LG Tone Free HBS-FN7: Pembatalan swara aktif lan liya-liyane

Kita bali menyang beban kanthi analisis produk sing apik, wektu iki saka perusahaan Korea Selatan LG sing bubar ngluncurake headphone "top of range" sing paling aneh ing pasar, sing wis suwe kita uji coba lan bakal dawa babagan sampeyan.

Temokake karo LG Tone Free HBS-FN7, headphone kanthi kasus disinfektan, pembatalan swara lan kinerja sing kaget. Kita bakal menehi pitakon babagan pengalaman umum babagan headphone iki sing wis akeh dibahas babagan akhir-akhir iki lan apa asile sawise mriksa tabel analisis.

Wektu iki kita ngomong babagan headphone sing ana ing ndhuwur piramida headphone TWS kanthi pambatalan swara, kanggo fungsi lan rega. Dheweke meh padha karo piranti sadurunge saka LG dhewe sing durung ngliwati tabel analisis, rampung ing FN6 lan rega sing luwih murah tinimbang edhisi iki amarga dununge ana ing 99 euro, kanthi bukti ora ana pambatalan swara aktif. Kita ngomong babagan iki LG Tone Free HBS-FN7 (ing ngisor iki LG FN7).

Bahan lan desain

Merek kasebut milih desain lan manufaktur "premium". Iki minangka roso sing cepet ditemokake ing kontak pertama karo kemasan lan produk umume. Kita duwe konstruksi plastik sing ireng banget kanggo unit sing wis dites lan sistem kuping ing babagan speaker headphone, ana sing penting nalika ngomong babagan piranti sing duwe ANC (Pembatalan Noise Aktif kanggo singkatan ing basa Inggris). Kasus pengisian kasebut bunder kanthi warna sing padha ing ndhuwur. Nanging, kita bisa tuku kanthi warna putih yen pengin, rong warna iki minangka palet sing kasedhiya.

  • Dimensi saka kothak: X x 54,5 54,5 27,6 mm
  • Dimensi saka headphone: X x 16,2 32,7 26,8 mm

Kasus pengisian daya duwe LED sing ngenali babagan operasi headphone lan ora nyebutake merek ing njaba, ana sing kepengin weruh. Iki digawe saka plastik matte, ora kaya headphone dhewe, lan tahan banget kanthi sidik jari. Kompak lan pas banget ing kanthong sampeyan, kanthi USB-C ing sisih mburi tutup lan tombol sinkronisasi ing sisih kiwa.

Kanthi cara iki, kita duwe detail sing ngagetake yen headphone ngetokake sinar UV ing headphone kanggo ngilangi bakteri, sistem kasebut LGnano LG janji bakal nyuda bakteri nganti 99,9% mung kena 10 menit paparan sistem sampeyan. Nanging, kita wis verifikasi manawa katerangan UV iki ora kedadeyan sajrone 10 menit nanging kedadeyan sawetara detik.

Karakteristik teknis

Kita ngadhepi headphone sing duwe bantalan silikon hypoallergenic lan resistensi banyu kanthi sertifikasi IPX4, mula kita bisa nggunakake saben dina ing babagan latihan utawa udan deres.

Ing level konektivitas, kita duwe Bluetooth 5.0, uga kamungkinan ngubungake karo Android lan iOS amarga aplikasi LG Tone Free sing bisa didownload kanthi mindhai kode QR sing ana ing kothak kasebut. Ing bagean teknis, LG nyedhiyakake data teknis sing sithik, mula kudu luwih akeh ndeleng sensasi sing bakal ditindakake nalika nggunakake tes. Dheweke duwe rong mikrofon dobel uga sawetara alternatif Pembatalan Noise Aktif (ANC) sing bisa diatur kanthi sesambungan karo headphone liwat panel tutul supaya bisa muter musik utawa njawab telpon.

Otonomi lan kualitas swara

Bagean sing penting yaiku kemungkinan nindakake, saliyane pangisian daya USB-C klasik, pangisian daya nirkabel standar Qi mung kanthi nyelehake ing basis pengisian daya tradisional. Kanggo batere, kita duwe 55 mAh kanggo saben earphone lan kasus 390 mAh. Perusahaan kasebut njanjeni 7 jam kanggo headphone lan 14 liyane yen kalebu kothak pengisi daya. Ing tes, kita wis entuk otonomi udakara 5h 30m kanthi pambatalan swara diaktifake. Mesthi wae, kudu dingerteni USB-C kita bisa entuk biaya sakjam panggunaan kanthi udakara limang menit.

  • Codec: CAA/SBC

Minangka kanggo swara, LG maneh milih Processing Signal Digital Meridian Audio, Nanging, papat mode panggunaan aplikasi sing ngidini sampeyan nyetel swara sing cukup dhuwur. Kita duwe bass kanthi apik nanging ora nutupi swarane. Kita ora duwe codec Qualcomm aptX, nanging kita durung ngerteni beda banget karo headphone sing ana. Pengalaman wis marem lan jumbuh karo rega sing wis dibayar, sanajan ora nganti saingan kayata AirPods Pro (luwih larang).

Pembatalan swara aktif lan pendapat editor

Perusahaan kasebut njanjeni manawa kita duwe telung mikropon kanggo mbatalake swara, sanajan ana loro sing bakal ngobrol. Ing gati, headphone nanggepi kinerja sing dibutuhake kanggo nelpon. LANSwara sing didhukung dening diafragma rong lapis nggawe pengalaman cukup apik yen kita ngomong babagan headphone ing kuping TWS. Dadi umume kayane bisa nemokake produk sing cukup bunder.

Sampeyan bisa entuk LG Tone Free FN7 saka taun 178 ing situs web sampeyan dhewe utawa malah kanthi rega sing luwih kompetitif saka 120 euro ing Amazon.

Headphone iki katon luwih ireng, kanthi desain sing rada sober lan elegan, sing bakal dadi warna sing disaranake. Muga-muga sampeyan seneng karo analisis LG Tone Free FN7 saka perusahaan Korea Selatan lan mesthine sampeyan ngelingake sampeyan supaya sampeyan bisa menehi pitakon babagan kothak komentar. Kanthi cara sing padha, kita ngelingake sampeyan supaya bisa langganan saluran YouTube ing endi kita ninggalake akeh konten menarik sing mesthi ora bakal kliwat.

FN7 Gratis Nada
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
179 a 129
  • 80%

  • FN7 Gratis Nada
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 75%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Bahan lan desain premium sing cukup
  • ANC lan otonomi sing apik
  • Aplikasi pendamping

Contra

  • Sistem gestural sing disederhanakake banget
  • Rega luwes
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.