Situs paling apik kanggo nonton film online kanthi gratis

Film gratis online

Film sing apik banget: lampu mati, layar raksasa, swara sekitar, kualitas lan banter banget lan masarakat sing, yen film horor, mbantu kita supaya luwih gugup. Nanging, terus terang, ora kabeh film sing regane plancongan lan regane, mula sing paling apik yaiku nonton ing omah, ing layar komputer kita (sing disambung karo TV ing ruang tamu bakal luwih apik) lan nalika rasane ora preduli karo jadwal. Amarga dipikirake sing terakhir, kita pengin menehi seri kaca sing bakal bisa dideleng film online babar pisan gratis.

Saka dhaptar ing ngisor iki, dhawuhe ora duwe teges. Aku mung nyelehake situs web pertama sing paling akeh digunakake, nanging aku mung nindakake amarga aku bisa ngontrol kabeh sing pengin dakdeleng, ndeleng utawa seri sing daktindakake. Uga, aku mikir minangka situs web sosial sing paling apik lan uga penting. Sanajan ana situs web liyane kanggo nonton film online sing uga duwe bagean sosial, amarga kita bisa ndeleng konten tanpa registrasi, kita luwih seneng ora ndhaptar, ana kedadeyan sing ora kedadeyan ing Pordede. Aku ninggalake sampeyan karo dhaptar.

Endi nonton film kanthi online?

Bye

podho

Nalika kondhang Seri wiwit stagger, akeh kita miwiti golek alternatif lan akeh pangguna sing nemoni Pordede. Jeneng kasebut asale saka POR DEscarga Directa, yaiku forum sing ngubungake link menyang film streaming uga diunggah. Bentenipun Pordede lan Pordescargadirecta lan apa sing dadi kaca favorit nalika Seriesly ditutup yaiku kita bisa nglacak seri favorit, uga duwe kontrol film sing wis katon, sing pengin ditonton, favorit lan malah komentar lan ndeleng apa sing dipikirake pangguna liyane babagan film, seri utawa episode saka seri.

La bagean sosial de Pordede, kayadene jaman saiki ing Seriesly, mratelakake panemume, nggawe pangguna tetep ing Pordede.

UPDATE: Pordede wis tiba lan dadi Plusdede, sing uga ditutup, nanging iki alternatif kanggo Plusdede, kompilasi kaca sing padha.

Situs web: podede.com

Film24

film24

Ing Pelis24, kita uga duwe akeh film lan bakal cepet, nanging duwe titik positif liyane sing ora bisa dilalekake: kita bisa ndeleng film kasebut tanpa ninggalake web. Sejatine sawetara link mbutuhake Flash Player, nanging milih opsi lan ndeleng saka kaca web ora ana regane. Kaya ing layanan hosting video, kita bisa nonton film ing layar wutuh. Apik tenan.

Situs web: wayang24.com

Pelisdanko

danko-film

PelisDanko minangka salah sawijining masalah pertama sing ditemokake nalika aku weruh manawa Seriesly ngumumake masalah, lan aku menehi jeneng maneh amarga dadi referensi ing jinis situs web iki. Sejatine, sing pisanan ditemokake yaiku SeriesDanko lan ing kana aku wis ndeleng episode seri kayata The Walking Dead utawa Better Call Saul. Duwe akeh link kanggo saben film lan ing pirang-pirang basa (Latin, Spanyol, asli, subtitle…). Pilihan liyane sing apik sing kudu disenengi.

Situs web: pelisdanko.com

Artikel sing gegandhengan:
Cara nonton film saiki gratis ing Spanyol

Total Film

film total

Babagan sing padha dakkandhakake babagan PelisDanko, bisa digunakake kanggo aku karo Total Film. Ing wektu sing durung mesthi, nggoleki alternatif, aku nemokake Total Seri, sing uga duwe bagean film. Uga duwe akeh tautan kanggo saben film / bab uga ing versi Spanyol, Latin, subtitle lan asli.

Situs web: peliculasotales.com

Downloadsmix

campur aduk

Downloadsmix minangka kaca sing aku ngerti sadurunge sadurunge ukum sing meksa nutup akeh kaca web sing nawakake link kanggo nonton film streaming. Sadurunge iku downloadsmix.net lan uga arep ditutup, nanging dheweke tangi lan saiki, saliyane nawakake undhuhan langsung, dheweke uga nawakake link kanggo nonton konten kasebut ing streaming.

