Wiko Ufeel Prime, kita pitutur marang kowe kepiye jajaran tengah iki nggawe kita kaget [ULANGAN]

Kita wis umure ing endi piranti-piranti jarak tengah saya akeh perhatian. Mesthi wae Android paling dhuwur ora duwe akal, paling ora nalika perusahaan kaya Wiko, sing motone "Game Changer", lan dheweke kepengin ngowahi aturan game, lan saiki kita ngomong babagan piranti sing sanajan rega kasebut ana ing pasar, ora ana detail sing ilang. Nanging kaya sing sampeyan ngerteni, Ing Gadget Aktualidad sing disenengi yaiku nganalisa jinis piranti supaya sampeyan ngerti apa sing sampeyan adhep ing pasar sing kebak karo smartphone, kita bakal mbukak review Ufeel Prime.

Kaya biasane, kita modus operandi yaiku nganalisa saben pilar dhasar piranti elektronik kasebut, dadi luwih gampang kanggo sampeyan kanthi navigasi ing antarane ciri khas kasebut. Pramila kita pesen kabeh kanthi cara sing cocog lan gampang, supaya sampeyan ora mangu-mangu.

Desain, titik sing kuat

Kita sadurunge telpon jajaran tengah ... yakin? Sampeyan bakal angel percaya nalika nyekel Perdana Menteri Wiko Ufeel kaping pisanan. Pancen, sisih mburi digawe saka sasis logam, aluminium sing disikat nganggo logo Wiko sing ditanem kanthi apik lan mesthine bakal narik kawigaten para wong sing ora ngerti merek kasebut. Ing sisih ndhuwur lan ngisor, plastik kasebut kapenuhan warna sing padha karo aluminium, luwih saka liputane supaya bisa teka kanthi bener, nanging bakal angel mbedakake saka aluminium kanthi cepet.

Ing tengah sisih mburi kita nemokake kamera lan dual flashNanging, sanajan kasunyatane lampu kilat kaping pindho, kita ora nemokake warna sing beda-beda, yaiku, kelip-kelip kasebut ngetokake cahya putih, sing ora mesthi bisa madhangi penting ing kahanan peteng, nanging bisa menehi wektu biru banget kanggo njupuk gambar .

Cahya sisih ndhuwur, ing ngendi kita mung bakal nemokake jack 3,5-inch klasik, lan sisih ngisor tipis banget, slot dobel kanggo mikropon, speaker lan input microUSB. Ing sisih kiwa kita duwe keypad, uga pakuat ing aluminium, lan ing sisih tengen slot klasik kanggo kertu SIM lan microSD.

Cekakipun, Perdana Menteri Ufeel ngukur babagan materi lan desain, amarga ing ngarep uga dietung kanthi meh 70% saka total ing layar kanthi kaca 2.5D, lampu kilat kanggo kamera ngarep lan tombol ngarep kanthi maca bekas driji bekas driji ing format mekanik, kanthi jalur stabil lan LED kabar. Tanpa mangu-mangu, telpon luwih saka standar desain lan materi saiki.

Hardware, ing ndhuwur desain, kualitas lan kekuwatan

Apa sampeyan ngarepake prosesor MediaTek? Lali, kita ngadhepi jajaran tengah sing arep nyelehake kanthong wong sing seneng piranti sing berkualitas. Kita nemokake prosesor Qualcomm® Snapdragon ™ 430 MSM8937 Octa-Core 1.4 GHz, Cortex-A53, diiringi GPU Adreno 505, yaiku, sampeyan bakal bisa mbukak meh kabeh aplikasi ing Google PlayStore tanpa masalah. Nanging yen sampeyan ngarepake bakal rampung ing kene, pencet ing sisih kursi amarga barang sing bakal teka, ora kurang saka 4GB RAM, sing bakal njamin manawa piranti kasebut bakal nolak ora mung implementasi aplikasi saiki, nanging nganyari Android mbesuk.

Minangka kanggo kertu jaringan, kita nemokake LTE-Cat 4, mula kita bisa nikmati 4G biasa ing perusahaan telpon ing negara kasebut. Saliyane, kita bakal duwe WiFi nganti download 150 Mbps lan upload 50 Mbps, cukup kanggo browsing, ndownload konten lan nikmati nirkabel. Ora bisa dipungkiri manawa kita duwe Bluetooth 4.1.

Yen saiki sing sampeyan kuwatir yaiku nyimpen, ing kana Wiko Ufeel Prime iki uga dadi tugas, panyimpenan internal 32GB minangka standar, cukup kanggo mayoritas pangguna smartphone, nanging, para penikmat sing paling akeh bakal bisa nggunakake tray kertu SIM kanggo nambah kertu microSD lan tekan 64GB. Mupangate kasunyatan manawa kita ngomong babagan kertu microSD, kita ngelingake manawa kita ngadhepi piranti dualSIM, nggunakake rong kertu nanoSIM yen ora nggunakake slot microSD.

