Nonton GS Pro, jam tangan paling "premium" Honor

Honor Dheweke wis ngelingake ing acara pungkasan yen sawetara produk teka amarga masarakat wis nuntut sawetara wektu, lan wektu kasebut pungkasane teka. Temokake kabeh warta saka Honor, diwiwiti karo jam tangan paling kuat sing diluncurake nganti saiki.

Temokake kabeh ciri piranti khas iki nalika diwartakake kanthi rinci babagan pengalaman sing dicoba. Lan yen sampeyan pengin tuku, saiki Sampeyan bisa duwe rega paling apik kanthi ngeklik ing kene.

Kaya kedadeyan ing kesempatan liyane, kita wis mutusake ngiringi analisis jero iki karo video YouTube sing bisa digunakake kanggo ndeleng Honor Watch GS Pro iki. Disaranake sampeyan njupuk kauntungan lan ndeleng video amarga bisa ndeleng kothak mlebu ing kothak kasebut kanggo ngurmati konten kothak, lan uga nuduhake cara ngatur lan nyinkronake kanthi sawetara langkah-langkah sing gampang. Saliyane, sampeyan bisa langganan lan mbantu komunitas Gadget Aktualidad supaya terus berkembang supaya bisa terus nganalisis paling jero.

Desain: Menowo lan kasar

Honor Watch GS Pro iki mbangkitake langsung Huawei Watch GT2 Pro. Kanggo miwiti, piranti iki dibangun ing waja tahan karat kanggo njamin resistensi, ing warna ireng kaya sing sampeyan tingali ing foto. Saliyane, kita duwe lapisan karet sing nyedhiyakake ketahanan sing penting banget.

Kita bali menyang desain bola, soko sing terus dijaga karo Honor lan Huawei senadyan piranti persegi dowo anyar kanthi biaya sing luwih murah sing bisa dideleng saiki. Dene tali, flouroelastomer, kaya ing Huawei Watch GT2 Pro, pancen kepenak lan serbaguna.

Bobot total udakara 45 gram ora ngetung tali, sing njupuk bagean penting liyane saka bobot iki. Cetha manawa kita ngadhepi jam tangan sing cukup misuwur ing syarat-syarat kasebut, nanging yen kita fokus karo panggunaan sing dikarepake, ora bakal samesthine.

Nduwe Nonton GS Pro? Nggih Entuk jaminan lengkap lan rega paling apik ing link iki

Mesthi wae pangguna kanggo ngarahake lan desain, utamane ngelingi kemungkinan kustomisasi sing ora bisa dietung sing ditawakake layar liwat aplikasi Huawei Health, Dheweke mung negesake sukses ing sub-merek Huawei iki.

Otonomi bestial lan sistem sing dingerteni

Kita miwiti karo pangisi daya, sing kudu dipikirake ing piranti kanthi ciri kasebut. Beda karo sadulur Huawei premium, ing kasus iki Honor Watch GS Pro nang taruhan "pin" sing diisi daya, yaiku, kita ora duwe daya nirkabel liwat standar Qi.

Ana prekara sing ora kaget, lan uga kudu ngukur ukuran lan fleksibilitas basis pengisian daya ora nyebabake kita pegel, jujur. Nanging sing paling penting dudu bagean iki, nanging ekstensi batere sing bisa ngejutake kita ing kahanan kasebut.

Perusahaan kasebut janji nganti 25 jam total otonomi, nggunakake GPS lan nggunakake piranti normal. Kita duwe total 790 mAh sing ditemokake. Ing tes, otonomi wis nyentuh sing dijanjeni kanthi persentase (kita durung bisa ngeculake batere kanthi lengkap sajrone periode tes, nanging wis ngetung).

Saliyane, sistem kasebut dikelola lan disinkronake liwat aplikasi Kesehatan, kaya model sadurunge, saengga kita bisa ngatur data sing dipikolehi. Kanggo bagean Sistem operasi Huawei / Honor dhewe lan dipersonalisasi gampang lan fungsi sing cukup kanggo sing bisa diarepake saka piranti kasebut.

>> Tuku Watch GS Pro

Karakteristik teknis

Kita miwiti karo panel sampeyan AMOLED 1,39 inci (454 x 454), dilacak karo wong liya ing perusahaan lan sing menehi sensasi sing padha. Kita duwe luwih akeh cahya sing bisa disetel kanggo nikmati ing njobo, tanpa "sumunar" ing njero omah.

Minangka kanggo sensor, kita bakal nikmati sensor detak jantung klasik sing saiki, diiringi kanthi anyar generasi iki, sensor sing uga bakal nemtokake kejenuhan oksigen ing getih, inovasi sing bakal dingerteni para atlit sing paling trenyuh babagan carane ngurmati, njupuk langkah luwih adoh ing bagean teknis. Kaloro sensor wis kabukten efektif lan efisien ing tes. 

Ngomong babagan sensor, kita terus nganggo GPS lan GLONASS, diiringi barometer lan manajemen intelijen buatan Huawei kanggo ngatur data iki lan menehi tandha. Temenan kita duwe analisis turu, sing uga bakal mbantu nglumpukake data sing luwih efektif, ora mung saka latihan, nanging uga kanggo liyane.

Kita kudu nyebutake yen kurang jinis sistem pembayaran tanpa kontak (NFC), kita uga ora duwe WiFi utawa LTE.  Ya, kompatibel karo iOS, amarga ora ana sawetara fungsi aplikasi Kesehatan. Cetha nindakake fungsine luwih apik karo piranti Android adhedhasar tes.

Dhukungan ketahanan lan latihan

Minangka kanggo stamina, Kita duwe kapasitas kanggo nyelehake nganti 50 meter (5 ATM) tanpa masalah, Kita duwe Sertifikasi militèr MIL-STD-810G sing menehi plus penting babagan keandalan.

Kita uga duwe luwih saka 100 mode latihan (kaya model Huawei paling anyar) mula, kita ora bakal nemoni apa-apa. Kita wis nyoba mlaku, dayung lan sawetara liyane, kabeh padha efektif ing level kuantifikasi.

Pendapat editor

Ayo diwiwiti kanthi menehi rega, saka 249 euro gumantung karo titik penjualan, sanajan Honor milih ngluncurake tawaran khusus 199 euro (pranala) kanggo pangguna sing wis pesen sadurunge (tanggal rilis 28 September).

Mesthi wae kita bakal nyorot otonomi meh 25 dina, uga kapasitas kustomisasi sing dhuwur lan data tanpa wates sing dikumpulake. Nanging, ditanam minangka jam Kehormatan sing paling larang nganti saiki, ora duwe sistem pembayaran tanpa kontak utawa konektivitas LTE, ana sing bisa ora gelem gumantung karo pangguna. Muga-muga sampeyan seneng karo analisis, lan aja ragu-ragu nggunakake kothak komentar.

Nonton GS Pro
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
199 a 249
  • 60%

  • Nonton GS Pro
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Pros

  • Spesifikasi sing apik ing level resistensi
  • Kompatibilitas lan gampang panggunaan
  • Sistem operasi lan kemampuan latihan sing apik

Contra

  • Ora ana NFC kanggo nggawe pembayaran tanpa kontak
  • Regane bisa rada dhuwur
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.