Review: Rockbox Bold X, paling anyar saka Fresh ´N Rebel, alternatif kanggo Ceuli Ultimate?

Speaker nirkabel wis praktis dadi aksesoris liyane saben dina, lan konten musik ing streaming lan perbaikan jinis produk iki nyebabake akeh speaker kasebut metu ing dalan kanthi luwih gampang. Ing macem-macem produk iki, kita duwe akeh alternatif nanging posisi sing jelas, nanging, Pemberontak Seger FreshN wis mutusake melu partai. Kita duwe Rockbox X anyar dening Fresh ´N Rebel lan nganalisa kanggo menehi katrangan babagan apa sing nggawa speaker nirkabel iki menyang pasar lan off-road.

Desain lan bahan: Napas seger

Kita miwiti karo desain, sing umume speaker sing tahan ultra kaya ora pengin kakehan inovasi, nggawe gaya tubulus sing saiki katon anyar. Nanging, wektu iki Fresh ´N Rebel nggawa kita piranti oval elongated sing ora kakehan papan ing meja lan ora bakal tiba. Kanggo miwiti, kita duwe enem warna dhasar, umum kanggo merek: Ice Grey, Misty Mint, Pink Dusty, Petrol Blue, Ruby Red, lan Storm Grey. Minangka kanggo bahan, kita duwe karet kanggo sasis sing bakal nglindhungi jawah, uga ing area cilik dhasar ngisor supaya stabilitas luwih sithik.

  • Bobot: 320 gram
  • Ukuran: X x 160 95 38 mm

Kita duwe telung tombol ngarep uga digawe saka karet sing ngidini kita ngontrol konten multimedia. Ing sisih tengen kita duwe tab sing mbukak port pengisian daya microUSB (Napa microUSB saiki ...?) lan lawang jack 3,5mm yen kita pengin muter musik langsung saka kabel. Ing sisih iki dununge tombol daya lan tombol sinkronisasi Bluetooth. Minangka kanggo speaker, ditutupi kain nilon sing nglindhungi rereget, katon cukup tahan lan ngidini swarane bening.

Karakteristik teknis

Kita nerusake menyang data teknis murni, sing uga ora sampeyan kejawab. Kita ngadhepi speaker sing ora duwe data sing tepat babagan batere, kita ngerti manawa kasebut minangka port input MicroUSB 5V / 1A klasik lan mbukak njupuk kita rong jam ing kabeh. Iki nyedhiyakake (kanthi merek) 8 jam puter maneh tanpa gangguan, sing miturut tes wis ditemokake meh persis. Kita ora kudu lali manawa Bold X iki uga duwe mikropon internal sing ngidini kita uwal saka masalah lan nelpon, kanthi kinerja sing bisa diarepake saka produk kasebut. Kasunyatan duwe port microUSB tinimbang USB-C sing nyebar lan universal kayane minangka fitur sing paling ora disenengi.

Sambungan Bluetooth bebarengan karo Jack 3,5mm dheweke minangka rong cara supaya kita bisa ngirim audio menyang speaker. Kita ora ngormati jinis potongan Bluetooth, konfigurasi wis cepet lan bisa dipikolehi asil standar jarak paling adoh saka limang nganti pitung meter (tanpa alangan). Kajaba iku, minangka speaker "off-road" sing apik, kita duwe Proteksi IPX7 sing ngidini kita udan, dibuwang lan meh diolesi ing lemah tanpa ana masalah, asile wis kepenak ing kabeh kasus kasebut, amarga asor metu nalika kita nambah volume speaker.

Kualitas swara lan kekuwatan

Pemberontak FreshN Seger, kayata merek liyane, mutusake ora menehi data teknis babagan pamicara lan kekuwatane, kaya sing kedadeyan karo batere batere. Nanging, tanpa preduli data iki, kita nyoba banget kanggo pamicara supaya bisa ngerti apa sejatine bisa diarepake. LANIng babagan bass, nyoba musik komersial Bold X iki tundhuk, ora distorsi akeh konten kanthi volume dhuwur uga "retak" khas ora katon dadi umum kanggo pamicara cilik.

Nalika pindhah menyang musik sing kurang komersial, kayata Rock & Roll, kita nemokake manawa dhasar lan kekuwatan pungkasan terus mbela awake dhewe, lan sawetara cara katon manawa, sanajan ora bisa ditemokake, bisa diarepake. Saiki wayahe muter-muter karo EQ, sing akeh sing durung biasa. Ing pangertene iki, speaker minangka "off-road" uga kanggo ngrungokake musik lan fisik.

Pendapat editor

Speker kalebu klip transportasi ing bungkus, dudu tas transportasi, nanging nganggep kekakuane, rasane ora perlu. Keuntungan kasebut duwe kauntungan, utawa paling ora ana siji titik diferensial miturut liyane, lan yaiku desain sing rata lan bujur ora bisa ditemokake ing meja njaba ruangan, tanpa ngganggu rame-rame ing antarane pangguna lan ora mesthi kesandhung. soko sing mesthi aneh kanggo aku babagan jinis speaker, sing biasane nggawe desain tubulus. Iki mesthi dadi titik sing aku seneng banget.

Saliyane kita duwe gagang lan pancing cilik sing dicakup supaya kita bisa ngeterake ing endi wae. Tombol uga wis diselehake lan iki bakal diapresiasi ing kahanan kasebut. Sisih ngisor uga empuk lan kasunyatane yaiku iringan nalika nyelehake ing tas ransel. Aku uga pengin nyorot kemampuan kanggo ngrungokake musik ing stereo kanthi nyinkronake loro Bold Xs miturut perusahaan kasebut, sanajan kita durung bisa verifikasi ciri iki.

Pros

  • Swara bass sing kuat lan padha, tanpa "retak"
  • Desain sing dadi ambegan saka hawa seger ing pasar sing rame
  • Rega sing ora larang banget supaya bisa dipasarake ing pasar

Kita ngadhepi produk sing cukup gampang digunakake sing nawakake swarane sing jelas lan kuat, nanging ora ana dalane,Kayane kuwat lan duwe EQ sing apik, nanging sing kurang duwe mids sing luwih dhuwur. 

Contra

  • Bisa duwe mids sing luwih kenceng
  • Mbukak tutup kanggo ngakses microUSB dadi medeni
  • Butuh wektu suwe kanggo ngusir sumur kasebut

Ing sisih liyane kita duwe rega sing selaras karo penawaran merek liyane, saka 79,99 euro sampeyan bisa entuk lan njupuk kauntungan saka kabeh kaluwihan. Paling ora ambegan hawa seger ing pasar bisa uga jenuh karo produk bermutu, ing endi piranti kaya Bold X saka Fresh ´N Rebel iki tampil kanthi gampang daulat. Mula aku nyaranake yen sampeyan pengin entuk, gunakake INGKAH INGKANG lan sampeyan tuku kanthi kabeh jaminan.

Review: Rockbox Bold X, paling anyar saka Fresh ´N Rebel
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
79,99
  • 80%

  • Review: Rockbox Bold X, paling anyar saka Fresh ´N Rebel
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 75%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 83%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.