Joaquin Garcia

Ilmuwan komputer sing mesthi seneng nggoleki gadget anyar sing bakal teka ing pasar. Yen ana siji perkara sing daksenengi wektu luang, yaiku njelajah saben piranti elektronik sing cocog karo aku.