Cara nyuda swara lan nambah resolusi foto nganggo alat online

Ngapikake resolusi foto

Wiwit cilik, kita wis ndeleng macem-macem trik ing film sing ana gandhengane kanggo nambah kualitas gambar. Kita durung ngerti babagan sudut pandang teknologi, nanging ing web ana sawetara aplikasi sing ngidini sampeyan nambah resolusi foto.

Kita asring nemoni foto sing katon ora apik. Akeh sing ditemokake ing internet utawa dijupuk pirang-pirang taun kepungkur nganggo telpon utawa kamera digital kanthi resolusi rendah. Umume, foto iki ora duwe pengarep-arep lan ora ana sing bisa ditindakake, sanajan suwe-suwe muncul sawetara aplikasi sing bisa mbantu sampeyan nambah ketajaman lan kejelasan foto kasebut, nalika nyuda swara.

Mbusak aplikasi sing luwih maju kaya Photoshop utawa Lightroom, sing nggumunake nalika nyunting gambar, uga ana sawetara solusi gratis kanggo kegiyatan sing luwih gampang. Malah ana sawetara aplikasi web sing bisa mbantu ngrampungake tugas iki, luwih-luwih yen sampeyan pengin nambah resolusi foto.

Miturut eksperimen, Waifu nindakake tugas sing apik banget kanthi asil sing cukup menarik, kaya sing bisa dideleng saka gambar sing dakkandhani.

Kasedhiya ing Alamat iki, alat online iki efisien banget, sanajan bisa mbatesi dhewe. Contone, sampeyan bisa nggedhekake foto karo Ukuran maksimal 5MB, lan sampeyan bisa nyuda swara ing gambar nganggo a Resolusi maksimum 3000 x 3000 piksel. Saliyane, upscalling (skala) bisa rampung nganti 1500 x 1500 piksel.

Kajaba iku, proses upscaling bisa ditindakake kanthi laju 1.6x utawa 2x. Kanthi kacepetan 2X, gambar 640 x 304 piksel lan ukuran 300KB bisa nggayuh dimensi 1280 x 608 piksel lan 1.6MB.

Kanggo nggunakake aplikasi kasebut, sampeyan kudu ngakses link sing disedhiyakake ing ndhuwur, pilih gambar nggunakake tombol "Pilih Gambar”, Centhang kothak Foto minangka gambar lan pilih algoritma kanggo nyuda gangguan otomatis. Aku wis milih algoritma sing disaranake, "medium", nalika kanggo fungsi skala aku milih "2X”. Pungkasane, klik ing Tombol Download kanggo ndownload gambar sing diasilake utawa Ngonversi kanggo ndeleng gambar pungkasan ing jendela browser web sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.