Nggolek cara paling apik kanggo instal Aplikasi ing Android

instal aplikasi android

Nalika duwe piranti seluler (bisa uga telpon utawa Tablet), bisa uga wis nggabungake pirang-pirang alat sing mengko, mula ora bisa dingerteni. Ing wayahe pas yaiku nalika kita ngaturake upaya kanggo nyoba ngerti kanthi cara sing paling cocog kanggo instal Aplikasi ing Android.

Nanging bisa uga ana wong sing takon Napa aku kudu instal Aplikasi ing Android yen ora abot banget? Wangsulane gampang banget, amarga yen nambah alat liyane ing piranti seluler, papan sing dipasang bakal diisi lan pungkasane, kita ora bakal duwe luwih akeh kanggo nyimpen lan nginstal. Dadi, yen kita nganggep sawetara aplikasi Android kasebut sing ora digunakake kanthi relevan, mula kenapa terus dilindhungi ing komputer?

Alternatif pertama kanggo instal Aplikasi ing Android

Sing maca lan pangguna piranti seluler jinis iki mesthine bakal nemokake luwih akeh pitulung ing internet nalika nyopot instal Aplikasi Android, sanajan cenderung nggunakake cara sing ora gampang ditindakake lan ing wektu tartamtu, banget banget kanggo nglakokake. Contone aspek pungkasan iki ditemokake ing rekomendasi saka format peralatan utawa bali menyang «Status Pabrik» padha, sing bakal mbusak kabeh, nanging bakal meksa kudu nginstal maneh, kabeh aplikasi sing wis suwe digunakake.

Tanpa kudu nganggo utawa cara drastis liyane, kemampuan kanggo instal Aplikasi Android Pancene gampang banget, nanging kanthi tetimbangan tartamtu sing bakal kasebut liwat langkah-langkah lan tips kasebut bebarengan:

  • Pisanan, kita miwiti sistem operasi Android.
  • Banjur klik ing lambang kasebut Persiyapan dununge ing desktop sistem operasi Android kita.

instal aplikasi android 01

  • Kita bakal langsung mbukak jendela konfigurasi sistem.
  • Kita nemokake sidebar ing sisih tengen ing endi ditampilake sawetara kategori lan fungsi.
  • Saka antarane, kita milih sing ujar Aplikasi.

instal aplikasi android 02

 

Menyang sisih tengen garis iki bakal katon kabeh aplikasi sing wis kita instal, kudu nyoba nemokake sing wis kasengsem ing kene. Nanging sadurunge instal iki Aplikasi Android Ing lingkungan sing ditemokake, luwih dhisik kudu ngilangi data tartamtu sing biasane direkam lan tetep dadi cookie cilik ing papan sing disimpen ing piranti. Utamane, kita kudu nyoba:

  • Copot setelan gawan.
  • Mbusak cache.
  • Mbusak data.

instal aplikasi android 03

Sawise nindakake 3 tugas kasebut, saiki kita bisa ngeklik lambang "Copot instal" sing ana ing sisih ndhuwur, mula aplikasi kasebut bakal ditinggalake saka sistem Android lan ora ana tilas apa wae.

Alternatif nomer loro kanggo instal Aplikasi ing Android

Saiki, yen sampeyan ora bisa nemokake aplikasi sing wis diinstal ing sistem operasi Android, sampeyan kudu nggunakake cara liya kanggo nggayuh tujuan iki; Ing alternatif sing bakal kasebut, pangguna kudu nggunakake Google Play, kudu nindakake perkara ing ngisor iki:

  • Temokake lambang Google Play ing desktop Android.
  • Klik ing lambang iki.
  • Jendhela bakal mbukak nganggo antarmuka toko Google.
  • Kita klik ing pilihan «Aplikasi»Dumunung ing sisih kiwa ndhuwur.

instal aplikasi android 04

  • Saka opsi sing ditampilake, kita milih «Aplikasi Kula".

instal aplikasi android 05

Ing wektu iki, kita bisa ngurmati antarmuka sing dipersonalisasi karo aplikasi sing wis diinstal ing sistem operasi Android kasebut; Ing sisih kiwa bakal ana garis, sing kabeh aplikasi sing wis diinstal lan sing ngenteni nampa pembaruan bakal ana. Kita mung kudu goleki ing sidebar iki kanggo aplikasi sing pengin Instal kanggo milih.

Iku mung prekara sing kudu ditindakake uninstall Aplikasi Android nggunakake cara nyimpen Google Play.

Nindakake kegiatan iki saka uninstall Aplikasi Android duwe tujuan utama, lan kabeh alat sing wis digabung karo sistem operasi umume ana ing omah sing umume diarani RAM, padha karo sing bakal dadi jenuh yen ora ngerti carane ngatur saben aplikasi kasebut. Pangguna sing luwih berpengalaman bakal ngetik konfigurasi sistem supaya sawetara aplikasi kasebut dipindhah menyang memori mikro SD utawa ruang internal piranti.

Informasi luwih lengkap - Opera WebKit kanggo Android saiki ing Google Play


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)