LG G6 mini bakal dadi kasunyatan sanalika kanthi jeneng LG Q6

LG G6 Mini Kab

Wis sawetara wulan wiwit resmi ketemu LG G6 ing kerangka Kongres Dunia Seluler sing dianakake ing Barcelona, ​​lan saiki kayane adhine, sing dikenal minangka LG G6 mini, nanging pungkasane bakal dadi baptis LG Q6. Mesthi wae, kita luwih becik ora bakal bisa ndeleng ing Eropa.

Lan iku miturut akeh bocor, perusahaan Korea Selatan rencana arep adol piranti seluler iki mung ing China lan India, loro negara berkembang sing rega LG G6 regane larang banget kanggo umume pangguna.

Saiki ora akeh rincian sing dingerteni babagan LG Q6 anyar iki, sanajan maneh Evan Blass sing populer wis ngluncurake spesifikasi sing isih durung dikonfirmasi. Layar 5.4 inci kanthi layar sing bakal ngemot 80% sisih ngarep, RAM 3GB lan ing sisih mburi kita bakal nemokake kamera siji kanthi sensor 13 megapiksel.

Ora ana sangsi Kita bakal ngadhepi piranti seluler sing luwih murah tinimbang LG G6, sanajan bisa dibayangake yen regane uga bakal dikurangi dadi pengurangan ekonomi ganti rugi contone pangirangan layar, ilang kamera pindho utawa nyuda RAM lan panyimpenan internal.

Saiki kita mung kudu ngenteni LG kanthi resmi nampilake LG Q6 anyar kanggo ngerti fitur lan spesifikasi utamane, saliyane rega kasebut, sing minangka salah sawijining perkara sing ora dingerteni bisa diselesaikan.

Apa sampeyan mikir butuh LG G6 mini ing pasar?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)