Ultimate Ears Blast lan Megablast resmi nambah kompatibilitas Spotify

Lan juru bicara perusahaan Ultimate Ears, sing dadi merek merek Logitech sing kondhang, nembe ngumumake manawa model Blast lan Megablast (sing pungkasan kasedhiya Alexa) dadi kompatibel karo Spotify lan kanthi cara iki pangguna ora kudu ngakses dhaptar musik maneh saka smartphone.

Saiki saben pamicara sing kuat kasebut bakal bisa digunakake kanthi mandiri saka piranti seluler lan amarga pangguna bisa ngakses musik nganggo swarane. Dheweke uga nambahake Spotify Connect pungkasane lan saiki kita bakal bisa muter lagu Spotify kanthi gampang nalika speaker wis nyambung menyang WiFi, tanpa kudu nyambungake telpon liwat Bluetooth.

Duwe Alexa lan ora bisa digunakake kanggo Spotify ...

Suwene luwih saka setengah taun kanggo ngluncurake kontrol swara Spotify kanggo rong pamicara spektakuler kasebut. UE Blast lan Megablast minangka pamicara paling dhuwur lan opsi konektivitas sing apik banget, nanging ora kompatibilitas iki karo salah sawijining layanan musik streaming paling apik ing donya lan saiki dheweke wis duwe.

Sejatine yaiku nalika ndeleng manawa duwe Alexa, kita bakal gumun yen ora duwe kontrol layanan musik, amarga Alexa kompatibel karo Deezer, TuneIn, Pandora, iHeartRadio, SiriusXM, lan mesthi Amazon Music, dadi mesthine ora angel banget supaya dheweke kalebu Spotify.

Yen kabeh iki kita tambahake manawa Telinga Ultimate iki ngidini sambungan antarane sawetara pamicara model sing padha, kita pancen duwe kekuwatan swara sing luar biasa. Ala banget yen Alexa ora kasedhiya ing negara kita, amarga bakal menarik banget kanggo akeh pangguna sing pengin nyoba asisten jinis iki, saliyane ditambahake menyang speaker sing apik kaya Blast utawa Megablast Bakal luar biasa.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)