Eder Esteban

Aku seneng banget karo teknologi, utamane ponsel. Aku seneng ngerti warta babagan gadget, lan nyoba supaya bisa ditemokake, mula, yen ngirim apa sing dijanjekake utawa yen gadget sing saben dina ora menarik.