WhatsApp dianyari ing iOS sing ngidini Siri maca pesen

Tampilan

Pangguna IOS kebeneran yen nggunakake Siri lan aplikasi olahpesen klasik, WhatsApp. Wektu iki teka versi 2.17.20 sing wis kasedhiya kanggo diunduh sawetara jam lan ngidini asisten iOS maca pesen paling anyar yen pangguna pengin lan anggere sampeyan ana ing iOS versi 10.3 utawa luwih dhuwur. Temenan, saliyane anyar iki sing paling misuwur ing versi anyar iki, nganyari nambahake perbaikan liyane sing isih ana ing latar mburi.

Dandan liyane utamane fokus dandan visual ing tab telpon lan layar informasi klompok lan kontak, saliyane ngidini pangguna pilih ing layar "Statusku" pilihan kanggo ngirim, mbusak utawa pilih sawetara status sekaligus. Pungkasan, ing cathetan nganyari sampeyan bisa maca manawa wis nambah terjemahan Persia.

Sejatine, kebaruan utama pembaruan iki, kaya sing wis dielingake ing wiwitan, yaiku kemungkinan pangguna njaluk asisten maca pesen sing ditampa. Kanggo saiki, fitur-fitur anyar iki ditambahake menyang sing wis ngidini ngirim pesen karo asisten Apple sawetara wektu, amarga dirilis API asisten kasebut. Perjuangan dadi aplikasi olahpesen paling apik katon jelas lan akeh pangguna sing sanajan beda-beda opsi sing ora pengin pindhah saka WhatsApp, ana prekara sing saiki uga saiki ora katon banget. aplikasi nampa nganyari terus-terusan, kanthi perbaikan sing asring banget, kedadeyan sing ora kedadeyan suwe.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.