Iki minangka Nexus sing bakal nampa Android 7.0 Nougat

Android N

Nganti saiki, yen ana piranti sing bisa kita ucapake, bakal dianyari yen utawa yen nalika versi anyar Android 7.0 Nougat iki mesthine minangka Nexus Goolge. Temenan kita duwe piranti liyane kayata Moto G sing mesthi uga nampa versi anyar sistem operasi andy, nanging ing piranti Nexus saya nganyari kanthi praktis yen wis diluncurake kanthi resmi lan sanajan bener sawetara model bisa uga aja nganti lali, ing kene kita menehi dhaptar sawetara sing bakal dianyari menyang Android 7.0 Nougat.Google jelas manawa nganyari wis cedhak, mula wis siyap kabeh kanggo dina peluncuran versi anyar iki sing wis kita antisipasi bakal kalebu smartphone Google Nexus 6, dadi versi Nexus 5 (salah sawijining Nexus paling apik miturut pangguna) ora bakal dianyari menyang Android 7.0 Nougat amarga perusahaan wis rutin, ninggalake piranti tanpa versi anyar kanthi resmi sawise rong taun.

Nanging sing gedhe-gedhe yen bakal dianyari manawa bakal dadi:

  • Huawei Nexus 6P, kanggo pungkasan mangsa panas
  • Motorola Nexus 6
  • LG Nexus 5X

Saliyane, tablet lan piranti liyane ing kulawarga iki kayata Nexus Player kanthi sistem operasi Android TVDheweke uga bakal nampa update nalika Android 7.0 Nougat dirilis. Ing wayahe kita duwe Pixel C, Nexus 9 lan Nexus 9G kepiye calon utama sing nampa versi anyar iki sawise dirilis. Wiwit saiki, pratinjau piranti kasebut wis kasedhiya, mula kita ora ragu yen nganyari cepet nalika dirilis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)