My Vacuum Cleaner G9, analisis, kinerja lan rega

Cover Vacuum Cleanner G9ku

Dina iki kita seneng ngomong karo sampeyan salah sawijining aksesoris Xiaomi sing muni akhir-akhir iki. Ing kesempatan iki, ora ana perusahaan sing melu Xiaomi, kita adhep-adhepan aksesoris duweke kulawarga Mi. Sajrone macem-macem aksesoris omah, saiki kita wis bisa nyoba pembersih vakum genggam Mi9 Vacuum Cleaner GXNUMX. 

Pembersih vakum sing nambah akeh asile dibandhingake karo pembersih vakum otonom sing ora kabeh rampung gawe uwong yakin. Yen sampeyan pengin pembersih vakum sing bisa sampeyan kontrol, Mi Vacuum Cleaner G9 minangka pilihan sing apik. Daya nyedhot kanggo permukaan apa wae karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.

Kuasa lan kontrol Vacuum Cleaner G9ku

Tanganku Vacuum Cleaner G9

Reresik omah kadang dadi obsesi kanggo akeh wong. Nanging kanggo kita sing ora kepengin banget ngresiki, duwe alat sing apik kanggo njaga kebersihan ing omah iku penting. Pembersih vakum Mi Vacuum Cleaner G9 yaiku aksesoris sing sampurna supaya omah kita mesthi dikepengini, resik. Apa sing sampeyan butuhake? Tuku Mi Vacuum Cleaner G9 saiki kanthi rega sing paling apik.

Pembersih vakum kanggo ngontrol lan nangani mulus nganggo tangan siji. Lan kanthi nyisakke daya supaya kita bisa nggunakake ing endi wae ing omah utawa kanggo mobil. Kita wis ndeleng pembersih vakum sing nawakake akeh aksesoris kanggo reresik. Lan umume kedadeyan manawa mayoritas tetep ora digunakake lan malah ilang. Xiaomi kalebu uga sawetara aksesoris nanging 100% migunani kanggo kahanan apa wae. 

Mbukak kothak Pembersih Vakum G9

Kita menehi komentar babagan rasah aksesoris tartamtu sing bisa ditemokake ing pembersih vakum liyane. Saiki wayahe dakkandhani apa sing ditemokake ing njero kothak pembersih vakum Mi Vacuum Cleaner G9. Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan yaiku kothak kasebut ternyata luwih gedhe tinimbang sing diarepake, nanging diterangake sawetara aksesoris sing ana.

Kita temokake awak saka pembersih vakum. Duwe a ukuran sing cocog kanggo operasi siji tangan nanging bisa uga rada abot. Yen kita ngerteni bagean sing aktif, kita bakal nemokake pemicu sing ana ing ngarep driji sing bakal ngaktifake pembersih vakum supaya bisa digunakake. 

Aksesoris liyane sing paling gedhe yaiku krenjang sing bisa ngaco ing tembok utawa ing lawang lemari. Ing kana, kita bisa ninggalake Mi Vacuum Cleaner G9 nalika ora nggunakake. Lan yen dilebokake ing cedhak plug, kita uga bisa ngisi daya nalika ditinggalake ing dhukungan. 

Kuas G9 Cleaner Vacuumku

Kita duwe sikat sing sempit, kanggo digunakake ing jarak sing adoh, utawa ing tikar mobil, kayata. Y sikat sing luwih gedhe liyane kanggo jubin utawa karpet. Sikat sing luwih gedhe iki cocog karo tabung ekstensi sing bakal dilebokake ing lantai kanthi nyaman tanpa kudu ditekuk.

Uga ditemokake a aksesoris kanggo akses gampang menyang wilayah sing luwih kenceng sing bisa adaptasi langsung utawa nganggo tabung ekstensi. Lan aksesoris pungkasan karo sikat cilik ing pungkasan ngresiki rereget "angel" luwih sithik. Mesthi wae, kita uga duwe kabel pangisi daya sing nyambungake pembersih vakum menyang jaringan listrik.

Entuk Mi Vacuum Cleaner G9 saiki, pembersih vakum sing dikarepake kabeh wong.

Desain lan ergonomis Mi Vacuum Cleaner G9

Nalika ngomong babagan Xiaomi, meh kabeh bakal ngomong babagan desain sing apik. Perusahaan sing duwe baris desain sing dingerteni ing piranti apa wae. Gayane adhedhasar garis sederhana, warna cahya (biasane putih), lan logo sing meh ora dingerteni. Pembersih vakum Mi Vacuum Cleaner G9 minangka conto sing jelas babagan kabeh.

