Best of CES 2018

Kanthi CES 2018, pameran teknologi konsumen paling gedhe ing Las Vegas, mula, saiki wayahe rekap. Sajrone pameran iki, kita bisa ndeleng saka televisi gigantic, menyang piranti sing disambungake, liwat laptop mewah, smarpthones ... produk elektronik apa wae wis entuk papan ing pameran iki.

Produsen utama saka kabeh sektor wis nuduhake pratinjau kabeh produk sing bakal tekan masarakat umum sajrone taun, ing endi setaun maneh, televisi lan monitor narik perhatian khusus. Yen sampeyan pengin ngerti produk lan piranti sing paling apik ing pameran iki, iki ringkesan karo paling apik ing CES 2018.

CES 2018 ing TV, Monitor lan Proyektor

 LG 88-inch 8k TV OLED

LG firdaus Korea nyedhiyakake kita, yen kita duwe dhuwit kanggo mbayar, TV OLED 88 inci pisanan kanthi resolusi 8k, sing saiki ora bisa nemokake konten. Model paling gedhe sing nggunakake teknologi sing padha, OLED lan saiki ing pasar nawakake ukuran 77 inci lan resolusi 4k. Saiki, LG durung ngandhani babagan tanggal diluncurake televisi spektakuler iki utawa tanggal diluncurake menyang pasar.

LG 65-inch OLED TV sing bisa muter

Terus karo televisi lan karo perusahaan Korea LG, perusahaan iki wis ditampilake TV roll-up skala gedhe pisanan, televisi sing nawakake a Resolusi 4K lan uga nggabungake sistem swara ing layarThanks kanggo sistem Crystal Sound Tech, sistem sing wis diwiwiti nggunakake Sony ing sawetara model mewah kasebut. Sanajan teknologi iki isih larang banget, iki minangka langkah pertama saengga ora suwe kita bisa miwiti ndeleng smartphone utawa laptop nganggo layar jinis iki lan luwih akeh papane tinimbang saiki. Kaya model sadurunge, perusahaan Korea durung ngerti babagan tanggal peluncuran utawa rega sing bakal diduweni piranti kasebut nalika tekan pasar.

Proyektor LG 4-inch 150k

Ing kategori proyektor, kita nemokake proyektor LG anyar, proyektor sing nawakake layar 150 inci sing ndhukung resolusi 4k. Model iki, jenenge HU80KA, es kompatibel karo teknologi HDR10 lan nawakake output cahya 2.500 lumen. Duwe 2 speaker kanthi daya 7 watt, nanging yen pengin nambah swara, kita bisa nyambung bilah swara saka perusahaan utawa sistem speaker 7.1. Ing njero, kita nemokake sistem operasi webOS ing versi 3.5, saengga bisa digunakake kanggo ngrasakake platform video streaming favorit amarga sambungan Gigabit Ethernet. Babagan koneksi, HU80KA nggabungake konektor HDMI lan sambungan USB. Tanggal rega lan rilis: Ora kasebut.

Monitor NVIDIA 65-inch

NVIDIA pengin melu partai kasebut, lan nampilake monitor CES sajrone 65 inci sing ditujokake kanggo para pemain game, kanthi fitur sing angel banget ditemokake ing pasar saiki. Monitor iki jenenge "Big Format GAming Display" nawakake kita a Layar 65-inch kanthi resolusi 4k, ndhukung teknologi HDR, 1000 nits padhang, laju refresh 120 Hz lan latency kurang saka 1 ms. Kompatibel karo Google Assistant lan nduwe Android TV ing njero, dadi kita uga bisa nggunakake kanggo ngrasakake kabeh kaluwihan sing ditawakake platform Google iki.

Samsung monitor sudhut mlengkung kanthi teknologi QLED

Persaingan langsung LG ing bidang tampilan, Samsung, uga wis menehi warta babagan lapangan iki Monitor sudhut mlengkung 34-inch kanthi teknologi QLED lan sambungan Thunderbolt 3. Monitor iki nawakake resolusi 3.440 x 1.440 kanthi latency 4ms, becik kanggo kabeh pangguna sing pengin seneng monitor iki bisa diputer. Thanks kanggo koneksi Thunderbolt 3, kita bisa entuk tarif transfer nganti 540 Gbps, 4 kali luwih cepet tinimbang sambungan USB 3.0. Tanggal rega lan rilis: Ora kasebut.

