Nganyari Windows 10 paling anyar nyebabake ewonan pangguna tanpa kamera web

Pro lumahing

Ing sawetara dina pungkasan, Microsoft ngluncurake update sing bakal ngilangi ewonan pangguna tanpa kamera web. Nganyari piranti lunak iki ndadekake Windows 10 luwih aman nanging uga ndadekake Windows XNUMX format tartamtu wis ora digunakake maneh ing webcam, dadi prakteke ora ana gunane utawa ora fungsi yen mung nggunakake format kasebut.

Kasunyatan sing positif yaiku format sing arang digunakake, nanging format kasebut pancen misuwur banget, yaiku format H.264 lan MJPEG, sing nggawe atusan ewu kamera web ora ana gunane.Masalah karo nganyari iki wis dideteksi dening situs web sing ora ana gandhengane karo Microsoft lan kahanane kayane mung mengaruhi webcam sing ora ana gandhengane karo Microsoft, yaiku, kamera web saka merek liyane kayata Logitech utawa Sony, nanging sing aneh yaiku merek sing adol piranti paling akeh saka jinis iki lan duwe pangguna.

Kita ora bakal bisa nemokake solusi kanggo masalah webcam iki nganti wulan September

Microsoft ngerti kesalahan kasebut, nanging ujar manawa masalah kasebut ora bakal bisa dirampungake nganti wulan ngarep, sanajan ngelingake manawa Windows 10 minangka sistem operasi kanthi indeks kepuasan pangguna paling dhuwur. Ana prekara sing bisa diganti sawetara dina sabanjure yen sampeyan pancen perusahaan ngenteni nganti September kanggo ngatasi masalah kasebut.

Nganyari mung ora valid piranti lunak sing nggunakake webcamIki tegese kita ora bakal bisa nggunakake piranti lunak apa wae kanthi kamera kasebut, kalebu Skype, program Microsoft. Saiki, webcam dadi salah sawijining aksesoris sing paling penting utawa digunakake ing jagad komputasi, kalebu ing piranti kayata laptop, komputer utawa tablet kabeh-siji. Mula, masalah iki penting banget lan mbebayani.

Minangka kemungkinan solusi kanggo masalah kasebut ana kamungkinan mulihake Windows 10 menyang titik mulihake sadurunge upgrade banjur nolak upgrade utawa ngapusi registri Windows kanggo mbenerake masalah. Solusi pungkasan iki ora disaranake amarga ana risiko lan amarga manawa gampang banget, tim Microsoft bakal nerbitake pembaruan liyane kanggo mbenerake kesalahan Kowe ora mikir?

Nanging, kayane nganyari Windows 10 sing anyar durung mesthi bisa ngyakinake akeh wong Utawa mungkin ya? Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rager siji ngandika

    Aku ora ngerti pirang-pirang ewu wong sing bakal kedadeyan, nanging mesthine kenapa dheweke ora nate kedadeyan kasebut? Cekakipun, artikel tanpa pondasi ...

bool (bener)