Downloadsmix duwe akeh film (lan ora mung film), uga biasane nambahake ora ana liyane sing kedadeyan perdana. Temenan, umume, dheweke wiwit nambah kualitas "TS-Screener" nanging, ing acara paling sithik, kita duwe DVD-Screener utawa BR-Screener. Dheweke uga nambah film HD.

Situs web: downloadsmix.com

Tekilaz

tekilaz

Tekilaz dudu situs web sing katon visual lan uga ora katon intuisi, nanging iki ora dadi minat kita. Sing dadi minat kita yaiku enggal nambah premiere lan kita uga bisa delengen saka web sing padha, sing cukup kepenak. Kaya ing Pelis24, kita bisa nyelehake layar film kanthi lengkap nalika mainake. Situs web liyane sing kudu dipikirake.

Situs web: tekilaz.com

Film

filmmas

Kita terus karo Peliculasmas, situs web liyane kaya Tekilaz sing katon ora paling intuisi ing donya, nanging nambah rilis anyar kanthi cepet lan kita uga bisa nonton film tanpa ninggalake situs web, sing cukup kepenak. Yen sampeyan pengin ndeleng premiere, sampeyan mung kudu ngeklik ing endi tulisan "Filem Rilis 2015" (utawa taun sing dikarepake).

Situs web: moviesmas.com

Film Fox

Film Fox

Yen sampeyan pengin kaca cepet, Peliculasoks bisa uga narik minat sampeyan. Yen wis nginstal Flash Player, bisa dingerteni film ing telung utawa patang klik, secara harfiah, angger film sing pengin ditonton kalebu film pertama. Kita milih taun iki, milih film lan bakal diputer. Luwih gampang, mokal.

Situs web: filmoks.com

tvpelis

film tv

Kita terus kanthi cepet nonton film kanthi sawetara klik lan mbukak web ing Tvpelis. Sampeyan uga kudu nginstal Flash Player, nanging kanthi sawetara klik, kita bakal bisa nonton film sing dikarepake, yen isih ana ing katalog sampeyan. Katon apa sing diduweni, kayane uga bakal nambah perdana. Sampeyan kudu duwe favorit, tanpa mangu-mangu.

Situs web: tvpelis.net

Nolomires

nolomires

Kita terus karo kacepetan, nanging kita nyuda kenyamanan. Ing Nolomires kita uga bisa nonton film kanthi sawetara klik, nanging ora duwe bagean, mung telusuran lan mulane aku ujar manawa kurang nyaman. Oalah, aku wis ndeleng film sing durung suwe dirilis, mula uga kudu dipikirake.

Situs web: nolomires.com

HDFull

suliyana

Sanajan jenenge bisa jelas maca Full HD, nanging mesthi ora logis, kanthi logis. Dheweke duwe katalog film sing apik (lan luwih akeh konten) lan cenderung nambah link kanthi cepet. Kaya situs web sing apik kanggo jinis iki, ana pilihan kanggo ndeleng ing VOS, ing basa Spanyol lan ing basa Latin.

Situs web: hdfull.tv

 SeriesDB

serib

SerieDB minangka kaca liyane sing hebat, sanajan jenenge menehi tembung "seri", film kasebut uga bisa ditonton nalika streaming. Dheweke nambah akeh tautan lan bakal cepet, nanging sampeyan kudu duwe diinstal Flash Player (lan bisa uga Java) supaya bisa mbukak sawetara tautan. Aku nambahake menyang dhaptar iki amarga wis direkomendasikan lan aku dadi favoritku, nanging isih durung bisa ndeleng apa-apa (ora nggunakake Flash utawa Java).

Situs web: seriesdb.com

Gnula

gnula

Gnula minangka kaca sing, kayata akeh liyane, kita duwe akeh film (lan seri). Sing nggawe aku istimewa yaiku sing paling anyar horor film sing aku wis weruh kalebu teks situs web kasebut ing sawetara titik. Aku teka kanggo ndeleng film kanthi kualitas apik nalika dirilis. Mesthine, nganggo subtitle Cina. Ing kasus apa wae, subtitle minangka tumindak ala, amarga aku mesthi ndeleng amarga aku kepengin banget ndeleng film kasebut; iku regane larang regane.

