LG X Mach lan LG X Max pungkasane katon ing rong video promosi

LG

Juni pungkasan LG resmi ngumumake sing anyar LG X Mach lan LG X MaxSanajan nganti saiki, kita durung bisa ndeleng akeh banget, utawa sinau akeh informasi babagan dheweke. Untunge ing sawetara jam kepungkur, perusahaan Korea Selatan wis nerbitake rong video promosi, sing bisa dideleng ing artikel iki, lan kita bisa sinau babagan rincian babagan smartphone anyar kasebut.

Saiki ora ana tanggal resmi peluncuran pasar LG X kasebut, nanging kita wedi banget yen sawise nerbitake video promosi kasebut, tanggal kasebut bisa uga cedhak. Mesthine, sadurunge ramalan tanggal, kita bakal ngenteni komunikasi resmi saka LG.

Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng ing video promosi LG X Mach;

Ponsel cerdas iki misuwur banget kanggo layar Quad HD 5.5 inci, prosesor Qualcomm Snapdragon enem-inti lan paling penting kompatibilitas karo LTE Car 9 3CA, sing diterjemahake menyang basa sing bisa dingerteni kabeh, tegese bisa cepet saka 400 Mps.

Sabanjure, kita bakal mriksa ing video promosi LG X Max;

Layar piranti seluler iki uga bakal 5.5 inci, sanajan kanthi spesifikasi sing luwih murah. Prosesor mung bakal duwe papat intine, didhukung RAM 2GB lan versi Android, 6.0, sing kayane wis ketinggalan jaman kanggo terminal sing saiki lagi debut ing pasar.

Apa pendapat sampeyan babagan LG X Mach lan LG X Max sing anyar?. Sampeyan bisa ngandhani pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.