Honor MagicBook 14, entheng lan fungsine saben dina [Review]

Ing boom iki telecommuting Akeh wong sing mikir entuk komputer anyar, kanggo lingkungan profesional utawa dibutuhake evolusi pendhidhikan digital. Kaya biasane, ing Aktualidad Gadget kita fokus karo kabutuhane pangguna, lan ngadhepi kampanye kanggo nganalisis produk sing bisa memenuhi kebutuhan kasebut.

Kita menehi analisis jero babagan Honor MagicBook 14 anyar, ultrabook sing kompak lan fungsional kanggo kerja lan sinau. Temokake karo kita ciri khas sing paling apik. Kekuwatan lan kekurangan produk sing bisa ngasilake dhuwit kanthi luar biasa.

Kaya biasane, ing kesempatan iki uga wis dianalisis video kanthi unboxing lan tes langsung, Ing kono sampeyan bisa ndeleng fitur sing paling apik lan konten kothak produk sing apik iki. Mula, disaranake sampeyan ndeleng saluran YouTube Aktualidad Gadget lan njupuk kesempatan kanggo langganan.

Desain lan bahan: Formula kanggo sukses

Kaya sing sampeyan ngerteni, Honor Minangka anak perusahaan Huawei, merek sing digunakake perusahaan Asia kanggo njupuk sawetara desain lan fungsionalitas lan saengga nawakake nilai dhuwit sing luwih disetel, padha karo MagicBook 14 iki.

Ora mesthi jelas ngelingake kita babagan MateBook D14 Huawei. Dibangun kabeh saka bahan logam, kanthi bezel biru lan logo Kehormatan sing dadi presidhen ing sampul kasebut. Kita bisa tuku ing Mystic Silver, Space Grey lan Microsoft Gray 365, versi Silver sing dites ing acara iki.

  • Ukuran: X x 214,8 322,5 15,9 mm
  • Bobot: 1,38 Kg

Rampung matte iki tahan banget kanggo bekas driji, piranti pancen kompak, langsing lan ngirim sensasi sing apik kanggo tutul, prekara sing angel sampeyan nganggep produk sing regane kompetitif, ing endi kamulyan saka sektor kasebut terus nganggo plastik.

Hardware: Fokus ing efisiensi

Kita miwiti karo jantung, prosesor Quad-core AMD Ryzen 5 3500U kanthi arsitektur 12-nanometer. Prosesor iki jelas fokus ing kinerja standar kanthi efisiensi energi sing signifikan, minangka salah sawijining sorotan MagicBook 14 iki.

Ing babagan kinerja grafis kita temokake sing kondhang Grafis AMD Radeon Vega 8, miturut teori AMD paling dhuwur. Frekuensi jam kasebut yaiku 1200 MHz kanthi memori 1024 MB DDR4, dadi ing prinsip, kita ora bakal kliwat kekuwatan ing bagean kasebut, kanthi eling yen alat kasebut fokus ing otomatisasi kantor lan konsumsi multimedia.

  • 2x USB-A
  • 1 x HDMI
  • Jack 1x 3,5 mm
  • 1x USB-C
  • WebCam Pop-UP ing keyboard

Kanggo bagean kasebut, unit sing diuji duwe Samsung PCIe 3.0 SSD kanthi total 256GB. Kanthi cara sing padha karo RAM 8GB kanthi teknologi DDR4. Kanthi duwe port PCIe 3.0, kita ora bakal nemoni masalah ngganti SSD yen pengin nggedhekake panyimpenan.

Apa pendapat sampeyan babagan MagicBook? Yen sampeyan seneng, saiki sampeyan bisa tuku rega paling apik ing situs web resmi kanthi ngeklik ing kene.

Babagan panyambungan, kita ora ketinggalan apa-apa, WiFi 5, Bluetooth 5.0 lan sambungan nirkabel karo Honor lan piranti Huawei liwat sistem Link Ajaib sing wis diuji ing piranti merek liyane lan iku nilai tambah sing penting.

Pengalaman multimedia

Kita miwiti nganggo rong speaker format kompak sing ana ing sisih ngisor lan sing pas karo perforasi sing digawe ing sasis aluminium kanggo swara sing jelas lan efisien. Wektu iki, kita ora duwe teken Harman Kardon utawa panyesuaian liyane.

Nanging, swara kasebut ngelingake kita babagan kekuwatan lan kejelasan sing jelas babagan MateBook D14 Huawei. Luwih saka cukup kanggo ngrungokake musik nalika kerja, terus telpon (kanthi mikropon internal) utawa ndeleng konten multimedia. Speker cocog karo rega produk lan ngirim apa sing dijanjekake.

Kanggo bagean kasebut, layar nawakake pigura sing lancip banget ing sisih ndhuwur lan sisih, kanthi 14 inci ing total lan panel IPS LCD sing katon apik ing posisi apa wae. Kita duwe lapisan anti-reflektif matte sing mbantu kita ing njobo, a Resolusi Full HD (1920 x 1080) ing rasio aspek 16: 9 sing nyebabake a 84% panggunaan ngarep.

Panel pas banget, sertifikasi TUV Rhineland, warna kanthi saturasi sing ideal, lan amarga panel sing digunakake Huawei ing produk biasane duwe ciri sing apik ing bagean iki. Ing wektu kasebut, mbukak kurang saka IPS lan FullHD ing laptop, lan iki bisa dirampungake.

Fitur sing luar biasa

Kita miwiti karo maca bekas driji sing integral, Sampeyan bakal ngidini kita miwiti komputer kanthi mung ngencet sepisan, tanpa kudu ngenali maneh, teknologi sing wis ditindakake Honor / Huawei kanthi apik lan ing tes wis disenengi.

Trackpad iki misuwur lan kualitas apik, luwih apik tinimbang umume produk Windows pertengahan / dhuwur. Kanggo bagean, keyboard duwe tata letak ASIN (tanpa Ñ), nanging tata letak ISO, mula tombol menehi respon karo keyboard Spanyol sanajan iki ora cocog karo tombol sing diwakili.

Piranti kasebut wis nahan kita ing babagan otonomi dina standar udakara 6 jam kerja, kabeh liwat pangisi daya USB-C 65W sing dakkira sukses. Minangka babagan otonomi, kita bakal ngormati kita sajrone nggunakake utawa nggunakake konten multimedia, kabeh bakal owah yen kita arep main.

Kita duwe Kamera Pop-Up sing ana ing keyboard sing dakanggep minangka solusi sing menarik ing level desain, nanging bakal nuduhake dagu kaping pindho ing telpon video.

Pengalaman editor

Kita ngadhepi laptop sing ing nawarake tartamtu diposisikan ngilangi pasar tengah kanggo laptop, luwih-luwih yen kita ngetrapake nilai-nilai tambahan. Kita duwe bahan konstruksi, perangkat keras lan piranti lunak sing umume nuduhake peningkatan kualitas lan tenaga dibandhingake karo alternatif ditawakake merek liyane ing pasar.

Tanpa terus maju, ing situs web Kehormatan saiki sampeyan bisa tuku ngeklik ing kene.

Pros lan cons

Pros

  • Desain lan bahan "premium"
  • Cocog kanggo ngonsumsi konten multimedia
  • Nilai sing ditambahake ing piranti lunak lan perangkat keras
  • Regane gedhe kanggo dhuwit

Contra

  • Keyboard tanpa "Ñ"
  • Port USB-C ora ana
  • Beda rega ing macem-macem titik penjualan

Pendapat editor

Buku Ajaib 14
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
540 a 650
  • 80%

  • Buku Ajaib 14
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.