Kanthi mouse Razer Basilisk sampeyan bakal seneng FPS kaya kurcaci amarga pemicu

Sajrone IFA, pameran teknologi konsumen paling penting sing dianakake saben taun ing Berlin, akeh produk sing ditampilake bakal tekan pasar ing wulan ngarep. Ing Gadget Actualidad kita wis menehi akun apik babagan kabeh warta sing wis diwenehake, paling ora penting.

Sektor aksesoris game video uga wis ana ing acara iki, sanajan pameran kanggo sektor iki dianakake sawetara minggu sadurunge. Merek Razer, Wis dadi salah sawijining aksesoris paling apik kanggo para gamer kanthi kapentingane dhewe-dhewe. Piranti paling anyar sing wis ditampilake yaiku mouse Razer Basilisk, mouse sing ngemot pemicu, sing cocog kanggo FPS.

Pemicu iki, sing dununge ana ing salah sawijining sisih, ing sisih kiwa dadi luwih spesifik, ngidini kita njupuk nganggo jempol kiwa, supaya kita bisa ngarahake lan njupuk luwih cepet tinimbang saiki nganggo mouse lan keyboard. "Normal". Nanging yen ora pengin ngowahi cara dolanan, Kita bisa ngonfigurasi pemicu, dadi ora nggunakake tembak, bisa digunakake kanggo nglumpukake obyek utawa interaksi.

Razer Basilisk nawakake nganti 8 tombol sing bisa disesuaikan lan sensitivitas sing bisa disetel 16.000 DPI. LED ing aksesoris kanggo para gamer wis umum lan ing model iki ora bisa ilang. Liwat aplikasi, kita bisa ngowahi warna sing pengin ditampilake nalika nggunakake mouse. Yen sampeyan kepengin entuk model Razer anyar iki, sampeyan saiki bisa ndaptar ing situs web ngerti kabeh kapan dina September bakal diluncurake ing pasar. Rega rasio pemicu iki yaiku $ 69,99 tanpa pajak, mula ing Eropa udakara udakara 80 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.