Netflix lan HBO dirilis ing Februari 2020

Kita bali kanthi janji saben wulan kanggo ngandhani rilis paling apik ing platform konten streaming utama, supaya sampeyan ora bakal ketinggalan apa-apa, mula sampeyan bakal bisa menikmati kabeh seri lan film sing wis disiapake dening operator layanan sampeyan kanggo sampeyan, sampeyan, dadi njupuk kauntungan lan nambah artikel iki menyang tetenger supaya ora lali. Kita duwe konten saka Netflix, HBO kanggo wulan Februari 2020, kanthi konten sing menarik kayata musim kapindho Narcos: Meksiko. Luwih saka sangang puluh seri lan film anyar kanggo kabeh pangguna, ayo mrana.

Netflix dirilis wulan Februari 2020

Seri sing dirilis

Kita miwiti karo seri panyedhiya konten sing paling umum ing pasar, Netflix. Perusahaan kasebut terus bertaruh babagan pangembangan konten dhewe lan saiki playune katon apik banget, ya, sajrone wulan Maret, tekane Disney + diarepake, sing bisa nggegarake pasar sing lagi diwiwiti dadi kebak. Kita miwiti karo perdana saka Locke & Kunci, adaptasi komik dening Joe Hill lan Gabriel Rodríguez sing kebak petualangan enom lan dosis teror cilik, wektu kanggo seneng-seneng.

Kita ora bakal kliwat ing musim kaping loro Altered Carbon, seri fiksi ilmiah sing paling ambisius ing Netflix sing nggawe tampilan CGI sing luar biasa. Akeh pangguna sing kepengin weruh kenapa perusahaan kasebut mbutuhake wektu sing suwe (lan ora menehi publisitas) kanggo seri sing apik kaya iki, nanging ngenteni rampung tanggal 27 Februari. Sejatine, yen sampeyan durung nate ndeleng seri iki, saiki dadi waktune sing paling apik kanggo makarya kanthi musim kaping pisanan, amarga asile pancen luar biasa, ngelingi apa sing wis digunakake Netflix sadurunge.

Kita uga ora lali Narcos: Meksiko sing tekan musim kapindho, Kita bakal bali kanthi sejarah klan Sinaloa lan perjuangan internal kanggo terus nggawa obat-obatan menyang lurung-lurung ing Amerika Serikat lan malah menyang Eropa, crita sing nyenengake sing ora bakal nggawe sampeyan ora peduli, luwih-luwih yen sampeyan wis ngetutake edhisi pisanan saka Narcos, fokus utamane ing crita Pablo Emilio Escobar Gaviria.

  • Tom Papa: Sampeyan Apik tenan!: 4 Februari
  • Locke & Key: 7 Februari
  • Katresnanku Holo: 7 Februari
  • Kandang Serangga: 8 Februari
  • Narcos Meksiko: T2 - 13 Februari
  • Cinta iku Wuta: 13 Februari
  • Kabel Wanita: S5 Bagéan 1 - 14 Februari
  • Gentefied: 21 Februari
  • Gerbang 7: 21 Februari
  • Kotoran Iki Ngalahake Aku: 26 Februari
  • Pengikut: 27 Februari
  • Karbon sing Diowahi: S2 - 27 Februari
  • Ora dikontrol: 27 Februari
  • Ratu Sono: 28 Februari

Film sing dirilis

Kita uga duwe papan kanggo film, ora bisa kurang. Sing paling penting yaiku Netflix wis mutusake ngluncurake film kaping pisanan Studio Ghibli: Kastil ing Langit; Totoro Tanggi Kula; Tales saka Earthsea lan Porco Rosso antara liya Sing terakhir yaiku salah sawijining media paling ora penting nanging dirilis meh telung puluh taun kepungkur lan crita babagan pilot pesawat tempur Italia saka Perang Dunia Pertama sing pungkasane dadi babi kanthi laknat.

