Netflix ora bakal teka ing Nintendo Switch saiki

tarif netflix desember 2017 natal

Suwe-suwe Pangguna Nintendo Switch ngarepake Netflix entuk console kasebut. Nintendo lan layanan streaming populer dikenal wis negosiasi pirang-pirang wulan. Ing luwih saka siji kesempatan wis dikabarake yen dheweke bakal enggal teka. Nanging, iku prekara sing durung nate kedadeyan. Lan kayane dheweke kudu ngenteni luwih suwe.

Ing tweet sing wis dibusak, Netflix dhewe menehi komentar yen ora duwe rencana tekan Nintendo Switch. Pesen sing nyebabake kerusuhan para pangguna konsol populer. Nanging, pesen iki dihapus lan perusahaan mbenerake pratelan kasebut.

Nanging, Dheweke wis komentar yen dheweke isih negosiasi karo Nintendo. Dadi, isih bisa dipercaya manawa layanan streaming iki bakal tekan pangguna sing duwe konsol populer. Mesthine bagean sing apik, ora bisa dipungkiri yen kedadeyan kasebut bakal kelakon. Nanging, ora ana sing ngerti kapan bakal teka. Dadi pangguna kudu sabar kanthi sabar.

Kaloro perusahaan kasebut isih negosiasi, nanging kayane ora ana konkrit sing ana ing rapat kasebut. Asal usul sing ora setuju ora dingerteni.. Dadi ora ana sing bisa dikandhakake persis babagan sebab kenapa Netflix ora tekan Nintendo Switch.

Paling ora, kasunyatan sing lagi dagang saiki minangka tandha sing apik. Wiwit pesen pisanan sing diterbitake Netflix ing Twitter, negosiasi kasebut wis mandheg utawa rampung kabeh. Dadi sampeyan kudu tetep ngarep-arep. Sanajan, wektu tundha minangka perkara umum kanggo konsol.

Wiwit streaming temenan dadi titik Nintendo Switch sing ringkih. Layanan streaming liyane uga duwe masalah karo perusahaan lan terus dadi titik debat lan kontroversi. Mula, Kayane Nintendo kudu kerja keras kanggo mesthekake yen bisa menikmati layanan streaming sing paling apik ing konsol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)