Kygo A11 / 800, pembatalan audio paling premium [Review]

Kita terus nganalisis produk sing pengin sampeyan ngerteni. Kita ngerti manawa kita ana ing jaman headphone True Wireless, nanging isih ana sawetara pangguna sing kualitas swara lan otonomi menang. Headphone headband isih kasedhiya ing pasar, Nanging kanggo mbedakake dhewe, dheweke kudu milih kenyamanan lan teknologi tinggi, lan prekara sing wis ditindakake lan yen sejatine larang.

Kygo kanthi A11 / 800, bisa uga headphone sing mbatalake swara paling canggih ing pasar lan swara berkualitas tinggi, kita analisa dadi sampeyan bisa ngerti kanthi jero cara kerjane.

Desain lan bahan: Minimalisme lan kontroversi

Sacara objektif Kygo Life A11 / 800 minangka headphone sing apik. Kita duwe basis polikarbonat sing nggawe kontroversi. Polycarbonate luwih awet tinimbang sing katon, nyatane cenderung cetakan tinimbang ngilangi, dadi jaminan awet. Nanging, resistensi goresan kurang, lan krasa plastik ing earphone rega tartamtu ndadekake jinis pangguna padha mundur. Sejatine kesan pisanan kaya iki, nanging kita sing ngerti jinis materi iki ora ngerti yen murah uga ala.

  • Bobot: 250 gram
  • Werna: Ireng lan putih
  • Bahan: Polikarbonat

Penyesuaian bisa ditingkatake, nanging nduweni akeh unsur mekanik ing level lempitan. Saben earbud muter udakara 90º kanthi horisontal lan lempitan rata. Kita duwe lapisan kulit simile ing headband ndhuwur lan headphone, sing nyenengake lan nglumpukake kuping. Kita duwe panel tutul ing kuping karet ing sisih tengen sing ngidini kita sesambungan karo pamuter, uga telung tombol (ANC - ON / OFF - AWS) ing earphone dhewe lan LED Status kanggo saben alat pangrungon uga. Kanggo koneksi, kita duwe Jack 3,5mm kanggo sisih tengen lan port USB-C digunakake kanggo ngisi daya ing kuping kiwa. Temenan, ikat kepala bisa digawe dawa lan duwe sasis logam ing njero.

Pembatalan swara paling lengkap sing dakdeleng

Kita duwe tombol kanthi mbatalake swara, nanging luwih disaranake nginstal aplikasi Kygo Sound (Android/iOS) supaya bisa nikmati kabeh fitur. Pembatalan swara mung adil, sampurna lan ing level merek sing diakoni kayata Sony ing syarat-syarat pembatalan standar, nanging… kepiye yen pengin liyane? Kabeh kustomisasi iki nawakake pambatalan swara saka Kygo A11 / 800:

  • Pembatalan swara mutlak: Kita mung ngrungokake musik
  • Mode kesadaran: Batalake 50% swara sekitar lan 100% swara manungsa
  • Mode sekitar: Nelpon swara njaba lan ngidini kita ngobrol nalika ngrungokake musik, umume musik kasebut ana karo sampeyan lan ora duwe headphone.

Contone, kanggo lelungan nganggo transportasi umum kayata metro, pembatalan swara mutlak ngisolasi sampeyan kabeh, ora luwih disaranake tinimbang dheweke "Mode sekitar" menyang dalan tanpa ngalami musibah. Iki minangka pertama kaline pembatalan swara dadi pribadi lan menehi apa wae sing dijanjekake ing saben mode, kepiye sampeyan nindakake? Katon kaya tenung.

Aplikasi kasebut minangka nilai tambah

Kygo Life A11 / 800 durung rampung yen sampeyan durung nginstal aplikasi. Ora ana piranti lunak sing relevan banget ing produk kaya iki, lan kayane dheweke wis sinau akeh saka kanca-kanca Sonos saka iki. Aplikasi kasebut minangka nilai tambahan sing ngunggahake Kygo Life A11 / 800 menyang kualitas sing meh ekstrim, kustomisasi absolut lan sawetara fungsi sing sampeyan ora ngerti sing dibutuhake nganti nyoba.