Katon ing awak pembersih vakum kasebut format sing dirancang kanggo dioperasikake kanthi tangan siji, ora preduli nengen utawa ngiwa. Nyekel nganggo bagean sing aktif pemicu sing nyaman kanggo ngaktifake sedhot. 

Awak V9 Cleaner Vacuumku

Ing sisih ngisor, kita nemokake baterei, Ana apa gampang dicopot kanthi klik prasaja. Rincian sing bisa dihargai, amarga yen batere saya rusak utawa ilang kapasitas daya kita bisa ngganti lan tetep nggunakake liyane aksesoris kanthi sampurna.

Ing mburi yen nganggo tangan, tetep bisa diakses nganggo jempol, kita nemokake kontrol daya nyedhot. Kita duwe kamungkinan kanggo posisi ngalih nganti telung daya sedot sing beda. Ngerti manawa ing daya maksimal 120 lan kadhang kala iku kuwat banget lan ora nyaman kanggo vakum karpet, umpamane, amarga wis macet kabeh.

Ing sisih ndhuwur awak saka pembersih vakum sing ditemokake Logo MI. Ing tengah ana motor, lan liwat bagean sing transparan, kita bisa ndeleng saringan jeruk uga Tank 0,6 liter. Werna putih kanggo pembersih vakum bisa uga ora cocog banget amarga dadi reged kanthi cepet lan noda katon langsung. Aksesoris liyane uga duwe warna putih sing padha, kanthi rincian oranye kaya ing sikat. Kajaba kanggo tabung kanthi warna stainless steel. 

Fitur Mi Vacuum Cleaner G9

Jeneng Xiaomi biasane digandhengake produk kualitas apik kanthi rega apik. Lan iki minangka asil sing bisa dipikolehi kanthi nawakake "padha" karo kompetisi meh saben wektu kanthi rega sing luwih murah. Kasus pembersih vakum ora dikecualian lan kita kepiye kepiye pembersih vakum kualitas sing apik banget bisa dadi kurang saka kita apa regane wong liya sing padha duwe bathi. Aja menehi puteran maneh, pesen Mi Vacuum Cleaner G9 saiki

Salah sawijining detail pertama sing bakal dideleng nalika tuku vacuum cleaner yaiku daya nyedhot. Kaya sing wis disebutake, pembersih vakum Mi Vacuum Cleaner G9 duwe telung mode sedhot adhedhasar tenaga. Dadi daya sedhot maksimal 120 watt udhara. Kita wis ngandhani kita bisa ngresiki omah kabeh nganti sampurna, malah karpet, kanthi level minimal, cekap cekap. 

Pembersih vakum Mi Vacuum Cleaner G9 dilengkapi apa sing diarani teknologi siklonik. Sistem iki adhedhasar 12 siklon mbantu ngresiki udara domestik kanthi a Tingkat filtrasi 99,97% lan ing wektu sing padha, ngindhari filter lan penyumbatan motor. Kanthi cara iki, kinerja ing aspirator puteran ing 100.000 rpm lan umur operasional sing migunani ditambah.

Otonomi Iki minangka kekuwatan Mi Vacuum Cleaner G9 liyane. Kita nemokake durasi saka nganti 60 menit lagi digunakake. Yen, bakal gumantung karo tenaga sedhot sing kita pilih supaya otonomi luwih utawa kurang. Nggunakake level daya maksimal batere ora ngluwihi 10 menit. Nanging kita eling yen kanthi level daya minimal bakal luwih saka cukup ing meh kabeh kahanan.

Tabel spesifikasi Mi Vacuum Cleaner G9

Brand Xiaomi
Model Vacuum Cleaner Kula G9
Potencia 120 aw
Kapasitas 0.6 liter
Otonomi nganti 60 menit
Batere sing bisa dicopot SI
Bobot total 5.45 kg
Dimensi X x 75.2 32.9 13.2 cm
Rega  179.00 €
Link tuku Vacuum Cleaner Kula G9

Keuntungan lan kontra

Pros

Sampurna operasi tangan siji.

Wis telung mode daya sedhot kanggo macem-macem kabutuhan.

Otonomi nganti sakjam panggunaan.

Pros

  • Panganggone tangan siji
  • Telung mode
  • Otonomi

Contra

El Werna putih ternyata gampang reged.

Asile Enek abot nalika kita wis nggunakake sawetara wektu.

Ora duwe layar kanggo informasi.

Contra

  • Werna
  • Bobot
  • Ora duwe layar

Pendapat editor

Vacuum Cleaner Kula G9
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
179,00
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 65%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.