Kita wis nyoba Call of Duty: WWII lan iki wis dadi pengalaman

Beta dibukak dina Jumuah pungkasan kanggo kaping pindho kanggo para penyayang Call of Duty saga, sawijining saga sing mudhun banget ing popularitas lan pangguna. Kaya sing sampeyan ngerteni, ing Gadget Aktualidad kita totoan kanthi akeh game lan kita wis nyoba Telpon saka tugas: WWII supaya bisa crita dhisik babagan pengalaman kita. 

Saga Call of Duty bali menyang asale kaya sadurungeTanpa mangu-mangu, ana akeh pangguna sing nguwuh-uwuh supaya perusahaan pangembang bisa nggawe inovasi maneh, lan ora persis karo perang ing angkasa. Ayo goleki sing anyar ing Call of Duty.

Wiwit dina pisanan, kita bisa nggunakake Beta kanthi maksimal, nganti rong akhir minggu sing dibukak, kita duwe kesempatan kanggo maju menyang level 35 lan mbukak kunci kabeh konten sing bisa diakses. Kaping pisanan, ing babagan visual, Call of Duty durung bisa maju, sanajan luwih fokus ing pengalaman. Iki tegese game kasebut dikubengi swara, bledosan, tembakan lan ekspresi para avatar sing durung ana realisme ing Call of Duty nganti saiki. LANIki nggawe game pengalaman edan karo headphone sing apik bisa teleport sampeyan langsung menyang WWII.

Dhaptar senjata wis dirancang kanthi macem-macem, sanajan sing jelas yaiku senapan submachine, gaman paling fleksibel ing game anyar iki lan mung siji sing ngidini kita nggunakake silencer. Kosok baline, senapan serbu wis nambah kekuwatane nanging angel dikendhaleni, lan senapan presisi dianggep minangka gaman kanggo nambah, amarga panggunaane adoh saka kesulitan sing diangkat ing edhisi game liyane.

Liyane babagan Call of Duty: WWII

Babagan sistem coretan, siji jeruk nipis lan siji pasir. Pungkasane, kita bali menyang sistem poin sabanjure, nanging, sanajan pitulungan dianggep luwih apik (adhedhasar kerusakan sing disebabake), nanging ora ana ing tabel asil. Kanthi cara iki, yen ngatur garis-garis kanthi apik, kita bakal bisa nggayuh cara kasebut kanthi luwih apik, nanging kapitunan kanthi terus-terusan kayata paratroopers, ora bakal dietung 100 poin, nanging 25, nggawe pendhudhuk dadi angel. Nanging, kita bisa ngetrapake pirang-pirang garis tanpa kalah karo sing sadurunge.

Peta beta (Gibraltar, Alas Ardennes, Pinte du Oc lan sing ditambahake minggu kepungkur) kanggo mode Team Duel, wis cilik nanging kompleks. Mbok manawa sistem respawn kudu luwih apik, amarga sampeyan bakal kejiret saka mburi sing nganggep "aman". Dheweke uga nambah Mode perang, sistem game anyar sing kanthi jelas bakal narik kawigaten kanca "pro" lan klan sing paling penting, ing ngendi strategi utamane penting, mula korban sing praktis ora relevan, mode sing disenengi banget lan kita bisa uga bakal ngaturake akeh nganti pirang-pirang jam, sanajan kita ngarepake manawa sampeyan muter dhewe utawa karo wong liya, bisa dadi cara paling apik kanggo ngilangi sabar.

  • Panggilan tugas sing paling apik: WWII
    • Senjata liyane lan kanthi sistem konfigurasi sing apik
    • Swara wis apik ing saindenging papan, wiwit saka bledosan nganti senjata
    • Sistem coretan paling apik
    • Peta sing realistis lan sistem perang sing jelas inovatif

 

  • Call of Duty sing paling ala: WWII
    • Respawn kudu nambah
    • Butuh akeh hitmark kanggo mateni mungsuh.
    • Masalah server tetep mlebu

Aspek liyane sing kudu disorot yaiku sistem divisi, sing masing-masing duwe ciri kayata mbukak kinerja utawa aksesoris sing luwih apik.

Game bakal diluncurake 3 November sabanjure dening Activision, wiwit saka 69,99 euro ing kabeh edhisi, kanggo PC, PlayStation 4 lan Xbox One. Kita mbayangake manawa akeh masalah bakal ditanggulangi ing edhisi pungkasan game sing bakal ora bisa nyoba maneh nganti diluncurake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.