Emas OnePlus 3 bakal teka ing Eropa tanggal 1 Agustus

OnePlus 3

Ing presentasi resmi saka OnePlus 3 sing kedadeyan sawetara wektu kepungkur, kita ngerti manawa piranti seluler anyar iki bakal kasedhiya kanthi rong warna, abu-abu lan emas, sanajan wiwitane mung kasedhiya ing rong warna pisanan. Wiwit dina kasebut, kita bisa ndeleng OnePlus 3 sing nganggo warna abang, ijo lan emas, sanajan pabrikan Tiongkok mesthi negesake mung rong versi sing beda sing bakal tekan pasar.

Lan sawetara jam kepungkur diumumake manawa OnePlus anyar ing emas, dadi dikarepake para pangguna, sing bakal kasedhiya wiwit dina iki kanggo didol ing Amerika Serikat. Bakal tekan Eropa lan sawetara negara liyane ing tanggal 1 Agustus, kanthi rega 399 euro, yaiku padha karo rega kasebut wiwit tekan pasar.

Sabanjure, kita maneh ing Fitur utama lan spesifikasi OnePlus 3;

  • Layar AMOLED Optik 5,5p fullHD 1080p XNUMX-inch
  • Prosesor Qualcomm Snapdragon 820
  • Kamera utama 16 megapiksel, kanthi 2.0 fokus Sony IMX 298, ngarep 8 megapiksel Sony IMX179
  • Panyimpenan internal 64GB
  • Memori 6 GB RAM
  • Android 6.0 Marshmallow ing sangisoré OxygenOS 3.0
  • Ukurane 152,7 × 74,7 × 7,35 mm lan bobote 158 gr
  • Batere 3.000 mAh

OnePlus 3 minangka salah sawijining sensasi gedhe ing pasar ponsel, amarga spesifikasi lan utamane regane, sing luwih apik tinimbang terminal panggilan mewah.

Apa sampeyan mikir entuk OnePlus 3 kanthi warna emas sing bakal kasedhiya wiwit 1 Agustus ngarep ing Eropa?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.