LG 32QK500-W monitor QHD kanthi rega sing menarik, kita nyoba

Wis sawetara wektu ora nyoba monitor, lan layar minangka produk sing penting banget kanggo kerja saben dinane lan seneng main game. Pramila ing wektu iki, kita nggawa produk LG sing mesthi bakal disenengi, kita duwe monitor 32 inci lan rega sing sampeyan goleki.

Monitor saya gedhe lan saya gedhe, angel kanggo ndeleng monitor ing ngisor 21 inci meh ing endi wae, lan iki minangka tandha apik. Monitor LG32QK500-W minangka alternatif sing apik kanthi resolusi QHD lan ukuran 32 inci, temokake ing analisis iki kabeh kaluwihan lan kekurangan.

Kaya biasane, amarga ndeleng ora padha karo maca, disaranake sampeyan nganalisa analisis video ing ngendi sampeyan bisa nikmati fitur-fiture, cara kerjane uga macem-macem kapabilitas. Kita wis nyoba tes ing lingkungan pangembangan lan papan kerja lan ing lingkungan game video, supaya bisa menehi tes sing paling dipercaya lan bisa menehi pitutur apa kekuwatan lan mesthi uga kekurangane. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa mampir LINK ikiing ngendi sampeyan bisa tuku langsung saka 256, kanthi rega paling apik lan ing omah.

Bahan lan desain: Akeh banget nanging efektif

Kita duwe produk sing bobote pangkalan kalebu 5,7 Kg babar pisan ora abot. Basis logam duwe desain sabit sing khas lan nyedhiyakake stabilitas luwih saka cukup kanggo nyelehake ing endi sing dikarepake. Aku seneng jinis basis iki amarga ngidini sampeyan nggunakake papan sing luwih akeh ing meja tinimbang sing nggunakake basis. Ing kasus iki kita duwe ukuran 724.3 x 519.2 x 219.9 mm, bingkai ditahan nanging ora kakehan, olahraga rada beda karo sing wis ditemokake karo pangkalan.

  • Ukuran karo basis: X x 724.3 519.2 219.9 mm
  • Ukuran tanpa ngadeg: X x 724.3 424.2 42.5 mm
  • Bobot karo ngadeg: 5,7 Kg
  • Bobot tanpa ngadeg: 5,4 Kg
  • Tembok tembok VESA 100 x 100 mm

Wis dibangun ing plastik putih lan glossy kanggo sasis, nanging sisih ngarep duwe warna perak sing integral sampurna karo pangkalane. Ing level detail, LG wis nggawe produk sing wis diproduksi kanthi apik lan, sing paling penting, bakal katon meh ing kabeh jinis dekorasi. amarga kombinasi warna, bahan lan desain. Secara pribadi, aku ora duwe siji-sijine, nanging kudu dilebokake ing desain sing minimalis lan canggih, nanging mesthine ora kepengin menehi risik banget.

Karakteristik teknis panel

Kita nemokake layar 32 inci, a Panel IPS sing ngidini ndeleng sudhut meh 180º cukup khas. Minangka kanggo padhang, kita bisa nemokake 300 nits sing ora nemen, cukup kanggo nikmati konten lan makarya, nanging ing ngisor iki monitor liyane ukuran iki. Padhang minimal uga ana ing 250 nits, mula bedane ora bisa ditemokake. Kita uga duwe ambane warna 8 Bit + A-FRC sing miturut teori digital menehi 10 Bit nanging nggawe kita kehabisan HDR, anané utama pisanan ing layar 32-inch iki.

Wektu respons minangka fiasco gedhe nomer loro, yen sampeyan bisa ngucapake. Kita duwe 8 ms sing ora bakal gawe marem para pemain game, utamane diiringi kita ora duwe tarif refresh luwih dhuwur tinimbang 75 Hz, sanajan kanggo aku pribadi dheweke wis katon cukup. Pungkasane, kita kudu nyritakake babagan resolusi, QHD yaiku sing wis kasebut ing acara liyane 2K, kita duwe 2560 x 1440 piksel luwih saka cukup kanggo monitor 32-inch sing bakal digunakake kanggo makarya lan muter ing bagean sing padha, plus LG ngerti akeh babagan iki lan wis kalibrasi monitor kanthi efisien.

Pilihan ekstra: AMD FreeSync lan liya-liyane

Kita duwe monitor sing bisa diatur kanthi kecenderungan nanging ora ing dhuwur, dhasar kanthi imbuhan dhuwur biasane luwih khas kanggo monitor sing fokus ing lingkungan profesional, nanging kanthi 32 inci ora bisa dipikirake ora bakal ala yen kita nggunakake dhukungan VESA nyumerepi tembok, ya? Amarga kita duwe sambungan ing ngisor iki. Sistem kasebut Perlindhungan gulung cepet Aman uga nggawe eyestrain ora mesthi ana.

Banjur kita duwe sampeyanSerangkaian bagean sing tujuane nawakake gambar sing luwih disesuaikan miturut merek:

  • Werna Sejati: Sudut ndeleng sing luwih apik, nganti 178º tanpa kelangan warna utawa konten
  • Radeon FreeSync: Radeon FreeSync sakbenere ngilangi pigura sing rusak lan fragmenasi gambar.
  • Sinkronisasi Tindakan Dinamis: Minimalake lag input (latency) karo Dynamic Action Sync supaya sampeyan bisa njupuk saben wektu kanthi nyata.

Sejatine yaiku Sanajan DAS lan Radeon FreeSync kita ora entuk asil ing ngisor 8ms nalika main, lan sing paling kepenak miturut pengalaman kita yaiku antarane 2 lan 5ms supaya ora digatekake.

Antarmuka pangguna lan pengalaman

Kanggo ngontrol setelan, kaya biasane, duwe joystick sing ngidini kita nyetel sawetara bagean: Volume, Input, Setelan layar lan mode gawan. Monitor iki duwe akeh sambungan:

  • 2x HDMI
  • 1x mDisplayPort
  • 1x DisplayPort
  • 1x Jack 3,5mm

Ora duwe speaker utawa sambungan HDMI ARC otomatis. Mbok menawa pamicara bisa ngindhari kita luwih saka siji masalah, sanajan ngelingi kualitas sing ditawakake para pamicara integral meh bisa nylametake awake dhewe. Liwat port Jack 3,5mm, kita bisa nyambungake speaker apa wae. Kita pancen bakal ngawasi monitor sing apik yen ngetrapake regane dhuwit, yen apa sing sampeyan goleki mesthi pindhah menyang 32 ″ kanthi cepet lan fleksibel, monitor iki LG 32QK500-W iku ora katon ing bagean apa wae, nanging kabeh bisa dipertahankan, mula bisa diarani manawa kita duwe produk "bunder". Sampeyan bisa tuku ing LINK iki saka 256 euro ing Amazon lan dheweke bakal nyelehake ing omah kanthi kabeh jaminan sing diwenehake Amazon marang para pelanggan. Yen sampeyan duwe pengalaman karo monitor iki, aja bebas nulis ing kothak komentar.

LG 32QK500-W monitor QHD kanthi rega sing menarik, kita nyoba
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
259 a 289
  • 80%

  • LG 32QK500-W monitor QHD kanthi rega sing menarik, kita nyoba
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • panel
    Penerbit: 75%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Antarmuka
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.