Luwih saka 500.000 Nintendo Klasik Mini NES Konfirmasi Sukses Wis Apik

Mini Klasik Anyar

Kita ora bosen-bosen ngomong babagan konsol Nintendo sing apik banget, lan kayane perusahaan Jepang wiwit njupuk metu saka banyu kanthi sukses paling anyar, Super Mario Run kanggo iOS wis sukses sing ora bisa dibantah, ing padha nalika adol NES Klasik Mini nganti kesel lan nalika menehi pil apa sing bakal dadi konsol dhewe, Nintendo Switch. Dadi Kita bakal menehi selamat kanggo Nintendo amarga luwih saka 500.000 Nintendo Klasik Mini sing didol ing wektu sing cendhak, nggawe konsol kasebut sukses banget.

Kayane Mini NES Klasik bakal dadi kapal penyelamat sing hebat sing bisa ditindakake Nintendo sajrone 2016 iki, tanpa mangan utawa ngombe, mula wis dadi kabeh sukses sing durung tau ana luwih saka 500.000 konsol sing didol kanthi model mung 8 bit. Kita kelingan yen mung ing Amerika Serikat (miturut 3DGames) dheweke wis adol udakara 200.000 unit, mula kita mbayangake manawa ing Eropa lan Asia wis sukses kanthi padha. Nanging, data kasebut ngandhani manawa 300.000 unit wis didol ing Jepang wae. Dadi, nalika ndeleng stok ing Spanyol, kita bisa mbayangake manawa gampang entuk 700.000.

Iki tegese NES Klasik Mini lan telung puluh game kasebut wis sukses tenan, lan sapa sing pengin nolak kudu wuta banget. Saliyane, Nintendo isih tetep mripat, wiwit diluncurake Nintendo Switch wis cedhak, lan luwih akeh sing bisa entuk kanthong sadurunge luwih apik. Kita ora ngerti kepiye publik bakal nanggapi Nintendo Switch, nyatane kita bakal kaget yen dheweke nanggapi uga karo NES Mini, nanging kabeh bakal dadi masalah


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Retrogamer ngandika

    Mini NES ora didol ing Jepang ... ing kana dheweke ngeculake model dhewe, mini Nintendo FAMICOM, sing adol meh 300.000 unit 4 dina kapisan ... Aku nemokake wulan kepungkur ing Tokyo kanthi sengaja ...

    Salu2