LG G6 bakal teka ing Spanyol tanggal 13 April kanthi rega 749 euro

LG G6

Dina iki LG wis menehi presentasi anyar ing Spanyol LG G6, sanajan swarane aneh amarga ditampilake kanthi resmi ing saindenging jagad sawetara dina kepungkur ing negara kita kanthi kerangka Kongres Dunia Seluler. Ing presentasi sing wis ditemokake, kita bisa ndeleng kapal penggedhe Korea Selatan cedhak lan uga ngerti tanggal tekane ing pasar, uga regane.

Kaya sing wis dikonfirmasi kanthi resmi LG G6 Bakal kasedhiya ing Spanyol wiwit 13 April sabanjure, kanthi rega 749 euro, sing ngisor rega paling saka smartphone sing diarani dhuwur ing pasar.

Fitur lan spesifikasi LG G6

Sabanjure kita bakal maneh fitur utama lan spesifikasi LG G6 anyar;

  • Ukuran: 148.9 x 71.9 x 7.9 mm
  • Bobot: 163 gram
  • Layar: Tampilan Quad HD 5.7 inci kanthi résolusi 2880 x 1440 piksel
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 821 kanthi quad-core 2.35 GHz
  • GPU: Adreno 530
  • Memori: 4 GB RAM
  • Panyimpenan: 32 utawa 64 GB kanthi kemungkinan ngembangake kanthi nggunakake kertu microSD nganti 2 TB
  • Kamera mburi: Kamera dobel 13 megapiksel kanthi sudhut amba 125º
  • Kamera ngarep: 5 megapiksel kanthi sudut 100º
  • Baterei: 3.300 mAh
  • Sistem operasi: Android 7 Nougat karo LG UX 6

Saiki, kita isih kudu bisa nyoba kanthi luwih jero, rong tes cilik sing bisa ditindakake saiki lan ing MWC nyebabake perasaan apik banget sing bisa diarepake kanthi cepet.

LG G6 wis kasunyatan, yen kita bakal bisa entuk cepet banget, lan bisa uga sawetara dina bisa dilindhungi undhang-undhang kaya biasane dening LG lan pabrikan liyane.

Apa sampeyan mikir babagan rega sing bakal dirilis LG G6 ing pasar?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.