Layar lan audio kanggo ngonsumsi konten ing endi wae

Kita ing kene duwe ukuran standar, 5 inci kanthi panel Full HD (1920 × 1080), sing menehi ora kurang saka 441 piksel saben inci. Soko sing narik kawigaten sanalika digunakake yaiku kita duwe kontras lan warna sing cukup dhuwur, panel LCD kanthi kaca 2,5D sing nyenengake lan karo digitizer sing bisa digunakake kanthi jujur, nyatane ing sawetara kesempatan kaya nalika nonton video, cukup sensitif. Dene padhange, 460 bit padhange, ana sing bisa uga ora ana gandhengane, nanging sing bisa njamin padhange apik. Nanging, kayane panel sing nggawe kita kelangan kejelasan ing njaba ruangan kanthi kahanan cahya langsung, iki minangka salah sawijining poin lemah saka Wiko Ufeel Primer, dheweke mbela awake dhewe nanging ora tampil. Ngelingi rega piranti, sampeyan meh ora ragu-ragu ngapura.

Minangka kanggo audio sing cukup kuat kanthi susunan mono sing sampeyan ngarepake ora kekuwatan, soko sing umum ing piranti kisaran iki, nanging ing bab iki Wiko Ufeel menehi eseman maneh. Nanging, ing level paling dhuwur volume wiwit distorsi, mula kita ora nyaranake nyalahake daya swara ing kahanan njaba, nanging volume luwih dhuwur tinimbang piranti.

Sensor bekas driji tekan kabeh pangguna

Saiki sampeyan bisa mandheg nggawe mata ing piranti larang karo maca bekas driji. Perdana Menteri Wiko Ufeel nyedhiyakake ing driji kanthi cara sing luar biasa. Pangguna iPhone 6 sing luar biasa sing ngetrapake jejak kanthi ora ngarep-arep lan bisa ndeleng cara kerjane 99% kaping pisanan. Beda karo piranti liyane lan merek liyane ing kisaran sing padha sing pamaca kadang-kadang luwih alangan tinimbang tambahan.

Kajaba iku, pamaca bekas driji Wiko Ufeel Perdana diiringi tombol tactile lan mekanik sekaligus, kita bisa njupuk kauntungan kanthi menehi tutul siji kanggo bali menyang wiwitan, utawa pencet miturut kekarepan. Rute sing ora pati dhuwur, nanging nyenengake. Pamaca sidik jari duwe ukuran sing cukup lan diubengi cincin logam sing ing versi putih menehi sentuhan sing khas. Cekake, iki minangka cara sing apik kanggo demokratisasi teknologi sing wis kasedhiya kanggo kabeh wong.

Iki kamera Wiko Ufeel Prime

Kita wiwiti karo mburi, 13MP kanthi sensor Sony, IMX 258, lensa 5p sing nduweni filter optik biru. Nanging iki nomer murni, mula ing wiwitan bagean iki, kita menehi tes apa sing bisa ditindakake Wiko Ufeel Prime ing njaban awan, lan luwih murah tinimbang sing bisa digunakake ing njero ruangan kanthi lampu gawean. . Kamera iku sing diarepake saka piranti tengah, kita ora bisa njaluk akeh banget ing kahanan cahya sing mbrontak, bisa njupuk gambar sing ngidini kita tundhuk, nanging yen sampeyan seneng fotografi, iki ora telpon, utawa sampeyan lagi nggoleki ing jangkoan sing pas. Cekakipun, kamera mburi Ufeel Prime ketemu apa sing sampeyan ngarepake saka piranti kanthi rega kasebut.

Kita menyang kamera ngarep, 8MP kanthi lampu kilat selfie sing wis mbebayaniSanajan sejatine bisa nggawe kita metu saka papan sing sempit lan meh kabeh peteng, kadang-kadang "lampu kilat ing layar" luwih apik, amarga lampu kilat iki pancen kuat banget kanggo sawetara selfie. Nanging, iki minangka detail tambahan ing umur poto-poto. Perlu dielingi manawa proses pamrosesan foto sing dijupuk nganggo kamera ngarep kondhang, ngilangi kotoran lan swara kanthi cara sing paling alus, tanpa mangu-mangu kamera ngarepe bakal narik kawigaten sektor sing luwih enom kanggo masarakat, sanajan bisa nesu purist fotografi (saiki)

Sistem Operasi, rega lan pendapat pribadi

Wiko Ufeel Perdana Review
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
230
  • 80%

  • Wiko Ufeel Perdana Review
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 87%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 87%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Prosesor lan RAM
  • Kualitas rega

Contra

  • Kamera ngarep sing wis diproses
  • Tombol ing layar

Sajrone meh rong minggu aku nggunakake Wiko Ufeel Prime minangka salah sawijining piranti utama sing dakgawe nggawa kanthong. Wiwit wayahe dakdeleng, aku ngerti yen lagi ngadhepi perkara sing nggumunake, mula mula aku kudu ngilangi. Nanging, aku ora bisa nolak Wiko menehi tamparan tangan kanggo lapisan kustomisasi sing penting, sanajan mlaku ing Android 6.0 Marshmallow, paket ikon lan tata letake bisa nyasabake purist Android.

Sampeyan bisa tuku Wiko Ufeel Prime ing Amazon kanthi rega € 230, kanthi warna putih / perak, emas lan antrasit, kanthi front miturut mburi (ana sing kudu dihargai). Rega sing apik banget kanggo piranti sing wis mandheg wiwit dina aku njupuk kothak kasebut lan menehi saran supaya tuku kanggo sing ngatur anggaran sing padha.

Pros

  • Bahan lan desain
  • Prosesor lan RAM
  • Kualitas rega

Contra

  • Kamera ngarep sing wis diproses
  • Tombol ing layar

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.