Minggu ngarep sampeyan bisa ndownload PUBG gratis ing Xbox One

PUBG Resmi

PUBG dadi salah sawijining game saiki. Iki wis nelukake pangguna ing saindenging jagad lan dadi kedadeyan nyata. Iki minangka bab sing dingerteni para pangripta game. Mula, dheweke mutusake ngluncurake tumindak khusus sing mesthi bisa nambah popularitas game kasebut. Paling ora ing antarane pangguna Xbox One.

Wiwit minggu ngarep Pangguna Xbox Live Gold duwe kesempatan kanggo ndownload game kasebut kanthi gratis. Iki minangka tes akses gratis amarga bisa ndownload PUBG kanthi gratis. Bakal bisa ditindakake sajrone seminggu.

Kanggo luwih spesifik, ing antarane 19 lan 22 April, versi game populer iki bakal bisa didownload. Iki minangka tes akses gratis sing ngidini kita duwe akses menyang kabeh konten game. Menehi kabeh konten game normal, kalebu ing mode game lan peralatan. Uga, sambungake karo versi lengkap.

Mula, kabeh sing dikunci pamuter lan Points Battle sing dipikolehi, dheweke bakal langsung menyang versi final PUBG nalika tuku. Dadi ing pangertene iki kabeh wis diatur kanthi bener supaya kemajuan pemain ora ilang kapan wae.

Ing wayahe Preview PUBG lagi didol kanggo pangguna Xbox One. Versi sing sukses banget. Wiwit sawetara minggu kepungkur, Microsoft ngumumake manawa wis diunduh luwih saka kaping limang yuta. Dadi jelas sukses sing diduweni PUBG.

Dadi, saiki sampeyan ngerti, kabeh anggota Xbox Live Gold bakal duwe kesempatan download uji coba gratis PUBG iki ing konsol tanggal 19 nganti 22 April.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.