Pangalihan Tab Anyar, pilih kaca kanggo tab anyar

Pencet cepet ChromeSalah sawijining perkara sing paling ditemokake nalika browsing web, yaiku wong sing ora ngerti kepiye cara nggawe ing Google Chrome, yen nalika mbukak tab anyar, metu kanthi default kaca utama mesin telusuran Google.

download ekstensi lan atur kanthi cara sing dakandharake ing ngisor iki.

En Google Chrome, kasedhiya kanthi default, nalika mbukak tab anyar, Dialog cepet, utawa kaca aplikasi sing wis diinstal, kanggo ngganti menyang kaca utama Google, kita kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

Kawitan kita kita bakal ndownload ekstensi saka toko aplikasi GoogleSawise diinstal, kaca ekstensi sing diinstal bakal mbukak, ing endi kita bakal milih opsi kasebut nyiyapake.

Konfigurasi Pangalihan Tab AnyarSawise pilihan kanggo ngatur dipilih, bakal ana jendela anyar sing bakal dilebokake alamat kasebut www.google.com lan kita bakal menehi kanggo penjaga, deleng gambar sing dipasang.

Pangalihan Tab Anyar ngatur tab anyarKanthi langkah-langkah sederhana iki, kita mung nyiyapake ing Chrome, yen mbukak tab anyar, kita ditampilake ing Halaman utama Google.

Informasi liyane - Cara mlebu menyang Chrome

Download - Pangalihan Tab Anyar


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   tresna rossxy ngandika

    Ora luwih becik nggunakake krom iki, poooaa boringooo ko yaiku googgle iki, aku luwih seneng sing liyane

  2.   phppablo ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo kontribusi iki, iku migunani banget kanggo aku. Matur nuwun

  3.   Jamil ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget, aku kesel karo aplikasi sing ora bakal dibusak .. UFFFF

bool (bener)