Nokia 7 Plus, salah sawijining protagonis MWC 2018 ditemokake

Nokia 7 kamera

Nokia mbaka sethithik nambah minat ing masarakat. Ya, sampeyan rada telat kanggo nggunakake salah sawijining sistem operasi paling populer ing donya. Apa maneh, iku platform utama ing Spanyol, lan nganti saiki. Nanging uga, perusahaan paling anyar sing diluncurake, mesthi bebarengan karo HMD Global, nggawe semangat.

Mobile World Congress 2018 wis cedhak banget lan kanggo acara sing wis disiapake, tim gedhe lan sing bakal dadi versi plus saka Nokia 7. Saiki, ing sawetara tes kinerja jeneng Nokia 7 Plus lan matur nuwun kanggo kita, kita bisa menehi sawetara ciri teknis.

Pathokan Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus mbesuk iki bakal mlebu ing jajaran tengah. Iki bakal dadi komputer sing duwe versi paling anyar saka Android —Android 8.0 Oreo—, saliyane duwe RAM 4GB lan prosesor sing ditandatangani dening Qualcomm. Kita waca Snapdragon 660. Chip iki, sing luwih kuat tinimbang chip sing dipasang ing Nokia 7, yaiku chip modern, mula luwih efisien tinimbang liyane kanthi wektu luwih sithik.

Kajaba iku, ujar manawa GPU sing digabungake menehi kinerja sing apik ing tes kasebut. Lan, mulane kita bakal ngadhepi jajaran tengah ing mangsa ngarep sing luwih kuat tinimbang sing saiki. Saiki, iki kabeh sing bisa menehi informasi babagan Nokia 7 Plus sing bakal bisa ditemokake ing Barcelona sawetara minggu. Kita ora mangu-mangu pungkasan desain bakal dirampungake kanthi apik kaya biasane.

Sanajan, bisa uga sing paling apik babagan Nokia nalika tetep ing Barcelona yaiku unggulan utama, yaiku Nokia 9. Liyane saka protagonis jaman semana Lan akeh sing kudu diandharake ing jajaran dhuwur. Kita bakal weruh apa regane lan apa sing menehi kontribusi maneh supaya bisa digunakake minangka pratelan sadurunge target pamirsa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->