Cara nginstal ekstensi Chrome ing Firefox

Mozilla Firefox

Peluncuran Firefox Quantum, versi paling anyar sing saiki ditawakake dening Mozilla Foundation browser Firefox, tegese bisa dandan banget ora mung ing kinerja browser, sing saiki luwih cepet, nanging uga kompatibilitas ekstensi, ekstensi sing saiki luwih kompatibel karo browser liyane.

Nanging cara kerja ekstensi tegese sawetara ekstensi ora bisa digunakake. Untunge, kita bisa nggunakake ekstensi sing saiki bisa ditemokake ing Chrome, kabeh jinis ekstensi lan ngidini kita nindakake apa wae sing dipikirake. Yen kita pengin njupuk kauntungan saka ekstensi sing kasedhiya ing Chrome, mula bakal dituduhake cara nggunakake ekstensi Chrome ing Firefox.

Wiwit diluncurake Firefox Quantum, nalika nggawe ekstensi, kita kudu nggunakake WebExtensions, sistem sing ngidini ekstensi sing ditulis kanggo Chrome lan Opera bisa dieksekusi kanthi pangowahan minimal ing browser Firefox dhasar Mozilla. Untunge proses konversi gampang banget lan ora mbutuhake ilmu.

Pertama lan paling penting, kita kudu ndaftar minangka pangembang ing situs web Yayasan Mozilla, supaya kita duwe akses menyang unggah ekstensi ing toko sampeyan. Yen ora nindakake proses iki, yen ekstensi bakal operasional, bakal mandheg yen durung ngetik data akun.

Instal ekstensi Chrome lan Opera ing Firefox

Toko Chroem Foxified

Kaping pisanan kita kudu nginstal ekstensi ing Firefox Toko Chrome Foxified. Ekstensi iki ngidini kita nginstal meh kabeh ekstensi sing kasedhiya kanggo browser Google lan Opera Google. Ekstensi iki pancen gratis lan didhukung karo sumbangan liwat PayPal.

Sabanjure kita menyang Toko Chrome Web lan milih ekstensi sing pengin diinstal. Contone iki kita bakal nggunakake toko ekstensi Chrome tinimbang Opera, mung amarga browser sing paling akeh digunakake.

Instal ekstensi Chrome lan Opera ing Firefox

Sawise ekstensi sing pengin diinstal, lan yen instalasi Chrome Store Foxified wis bener, tombol ADD TO FIREFOX bakal katon ing browser. Ing wektu kasebut, ekstensi Chrome Store Foxified bakal diluncurake lan cBakal ngonversi ekstensi toko Chrome supaya kompatibel karo browser Firefox.

Proses iki butuh sawetara menit, amarga konversi kasebut kudu diunggah menyang server Firefox lan ngenteni proses kajian lan teken. Sawise proses rampung, kita bakal nampa email ing akun sing wis digunakake sadurunge Ndhaptar minangka pangembang ekstensi kanggo Firefox.

Ekstensi Chrome ing Firefox

Sanalika, kita bakal dijaluk ijin beda sing dibutuhake aplikasi supaya bisa fungsi, kanthi cara sing padha nalika nyoba instal ekstensi sing kasedhiya saka toko ekstensi Firefox.

Ekstensi Chrome diinstal ing Firefox

Sawise ekstensi wis diinstal lan sukses diowahi, logo sing padha bakal ditampilake ing garis ndhuwur browser, ing ngendi Firefox nuduhake kabeh ekstensi sing wis diinstal. Wiwit saiki, kita wis bisa nggunakake ekstensi kaya sing ditindakake langsung liwat browser Google Chrome.

Proses iki bisa digunakake karo paling aplikasi. Yen ora bisa digunakake kaping pisanan, kita bisa nyoba maneh kaping pindho, yaiku yen ana gagal sajrone proses, ana prekara sing ora biasa, nanging bisa kedadeyan. Sadurunge nggawe artikel iki, aku wis ngonversi macem-macem ekstensi sing sayangé ora kasedhiya ing toko ekstensi Firefox lan kabeh wis bisa digunakake, lan isih bisa digunakake kanthi sampurna tanpa ana masalah.

Yen sampeyan rencana nggunakake metode iki kanthi rutin kanggo ngonversi ekstensi sing paling akeh digunakake saka Chrome menyang Firefox, bisa uga luwih becik ndhukung proyek kasebut kanthi nyumbang dhuwit liwat akun PayPal sing digawe pangembang kanggo kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.