Apa lampu keyboard ing MacBook sampeyan ora urip? Iki kedadeyan

keyboard mac

Salah sawijining fitur paling apik ing keyboard laptop kudu diuripake maneh supaya kita bisa nulis ing peteng tanpa ana masalah. Para pamiarsa Gadget Aktualidad takon babagan pitakon ing ngisor iki: "kenapa kadang aku ora bisa nguripake lampu keyboard MacBook lan simbol katon ing layar kaya opsional kanggo ngatur cahya keyboard diblokir?" Wangsulane gampang lan solusine luwih akeh.

Keyboard kaya ing MacBook disambungake menyang sensor sing bisa ndeteksi cahya lingkungan. Sensor iki dununge ana ing jejere kamera laptop. Nalika sensor ndeteksi manawa sampeyan ana ing papan sing padhang, langsung mblokir opsi kanggo ngatur cahya keyboard, amarga nganggep manawa keyboard katon apik. Kepiye yen sampeyan isih pengin nguripake lampu keyboard lan pilihan katon diblokir?

Sampeyan mung kudu tutup, nganggo driji utawa tangan, sensor cahya laptop sampeyan, bunder cilik sing bakal ditemokake ing jejere kamera komputer. Sawise sampeyan ngunci sensor, sampeyan bakal weruh kepiye pilihan kanggo nambah utawa nyuda katerangan saka keyboard sampeyan wis langsung dikunci.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan salah sawijining gadget, elinga yen sampeyan bisa nulis tweet liwat akun Twitter resmi kami: @agadget

Informasi luwih lengkap- Iki minangka warta sing bakal ditemokake ing Bluetooth 4.1


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Lua ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo artikel! Aku ndeleng iki dina pisanan lan wedi mikir yen aku ngalangi hahahaha

  2.   Valeria ngandika

    Apik banget !! Matur nuwun kanggo kontribusi. =)