Situs web: gnula.nu

RilisGo

anyar

EstrenosGo minangka situs web sing disaranake dening sedulur sing nonton akeh bioskop. Kaping pisanan, kita mikir manawa ora bisa dilebokake ing dhaptar iki, nanging browsing web kanthi sithik lan sanajan bisa maca "web unduhan" kanthi jelas, kita wis verifikasi manawa uga ana link kanggo nonton film streaming, yaiku sing kasengsem ing dhaptar iki.

Minangka jeneng sing dikatutake, dheweke nambah link menyang rilis cukup cepet, dadi luwih becik supaya wong-wong mau dadi favorit ing saben wektu kanggo ndeleng.

Situs web: premieresya.org

DvixaTope

divxatope

DvixaTope minangka situs web liya sing wis disaranake karo sedulurku. Sanajan sampeyan wis nate krungu, uga sejatine wis akeh situs kanthi tembung "dvix" ing sejarah situs download. Mesthi wae, sing penting kanggo kita yaiku apa sing ditawakake saiki lan DvixaTope duwe katalog film sing akeh, nanging banget de seri, game, software, musik lan liya-liyane. Tanpa mangu-mangu, pancen kudu dijaga. Langkung langkung sanget.

Situs web: divxatope.com

anyarpct1

anyarpct1

Newpct minangka rocker lawas. Sadurunge nggawe Newpct1, dheweke wis suwe ngunggahake kali kanggo ndownload film lan saiki uga duwe situs web sing bisa streaming. Sanajan sejarahe menehi komentar babagan film kasebut lan akeh film sing kasedhiya, mesthine kudu dingerteni Iki ora minangka sing pertama sing nambah premiere, nanging mesthi ana ing kamar turu yen ana alesan, pilihan liyane sing gagal.

Situs web: newpct1.com

Pro film streaming

  • Kita bisa ndeleng ing film tanpa ndownload. Iki tegese kita bisa ndeleng dheweke tanpa kuatir babagan ruang sing isih ana, amarga kita mung bakal ndownload sawetara megabyte file sementara sing bakal mbusak nalika ndeleng.
  • Ora prelu konversi. Kadhangkala nalika ndownload film, film kasebut ora kompatibel karo piranti target, kayata sawetara televisi nganggo USB. Yen kita ndeleng karo browser, iki ora masalah.
  • Langsung cepet. Film sing ditemokake, kasedhiya kanthi sawetara klik liyane.

Kontra nonton film kanthi online

  • Kualitas gambar lan swara ora pati apik. Kadhangkala kita bisa nemokake film kanthi kualitas apik, nanging iki ora umum. Ngundhuh kanthi nyata, mesthine, kanthi sambungan sing alon, bakal bisa ditemokake kanthi kualitas sing luwih ala. Ora bakal streaming film kanthi kualitas sing padha kaya yen didownload ing HD.
  • Pariwara sing gedhe banget. Situs web sing dadi tuan rumah jinis video kasebut kebak pariwara. Kadhangkala, lan iki sejatine, aku pengin nonton anime (Dragon Ball Super) lan, nalika ngenteni ndeleng tautan, aku ana ing kaca sing kebak iklan porno. Logis: kartun kanggo kabeh pamirsa = porno. Sanajan lagi ana ing kaca kanggo ndeleng film, umume pariwara ditampilake ing ngisor iki, sing ngilangi cukup kanthi mbukak layar wutuh.
  • Kadhangkala kita kudu goleki luwih saka akun. Yen film wis lawas, anyar banget utawa ora misuwur, kedekatan kasebut bakal ilang. Kita bisa uga kudu nggolek macem-macem situs web lan nyoba sawetara tautan kanggo nonton film. Pramila ing dhaptar iki, sampeyan nawakake akeh pilihan 😉

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar 3

  1.   David ngandika

    Apa kode registrasi kanggo pordede? !!!


  2.   Seri Pordede ngandika

    Pordede paling apik, tanpa mangu-mangu 🙂


  3.   Paulo ngandika

    Aku nganggep manawa platform streaming web gratis paling apik saiki ditambahake, amarga tibane pordede ora ana liyane sing cedhak, paling ora iku sing duwe seri lan film paling akeh ing repertoire.