Museum Spy Internasional ing Washington DC nyebabake serangan jantung marang para pengunjung

Mobil hibrida lan listrik Aston Martin

Museum Spy Internasional minangka museum pribadi sing bisa nemokake obyek sing akeh gegayutan karo spionase ing kasunyatan, akeh anggota kasebut minangka mantan agen CIA, sing ngidini menehi aura misteri lan intrik kanggo kabeh wong sing ngunjungi.

Ing film ndelok, sing paling cedhak yaiku warga biasa ing jagad iki sing mesthi narik perhatian. utamane ing film James BondSemangat sing dikepengini sawetara wong jahat kanggo hiu luwih apik. Museum kasebut ngerti babagan iki lan wis nggawe ruangan khusus kanggo hiu iki.

Salah sawijining kamar Museum Spy Internasional nuduhake tank sing bisa ndeleng hiu ngubengi gelas kasebut. Kaya biasane ing jinis pameran iki, ana poster sing cocog supaya bisa nyelehake tangan ing kanthong, mula aja nganti nutul gelas supaya bisa narik perhatian. Nanging manungsa iku sipate kepengin weruh, lan umume, pengunjung nindakake perkara sing sebaliknya.

Spies ngerti akeh babagan penasaran, nyatane pancen intrinsik karo profesine, lan ing ruangan kasebut, tinimbang nyiyapake akuarium karo hiu, dheweke wis masang monitor resolusi dhuwur kanthi hiu ngubengi layar sing cedhak banget, sing simulasi sampurna menyang akuarium, nyedhiyakake perasaan sing saya dhuwur. Wayahe penasaran tugas nutul layar, hiu nyerang kristal sing dikatutake nggawe retakan sing bakal mbebayani integritas akuarium lan jelas ajrih monumental kanggo penasaran sing lagi tugas.

Nalika iku bener Iki dudu montage pertama sing bisa ditemokake saka jinis ikiThanks kanggo kasunyatan manawa teknologi maju kanthi cepet, utamane yen ngomong babagan layar kanthi resolusi dhuwur ngluwihi 4k, kemungkinan jinis gambar sing bisa ditawakake saya akeh, lan yen ora ngandhani Gregory Heinzman, protagonis video kasebut, sing lunga menyang museum karo garwane Casey Peck, kanggo nyathet kunjungan kasebut, lan milih ora nglirwakake tandha kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Anton Cigur ngandika

    lan yen nggawe dheweke kaget, amarga dheweke durung weruh apa-apa