Lamborghini Terzo Millennio, supercar listrik kanthi teknologi futuristik

Presentasi Lamborghini Terzo Millennio

Kita mbaleni maneh: masa depan otomotif liwat kendaraan listrik. Wis ana akeh perusahaan ing industri sing kasengsem ing sektor iki, mula ora bisa mundur. Apa maneh, perusahaan kaya Lamborghini sing mewah nampilake sing paling anyar konsep kanthi kolaborasi karo rong laboratorium MIT (Massachusetts Institute of Technology). Asile wis Lamborghini Terzo Millennio, minangka visi supercar ing mangsa ngarep.

Lamborghini pengin nggawe sesanti mbesuk nanging ora bakal ilang ciri khas babagan desain. Mula, Terzo Millennio iki nduwe aura spasial sing diwenehake kabeh supercar Italia ing dalan. Saiki, target proyek iki yaiku entuk asil anyar ing 5 bidang: sistem panyimpenan energi, bahan inovatif, sistem propulsi, desain lan emosi sesanti. Lan loro sing pertama ditugasake dening rong laboratorium MIT.

Lamborghini Terzo Millennio mburi

Sing pertama, yaiku Departemen Kimia lan disutradarai dening Profesor Mircea DincaDheweke nyoba ora nggunakake batere konvensional lan nggunakake supercapacitor kanggo nawakake energi sing cukup supaya bisa mindhah supercar saka ciri kasebut. Kajaba iku, tantangan Profesor Dinca liyane yaiku njaluk tim sing ora umure wis suwe lan sandhangane minimal. Kajaba iku, sampeyan pengin nyelehake saben rodha nganggo motor listrik dhewe lan kanthi mangkono bisa menehi torsi sing luwih apik.

Ing tangan liyane, Departemen Teknik Mesin sing dipimpin dening Profesor Anastasios John Hart Dheweke lagi nggarap desain Lamborghini Terzo Millennio menyang level liyane. Perusahaan Italia pengin terus taruhan serat karbon. Nanging, sing pengin sampeyan entuk yaiku kabeh sasis kendaraan minangka papan kanggo nyimpen energi. Sanajan, ati-ati, amarga sing paling menarik yaiku nggunakake nanoteknologi dadi Lamborghini Terzo Millennio duwe katrampilan ndandani awake dhewe; yaiku, bakal duwe monitor status sing sumebar ing saindhenging kendharaan sing bakal golek kesalahan apa wae.

Pungkasan, rumangsa penting banget kanggo Lamborghini. Lan Terzo Millennio ora kudu nglirwakake karakteristik perusahaan sing dipimpin dening Stefano Domenicali. Dadi Iki uga bakal menehi swara olahraga banget mobil konsep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)