Uga duwe bioskop Spanyol Trench tanpa wates, salah sawijining film sing duwe peran penting sajrone galeri Goya 2020. Ditemokake ing Perang Sipil Spanyol lan crita babagan wong sing dikurung suwene telung puluh taun ing omah dhewe amarga wedi yen males ukum pihak sing menang bisa ngalahake dheweke.

  • Kastil ing Langit: 1 Februari
  • Totoro Tanggi Kula: 1 Februari
  • Kiki: Pangiriman Ngarep: 1 Februari
  • Kenangan Wingi: 1 Februari
  • Porco Rosso: 1 Februari
  • Aku Bisa Krungu Segara: 1 Februari
  • Gadis Jaran: 1 Februari
  • Kanggo Kabeh Bocah lanang sing Wis Kucem Sadurunge 2: 12 Februari
  • Dragon Quest - Crita Sampeyan: 13 Februari
  • Parit Tanpa wates: 28 Februari

Dokumenter lan konten bocah

Ing dokumenter, kita nyorot El Apoteker, nyritakake babagan carane profesional sing kelangan putrane ketagihan retak wiwit neliti korupsi ing perusahaan sing dagang opiat, utamane ing Amerika Serikat.

  • Apoteker: 5 Februari
  • Sapa sing Mateni Malcolm X?: 7 Februari

Babagan konten bocah sing disorot Pokèmon: Mewtwo Mundur - Évolusi, Ora nate lara, apamaneh film iki sing duwe CGI sing apik banget.

  • Naga kanggo Nylametake: S2 - 7 Februari
  • Pokèmon: Mewtwo Mundur: 27 Februari

Perdana HBO ing Februari 2020

Seri sing dirilis

Minangka kanggo seri, umpamane HBO sajrone wulan Februari iki wis cukup diwatesi. Kita nyorot ya McMillion $, seri sing angel ditulis sing nyritakake babagan scam sing direncanakake sing mengaruhi rong perusahaan paling populer ing Amerika Serikat: McDonald's lan Monopoly. Auditor nyolong sawetara game terkenal sing digawe merek lan sisane minangka sejarah murni.

Kita uga ketemu langgeng saka Katy ngengkele, spinoff saka Riverdale karo para protagonis Komik Archie, petualangan ing ngendi para wanita duwe komando, apa sampeyan bakal ketinggalan?

  • McMillion $: 4 Februari
  • Katy Keene: 7 Februari
  • Pengembangan Tinggi: T4 - 8 Februari
  • Kanca Agung: S2 - 10 Februari
  • Mundur: 15 Februari
  • Minggu Wingi bengi karo John Oliver: S7 - 18 Februari

Film sing dirilis

Ing wulan Februari, HBO totoan ing bioskop ing film sing ditemokake kayata film klasik Anjing Reservoir. Kita ora lali karo film hebat sing dibintangi Will Smith lan putrane Jaden Smith: Nggolek rasa seneng.

  • Anjing Reservoir: 1 Februari
  • Tutup: 1 Februari
  • Pitunjuk: 1 Februari
  • Neraka Biru: 1 Februari
  • Underworld - Perang Darah: 1 Februari
  • Punisher: 1 Februari
  • Kanggo nggayuh rasa seneng: 1 Februari
  • Monster Dhuwit: 1 Februari
  • Hitch: 1 Februari
  • Panganten mayit: 7 Februari
  • Pakaryan Italia: 7 Februari
  • Aktivitas Paranormal - Ukuran Phantom: 7 Februari
  • Nalika Aku Golek Sampeyan: 15 Februari
  • Ratu: 14 Februari
  • Sing Ora Disentuh saka Eliot Ness: 14 Februari
  • Kutha Cholocate: 28 Februari

Konten lan dokumenter bocah

  • Ben 10: S1 lan T3 - 7 Februari
  • Doraemon lan Petualangan Agung ing Antartika
  • Mike Kuwasa: S1 - 28 Februari
  • Turtles Ninja Mutant Remaja: S5 - 28 Februari
  • Ali & Cavett: Crita Kaset - 12 Februari
  • Kita ngimpi: 12 Februari
  • Whitmer Tohomas: 23 Februari

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.