Mung bakal ana mode Fallout 4 lan Skyrim kanggo Xbox One

jembaré Shelter

Mod, kanggo wong-wong sing ora ngerti, minangka modifikasi cilik sing digunakake para pangguna sing pinter ing kode game video supaya katon kaya sing dikarepake. "Mod" iki mesthi dienggo kanggo nambah utawa nggawe game video, nanging ora bakal duwe niat mbeling apa wae. Ing kasus iki, Kita ngandhani manawa miturut Bethesda, Skyrim lan Fallout 4 ing versi kanggo PlayStation 4 ora bakal nampa mod saiki, kemungkinan iki dikurangi dadi pangguna Xbox One, sanajan ana keputusan pungkasan, Bethesda ora pengin nolak sing luwih gedhe babagan kemungkinan masa depan.

Nalika ngeculake Fallout 4, bocah-bocah ing Bethesda ngumumake manawa mod, sing umum ana ing game, bakal teka kaping pisanan kanggo konsol, ora mung kanggo versi PC. Kanthi konsol tegese loro, PlayStation 4 lan Xbox One. Nanging, minggu iki lan sawise akeh desas-desus, kayane kemungkinan ndeleng mod iki ing versi sing ditemtokake kanggo konsol Sony ora bakal bisa ditindakake.

Kita bakal ngidini sampeyan nggawe mod kanthi cara paling gampang, kanggo para pemain lan kreator

Nanging, ing wulan Juni kudune sistem mod iki kudune teka ing PS4 lan ora nate Aku teka.

Sawise pirang-pirang wulan diskusi karo Sony, kita kudu nglaporake manawa sistem mod kanggo PlayStation 4 wis siyap-siyap wulan. Nanging, Sony ngandhani manawa ora nyetujoni mod pangguna kaya sing dikarepake: cara pangguna bisa nindakake apa wae sing dikarepake karo Fallout 4 utawa Skyrim.

Warta ala kanggo para pemain game. Mbok menawa Sony wedi karo kemungkinan gagal sistem operasi ngadhepi modifikasi jinis iki, utawa luwih elek, ambruk langkah keamanan sing kasedhiya saiki. Mangkono, kita bisa ngomong kaya ngono Fallout 4 mod mung bakal ana ing Xbox One.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.