Microsoft mbatalake aplikasi Facebook kanggo Windows 10 Mobile saka app store

Facebook

Platform Windows kanggo piranti seluler kasedhiya. Ing wiwitan taun kepungkur, Microsoft duwe pangsa 2,5% ing saindenging jagad, nomer sing apik banget kanggo perusahaan kasebut lan dadi langit-langit maksimum sing bisa ditindakake wiwit diluncurake sawise tuku Nokia. Nanging wiwit tanggal kasebut, pangsa pasar perusahaan mung mudhun lan mudhun, nganti tekan 0,7% miturut angka paling anyar, bagean sing ora menehi alesan supaya Microsoft seneng karo gaweyan sing ditindakake. Akeh sing salah, yaiku perusahaan kasebut dhewe, amarga tundha rilis pungkasan Windows 10 Mobile kanggo piranti sing kompatibel. Windows 10 Mobile tekan meh 4 wulan lan akeh pangguna sing wis kesel ngenteni lan milih nganyari piranti kanggo siji karo sistem operasi liyane.

Kanthi pangsa pasar sing kurang saka perusahaan kasebut, Microsoft minangka sing tanggung jawab nggawe aplikasi jinis Facebook, Instagram lan liya-liyane saengga pangguna ora duwe alesan khas amarga ora ana aplikasi sing milih platform kasebut. Nanging wong-wong saka Redmond meres perusahaan lan dheweke kerja kanggo ngluncurake aplikasi dhewe, sing ora nganggo jeneng Microsoft, kaya kasus kasebut.

Mung sawetara dina kepungkur Aplikasi Facebook kanggo Windows 10 Mobile teka ing app store, dadi ora ana artine yen Microsoft tetep njaga aplikasi sing digawe supaya pangguna piranti bisa ngakses jaringan sosial liwat aplikasi tanpa kudu liwat web, sanajan iku cara paling apik yen pengin supaya batere piranti luwih dawa tinimbang biasane.

Saiki yen sampeyan nyoba mbukak aplikasi Windows 10 Mobile, lAplikasi kasebut nuduhake pesen sing menehi katrangan manawa aplikasi wis kadaluwarsa lan kita instal. Ing wektu kasebut, kita menyang app store lan ndownload versi final sing wis dirilis Facebook lan kompatibel karo Windows 10 Mobile.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)