  • Pelari Koin - Mbukak lan njupuk jumlah koin sing maksimal, mula sampeyan bisa menang.
  • Maling Sinar - Nyolong lan nglindhungi Sprite Cahya, lan nglindhungi dhewe ing perang bebarengan iki.

Lan iki warta sing diwenehi Mario Kart 8 Deluxex kanggo Nintendo Switch.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Leonardo Torres Caballero ngandika

    Browser Bayi jaajajajajajajajajajajja