Malah eksekutif Uber dipekerjakake kaya dene dadi freelancer

Malah eksekutif Uber dipekerjakake kaya dene dadi freelancer

Uber Nanging dudu perusahaan Spanyol, nanging saiki wis sinau saka bagean gedhe saka sektor bisnis ing negara kita, lan sanajan pengadilan Barcelona mutusake manawa perusahaan nggunakake "nyamar hubungan kerja "nalika nyewa sawetara manajer, sing sejatine yaiku iki laku banget umum nglawan sing kudu diperjuangake, sanajan ora duwe daya tarik kaya Uber.

Dadi, ukuman sing ditindakake Pengadilan Sosial ing Barcelona, ​​yaiku mrentah perusahaan kanggo ngakoni senioritas direktur liyane, Iki minangka pukulan gedhe kanggo Uber Spanyol, sing mesthi mbela model bisnis manawa driver dudu karyawan, nanging perusahaan, lan jebule, manajer uga dudu karyawan.

Eksekutif Uber yaiku karyawan, dudu perusahaan

Kantor pusat Uber Spanyol dununge ing Avenida Diagonal ing Barcelona. Lan nganti tekan kana, pejabat saka Keuangan Umum Keamanan Sosial lelungan ing pirang-pirang kesempatan, curiga yen ana buruh ing kahanan sing ora teratur. Salah sawijining pegawe kasebut yaiku Joan Pont Prats, sing wiwit Mei 2014 nganti Januari 2016 dadi Direktur Pemasaran. Pos melu penyebaran Uber ing Spanyol; Dheweke ketemu jadwal sing ditemtokake kanthi nekani ing papan kerjane saben dina lan nuruti pedoman sing ditemtokake perusahaan, nanging, Uber wis nyewa dheweke dadi perusahaan, lan dudu minangka buruh.

Tandha Uber

Tandha Uber

Miturut hakim Pengadilan Sosial Nomer 9 Barcelona, ​​iki minangka "kasus hubungan kerja kanthi nyamar kanthi formal ing kontrak campuran masarakat lan tampilan industri", kanthi cara miturut keputusan 29/2017, Uber dihukum ngakoni senioritas Joan Pont Prats ing perusahaan kasebut wiwit dina gabung saka dheweke minangka buruh de facto.

UberEATS

Iki minangka kasus sing padha karo Manel Pujol, sing Uber kudu ngakoni senioritas ing perusahaan wiwit, minangka kepala Uber Eats Ing Spanyol, dheweke nggawe kantor lan malah ngurus akuisisi telpon para buruh. Apa freelancer bisa ngatasi iki? Hakim mutusake ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.