TV 146 inci saka Samsung

Samsung mbaptisake TV raksasa iki minangka The Wall, televisi modular sing bisa nggawe adaptasi sing luwih gedhe utawa luwih cilik karo kabutuhan pangguna, kanthi wates 146 inci, lan tanpa nyuda resolusi utawa kualitas layar kapan wae. Samsung milih teknologi MicroLED, sing ngidini ngilangi lampu latar mburi, ing saben LED bisa digunakake kanthi mandiri. Rega lan kasedhiyan: Ora kasebut

Taruhan Sony ing televisi kanggo taun 2018

Sony multinasional Jepang, ora pengin ditinggalake ing salah sawijining sektor sing tradisional biasane dikuwasani, televisi lan ing framework saka CES wis menehi taruhan kanggo taun iki, ing endi panggunaan Teknologi OLED, Android TV, sistem Crystal Sound lan resolusi 4k. Sinau luwih lengkap babagan Sony TV ing taun 2018. Sony wis nggunakake acara kasebut kanggo ganti soundbars paling dhuwur kanggo televisi sampeyan.

Panasonic uga nggunakake teknologi OLED ing televisi kanggo taun 2018

OLED Panasonic

Yen ana sing ora mangu-mangu, teknologi OLED wis tetep lan dadi siji-sijine jinis layar sing kasedhiya ing pasar, perusahaan Jepang Pananosic uga wis menehi taruhan dening teknologi iki ing televisi sing bakal diluncurake ing pasar sajrone 2018.

CES 2018 ing Piranti

LG 29 '' Clear Screen Fridge

Kulkas cerdas ora bisa ilang ing CES iki. LG nawakake model ThinQ, kulkas kanthi layar sentuh 29 inci lan transparan dadi kita bisa ndeleng ing jero kulkas nutul alon-alon ing layar. Sistem operasi webOS bebarengan karo Alexa Amazon, tanggung jawab ngontrol stok produk sing ana ing kabeh wektu lan ngelingake babagan produk sing kudu pesen liwat Amazon utawa menyang supermarket sing biasa. Rega lan kasedhiyan: Ora kasebut.

CES 2018 ing telephony, fotografi lan aksesoris seluler

Sony Xperia XA2, XA2 Ultra lan L2

Sanajan bener manawa terminal anyar perusahaan Jepang Sony ora biasa, nanging kuciwo, kita ora bisa gagal nyebutake presentasi telung model Sony anyar ing jajaran tengah. Kita ora ngerti apa sing dadi kepala para sing tanggung jawab babagan divisi seluler Sony, nanging yen terus ing jalur iki, dalan cilik isih kasedhiya ing sektor ponsel. ing artikel iki Sampeyan bisa ndeleng kabeh spesifikasi saka telung model anyar sing wis ditampilake Sony ing CES iki lan rega lan kasedhiyan durung dingerteni saiki. Kita kudu ngenteni MWC kanggo ndeleng komitmen Sony ing sektor telephony sing paling dhuwur.

Rentang Alcatel 2018 kabeh bakal duwe layar kanthi format 18: 9

Alcatel wis ditampilake ing framework CES, sawetara piranti sing bakal diluncurake sajrone taun, lan yaiku kasusun saka telung terminal tutup sing dhuwur-mburi, agêng-macem lan low-end. Nanging sing paling apik yaiku perusahaan milih milih layar kanthi format 18: 9, amarga kasunyatane manawa pabrikan TCL, pabrikan sing nggawe produksi, duwe pabrik layar LCD. ora, ora bakal ana masalah kanggo merek Prancis lan ora bakal nggawe rega pungkasan larang regane.

Proyek Linda ngidini kita ngowahi Telepon Razer dadi laptop

Project Linda Razer Telpon Portable CES 2018

Produsen aksesoris kanggo game, nampilake sawetara wulan kepungkur, aksesoris, sing saiki dadi proyek, sing ngidini kita ganti telpon Razer kita dadi laptop karo sing bakal bisa ngoptimalake telpon lan kabeh fitur sing ditawakake ora mung nalika main game, nanging uga nalika nyunting foto, nulis dokumen kanthi luwih nyaman nganggo keyboard backlit ... Kita uga bisa nyambung mouse supaya interaksi karo piranti dadi kepenak sabisa

Panasonic Lumix GH5S Kab

Panasonic multinasional Jepang, wis dirilis generasi kaping kalih Lumix GH5, yaiku GH5S, model sing paling misuwur, saka sadurunge, kanggo level ISO sing ditawakake, sing tekan 51.200, tokoh sing diraih amarga sensor 10 mpx anyar sing ditawakake model iki, model sing, kaya sing sadurunge, ditrapake kanggo profesional video, amarga akeh format rekaman sing didhukung. Bakal tekan pasar ing pungkasan Februari kanthi rega $ 2.399.

