Nglumpukake gaji ing bitcoin? Ing Jepang bisa uga

Demam bitcoin isih saiki, saengga tekan ing dhuwur sing luar biasa ing pasar sing nggawe warga lan wong liya ora mangu-mangu babagan volatilitase. Sauntara kuwi, ing Jepang, sing mesthi maju selangkah ing jinis perkara iki, dheweke mutusake nampa bitcoin minangka metode pambayaran, sing nggawe cryptocurrency iki minangka cara sing beda kanggo mbayar tuku saben dinane.

Nanging, sing durung kita pikirake saiki minangka cara pembayaran, kita ora mesthi kudu ngakses dompet, luwih becik, kita bisa nampa gaji ing bitcoin. Mangkene carane gaji bitcoin pisanan digawe, sepisan maneh bisa uga ing Jepang.

Bitcoin

Penyedia layanan internet populer GMO, saliyane dadi raksasa sing ana ing Bursa Saham Tokyo, minangka inovator kuat. Dadi bagean gaji saka karyawane Sajrone wulan Desember, Bitcoin bakal teka ing bitcoin, luwih khusus kanggo 4.700 karyawan sing njaluk. Mesthine, ora mung jumlah apa wae, nanging antarane 75 lan 750 euro, sing makili maksimal 0,048 bitcoin, dadi tetep dadi sithik, kepiye aneh bitcoin iki nalika ngisi daya, bener?

Grup Internet GMO bakal menehi kontribusi pangembangan mata uang digital ing jagad iki kanthi nyengkuyung upaya sing gegandhengan karo mata uang kripto ing saindhenging klompok kasebut

Mangkene, miturut Majalah Bitcoin, kepiye panggunaan mata uang kripto iki sing bakal ngowahi donya utawa ora nyoba bisa dadi luwih populer, kasunyatane para ahli saka kabeh jagad ngelingake babagan mlebu ing pasar iki. sing bisa mbebayani banget, apamaneh peretas lan jinis bebaya liyane sing ngganggu jaringan kasebut. Gawe konsumsi bitcoin sing tanggung jawab.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)