EQ Gambar ngidini sampeyan nyetel jinis swara miturut kekarepan sampeyan tanpa kudu menehi eQ klasik. lan dihargai ing tingkat kesederhanaan lan fungsionalitas. Kita uga duwe sistem pangaturan dhewe sing gampang kanggo ngganti jeneng headphone, uripake lan mateni macem-macem mode pambatalan swara lan temokake babagan rinci babagan otonomi sing isih ana. Sanajan ngono, aplikasi kasebut ora perlu dingerteni kayata otonomi, amarga bisa dideleng ing menu aksesoris iPhone kayata.

Otonomi, fungsi lan ciri teknis

Iki Kygo Life A11 / 800 padha ngluwihi swara, padha target kanggo menehi pengalaman. Contone, dheweke duwe sistem deteksi sing mandheg lan nerusake musik kanthi otomatis nalika mbusak / dilebokake, ya kaya AirPods. Nanging luwih akeh, diwiwiti karo sing duwe Bluetooth 5.0 kanggo streaming audio lan ngirit energi, kaya biasane nfc, sing bakal ngidini dheweke bisa nyambung menyang piranti Android kanthi nggawa earpiece nengen menyang sing maca smartphone.

  • Pembalap: mm 40.
  • Sensitivitas: 110 ± 3dB
  • Frekuensi respons (± 3dB): 15 Hz - 22 KHz
  • kompatibel kanthi format aptX, aptX LL lan AAC

Nanging, otonomi minangka titik sing relevan ing titik iki. Kita duwe batere 950mAh, sing bisa menehi puter maneh nganti 18 kali liwat Bluetooth lan kanthi pambatalan swara diaktifake, butuh nganti 38 jam yen ora nggunakake liyane kajaba kabel (Keprigelan banget!). Kanggo ngisi daya, kita nggunakake USB-C lan butuh wektu udakara 2 jam, sing ora kurang. Babagan otonomi, mesthine headphone kayane ora duwe masalah lan miturut pengalamanku, kalebu data pabrike, uga prekara sing ora umum banget ing pasar iki.

Pengalaman pangguna lan pendapat editor

Pros

  • Desain ringan lan nyaman
  • Pembatalan swara adhedhasar fitur paling apik sing dakdeleng
  • Dheweke nyiyapake kanthi cepet lan duwe ton fitur
  • Otonomi sing luar biasa

Contra

  • Materi bisa uga ora nggawe kesan sing paling apik
  • Touchpad duwe sawetara ketinggalan
  • Kasus iki amba, bisa uga tas luwih apik
 

Aku seneng karo headphone True Wireless, pangguna AirPods sing setya, lan bakal tetep dadi kaya ngono. Nanging, nalika aku lungguh ing komputer kanggo kerja utawa nalika lelungan, Kygo Life A11 / 800 iki dadi panggung utama. Dheweke duwe pembatalan swara sing paling serbaguna sing wis dak coba kencan lan kepenak bisa ditemoni pirang-pirang jam. Ing pasar kanggo headphone "premium" ing kategori iki (ora khusus audiofil) aku nemokake sawetara saingan ing babagan kualitas audio lan ora ana ing babagan jumlah fungsionalitas sing wis rampung.

Titik negatif Apa sing dakkerteni, sanajan mbela polikarbonat, yaiku sensasi sing diwenehake dening bahan lan bahan sing cocog. Aku uga nemokake sawetara wektu tundha ing respon sing ditawakake touchpad kontrol multimedia lan tombol daya lan ANC kayane salah lan ora bisa dakeling-eling. Miturut kontra, kita duwe aplikasi sing mewah mewah, otonomi sing luar biasa, kualitas audio sing dhuwur banget lan pembatalan swara sing paling serba guna lan lengkap sing saiki dak coba. Yen sampeyan disenengi sampeyan bisa njaluk saka 249,00 lan kanthi jaminan paling apik ing LINK iki. Sanajan sampeyan uga bakal nemokake headphone kasebut ing sawetara titik adol kayata El Corte Inglés.

Kygo A11
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
249 a 299
  • 100%

  • Kygo A11
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Panglipur
    Penerbit: 85%
  • Kualitas swara
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 98%
  • Fungsi
    Penerbit: 88%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 92%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->