DJI Osmo Mobile 2 lan Ronin S

Perusahaan DJI wis nampilake ing CES ing Las Vegas, stabilisator generasi kaping loro (uga diarani gimbal) kanggo piranti seluler: Osmo Mobile 2, piranti sing wis ora mung ndeleng rega sing suda, nanging uga ngluwihi otonomi nganti 15 jam. Nanging uga, DJI firma mbengung uga ngluncurake gimbal anyar kanggo kamera tanpa mirrorless lan SLR, sing bisa nggawe rekaman kanthi stabilitas sing angel banget kanggo ngetik kamera jinis iki.

CES 2018 ing Wearable

BLOCKS, modular pisanan sing bisa digunakake

BLOCKO jam modular didol

Saiki ing pasar, kita mung bisa nemokake rong pilihan kualitas ing pasar jam tangan: Apple Watch lan Samsung Gear S3. Kaloro model kasebut bisa dipersonalisasi nganggo tali, tali sing ora kalebu fungsi ekstra, pilihan sing ilang tanpa sebab sing jelas. Blok Iki minangka jam tangan sing cerdas yen pangguna dhewe bisa milih fungsi sing dikarepake ing jam tangan cerdas iki bagean rega $ 259 lan bakal nambah jumlah amarga modul - utawa link - ditambahake ing sabuk. Saiki sampeyan duwe 6 modul sing bisa dipilih: sensor lingkungan, sensor jantung, modul LED kanggo notifikasi, panrima GPS, batere ekstra lan tombol cerdas.

Casio G-Shock dadi pinter

Ing rong taun kepungkur, Sony ngluncurake sawetara model sing bisa dipakai, ing kisaran G-Shock, sing bisa digunakake wis liwati meh tanpa pain utawa kamulyan liwat pasar. Nanging jelas yen dheweke ora mbuwang andhuk lan nembe nerbitake versi anyar sing diarani Casio G-Shock Rangeman, jam tangan pinter sing bisa digunakake minangka GPS kanggo nglacak lan nggawe rute kanthi cara sing gampang banget. Nduweni altimeter lan barometer lan bisa diisi nganggo energi surya (saliyane pangisi daya nirkabel sing kalebu). Iki uga nggabungake kompas lan menehi perlindhungan khas kisaran G-Shock, ora tahan kejut lan banyu lan bledug amarga proteksi karet sing ditawakake kontur kasebut. Layar monokrom, nawakake otonomi 33 jam, gelas safir lan piranti liyane digawe saka serat karbon. Sing paling ala yaiku rega, sing Ora bakal mudhun ing sangisore 700 euro lan bakal wiwit tekan pasar ing musim semi.

CES 2018 ing kasunyatan virtual lan ditambah

Samsung Vive Pro

Samsung Vive Pro

Perusahaan HTC wis nampilake generasi kapindho piranti kasunyatan virtual sampeyan, kabaptis dadi Samsung Vive Pro. Versi sing luwih apik iki menehi resolusi sing saiki ora bisa ditemokake ing piranti liya, amarga layar OLED kanthi resolusi 2.880 x 1.600 piksel, sing nuduhake peningkatan resolusi 76% dibandhingake model sadurunge. Tingkat penyegaran mundhak dadi 75 Hz, nawakake gambar sing luwih unggul tinimbang piranti liyane ing jinis iki. Model anyar iki dilengkapi karo Vive Wirelss Adapter, pengontrol nirkabel anyar sing kompatibel uga karo versi HTC Vive sadurunge.

Lenovo Kaca C220

Lenovo Kaca Anyar C220

Sanajan Google Kacamata ora sukses sing diarepake perusahaan adhedhasar Mountain View, perusahaan China sing dikepengini Lenovo nang sistem sing padha karo Kaca C220, sepasang kacamata sing, beda karo Google, modular lan menehi kita potensi luar biasa kanggo kasunyatan sing ditambah. Kacamata iki bakal diwiwiti tahap uji coba ing taun iki, regane udakara $ 1.800 lan bakal tekan pasar wiwitan taun ngarep.

CES 2018 ing komputasi

Acer

Acer Swift 7 ultrabook CES 2018

Perusahaan Taiwan wis nampilake notebook anyar generasi, kalorone mburi dhuwur minangka sawetara inputa, nambah minangka anyar kompatibilitas karo asisten Amazon Alexa, piranti sing duwe sambungan LTE terintegrasi. Ing artikel iki, kita nuduhake kabeh model anyar sing wis ditampilake Acer ing CES sing wis dianakake ing Las Vegas.

Dell XPS 13

La Kisaran notebook Dell XPS 13 wis direnovasi kabeh rampung direnovasi ora mung jinis koneksi, nanging uga résolusi kasebut, menehi ndhuwur sawetara karo layar tutul lan resolusi 4k. Kekandelane tekan 11,6 milimeter lan bobot 1,22 kg, dadi ultrabook sing ora bakal dingerteni yen lagi nggawa. Babagan koneksi, XPS 13 2018 nawakake rong port Thunderbolt 3, otonomi tekan 20 jam, dilengkapi prosesor i5 lan i7 sing diiringi RAM tipe DDR4 8, 16 utawa 3 GB. Babagan panyimpenan, Dell nawakake jinis 128, 256 lan 516 jinis SSD utawa 1 jinis SSD TB.

Lenovo Miix 630

El Lenovo Miix 630 nawakake konversi, mula kita bakal bisa nggunakake kaloro tablet lan laptop, amarga keyboard sing didol bebarengan karo peralatan kasebut. Ing njero kita nemokake Qualcomm's Snapdragon 835, diiringi 8 GB RAM lan 256 GB SSD. Minangka prosesor kanthi arsitektur ARM, Miix 630 nawakake otonomi 20 jam, layar 12.3 inci lan resolusi Full HD. Ing njero, kita nemokake Windows 10 S lan regane 800 euro.

Asus

ASUS Chromebox 3 CES 2018

Asus wis nampilake PC mini sing beda-beda, sing bisa kita lnggawa saka sisih liyane kanthi luwih saka cukup kekuwatan kanggo nyukupi kabutuhan akeh pangguna, kalebu model sing diilhami dening Raspberry Pi klasik. Kabeh informasi babagan model Asus anyar bisa ditemokake ing artikel iki.

CES 2018 ing swara

JBL nganyari macem-macem speaker portebel

Speaker nirkabel JBL Go

Perusahaan JBL wis nggunakke kerangka kerja CES kanggo nganyari maneh sawetara piranti portebel lan tahan banyu ing antarane sing ditemokake JBL Clip 3, JBL Go 2 lan JBL Xtreme 2.

AKG N5005 Kab

AKG, sing dadi bagean saka klompok sing padha karo JBL, Harman International, sing uga kalebu raksasa Korea Samsung, wis nyedhiyakake AKG N5005 Kab, headphone mewah kanggo para pecinta musik sing regane regane $ 999 lan nawakake fitur sing durung nate ditemokake ing headphone ing-kuping.

CES 2018 ing otomotif

Byton, SUV ing mangsa ngarep

Ora mung manungsa urip ing Tesla, sanajan perusahaan Elon Musk tetep dadi referensi ing jagad kendharaan listrik, saiki kita bisa nemokake akeh merek liyane sing digunakake kanggo ngluncurake kendaraan listrik ing pasar, ya, ing pirang-pirang acara, Model kasebut ditujokake kanggo wong sing sugih banget. Untunge, Elon Musk mung siji-sijine sing ngerteni umum babagan Model 3. Perusahaan Cina Byton wis resmi nampilake apa sing bakal dadi kendaraan listrik pertama, SUV papat kursi gedhe (dawane 4,85 meter) lan papane metu kanggo ora ana mirrors utawa gagang kanggo mbukak mobil, amarga proses iki bakal ditindakake kanthi otomatis nalika kendaraan ndeteksi wajah kita. Informasi liyane babagan Byton SUV Electric.

E-gerakan Fisker

Pabrikan Fisker, wis resmi nampilake, kaya sing wis diumumake pirang-pirang wulan kepungkur, taruhan perusahaan iki mlebu kanggo saingan langsung karo mobil olahraga listrik Tesla, kanthi Fisker E-motion, model sing bakal entuk pasar udakara $ 129.000 lan nawakake kita otonomi saka 650 kilometer kanthi kacepetan paling dhuwur 250 km / jam lan akselerasi 0 dadi 100 mung 3 detiks. Informasi liyane babagan e-gerakan Fisker.

CES 2018 ing robotika

Kirik Sony, Aibo, entuk ganti

Sony tetep nggarap sing apik banget asu robot sing ngenalake taun kepungkur, lan saiki dadi robot sing luwih cerdas lan nyenengake tinimbang sadurunge. Ing intelijen buatan Iki minangka bagean saka interior lan bisa interaksi karo wong kaya kewan sing sejatine.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)