Soundcore Space A40, pembatalan swara lan kasetyan dhuwur [Review]

Soundcore Space A40 - Ditutup

Soundcore terus ngupayakake nawakake alternatif swara berkualitas tinggi lan fungsionalitas sing apik, kepiye carane bisa. Bagean audio hi-fi Anker bubar ngumumake kedatangan model Space A40 kualitas ultra-tinggi iki, uga Space Q45 anyar.

Sampeyan duwe janjian karo kita, kita nganalisa headphone Soundcore Space A40, kanthi swara kasetyan dhuwur, otonomi gedhe lan pembatalan swara. Temokake karo kita kabeh fungsi, yen pancene worth lan apa sing bisa ditindakake dening Space A40s iki.

Bahan lan desain: Digawe ing Soundcore

Sampeyan bisa uga luwih seneng utawa luwih seneng, nanging gampang kanggo ngenali sistem audio Soundcore, bagean swara Anker, amarga padha duwe desain lan pribadine dhewe.

Kothak kasebut cukup kompak, uga headphone "tombol" sing terus metu saka buntut sing akeh headphone TWS liyane sing umume ana ing pasar. Kanthi finish matte ing kothak, soko aku seneng amarga menehi resistance luwih, wis seri LED indikator otonomi ing ngarep lan port USB-C ing mburi kanggo daya, jejere tombol panyambungan.

Soundcore Space A40 - Bukak

Kita nguji unit kanthi ireng, sanajan sampeyan uga bisa tuku kanthi warna putih lan biru sing apik. Headphone prasaja, lan kualitas kothak sing dirasa cukup dhuwur, utamane ngelingi enthenge.

Karakteristik teknis

Kanggo menehi swara resolusi dhuwur, kita uga duwe pembalap lapis baja lan pungkasane driver dinamis 10,6 milimeter. Mangkono nggunakake teknologi swara koaksial ACAA 2.0 kanthi pembatalan gangguan aktif liwat sistem pangaturan dhewe kalebu mikropon internal.

Kanggo nawakake swara resolusi dhuwur sing paling apik, nggunakake algoritma (tangan karo aplikasi) lan teknologi HearID Sound 2.0, asil sing dipikolehi cukup dhuwur.

Soundcore Space A40 - Desain

Codec audio sing didhukung yaiku LDAC, AAC lan SBC, ing asas kita bakal duwe swara résolusi dhuwur sanajan padha ora pindhah tangan ing tangan karo standar aptX Qualcomm. Sampeyan uga kudu dicathet yen dheweke minangka headphone nirkabel sing bener, kita bakal bisa nggunakake kanthi kapisah tanpa masalah.

Kita ora duwe informasi lengkap babagan hardware internal babagan konektivitas, kita ngerti manawa iku Bluetooth 5.2 lan sing kasebut ing ndhuwur. Codec LDAC ngidini kita ngakses swara Hi-Res, yaiku, kanthi data kaping telu luwih akeh tinimbang format Bluetooth standar.

Aplikasi kasebut minangka pendamping sing dibutuhake

Aplikasi resmi, kompatibel karo iOS lan karo Android, minangka perusahaan paling apik sing bisa duwe Angkasa Suncore A40. Kanthi lan versi khusus kanggo headphone, kita bakal bisa:

 

  • Ngganti setelan kontrol tutul
  • Nganyari firmware
  • Ngatur sistem noise cancellation (ANC)
  • Pilih saka 22 sistem ekualisasi
  • Nggawe ekualisasi dhewe
  • Tindakake Tes Fit HearID 2.0
  • Nindakake tes kanggo milih pas bantal

Mesthine, amarga kerumitan lan kemampuane, aplikasi kasebut minangka tambahan sing menehi nilai kanggo headphone lan, kanthi jujur, sing duwe nilai sing beda dibandhingake karo kompetisi. Aku nimbang iku strictly perlu kanggo ndownload aplikasi kanggo menehi kita asil paling apik.

Kualitas swara lan pembatalan audio

Perusahaan wis mutusake kanggo taruhan luwih akeh babagan musik, ngatur mids lan bass sing luwih apik ing edisi iki. Sanajan cathetan vokal rada nada, kita isih entuk pukulan. Kita gampang mbedakake bagean gedhe saka instrumen tanpa masalah. 

Kita duwe basis mids sing padhet, sing bakal nggawe musik sing paling komersial, nanging luwih apik tinimbang Soundcore edisi sadurunge, utamane khusus kanggo ngegungake bass, becik kanggo reggaeton utawa trap sing akeh banget saiki. Penyayang rock isih cukup angel.

Soundcore Space A40 - Kios

Kita kudu eling yen codec LDAC mung kompatibel karo piranti Android utawa PC, nanging ora ana ing iPhone sing wis dites, sanajan jujur, aku angel mbedakake LDAC saka AAC. Swara nambah, saka sudut pandangku, nalika mateni pembatalan gangguan.

Enem mikropon terintegrasi karo Artificial Intelligence nggawe pembatalan swara saka Soundcore Space A40 iki apik banget lan kita wis bisa ngormati ing tes kita. Senadyan kabeh iki, kita bisa njupuk kauntungan saka telung alternatif beda gumantung ing raos lan kabutuhan. apa sing diarani HearID ANC ngenali tingkat akustik saka njaba lan interior kuping, mula kita bisa nyetel telung tingkat pembatalan gangguan saka paling kanggo paling dhuwur gumantung saka jinis gangguan kita perceiving. Kabeh iki tanpa dilalekake mitos "mode transparansi", sing dianggo kaya pesona.

Telpon, game lan otonomi

Minangka kanggo telpon, kita temokake asil gedhe karo sethitik gangguan, supaya kita bisa nggunakake malah ing lingkungan karya luwih saka muter. Senadyan iki, wisSistem pengurangan latensi sing bisa kita atur liwat aplikasi kasebut.

Kanggo otonomi, kita bakal entuk 5 jam kanthi audio resolusi dhuwur LDAC, 8 jam kanthi pembatalan gangguan diaktifake lan 10 jam kanthi pembatalan gangguan.

Saliyane port pangisi daya USB-C, kita bisa njupuk kauntungan saka wireless charging nya, minangka piranti "premium" apik sing.

Pendapat editor

Kita wis kaget karo kualitas audio, apik lan rinci ngendi kita bisa nemokake kabeh jinis harmonies lan frekuensi. Pembatalan swara luar biasa, kanthi pasif lan aktif, lan mikropon sing apik wis menehi tanggepan sing apik babagan kabutuhan nelpon utawa nganakake konferensi video. Sambungan Bluetooth stabil ing kabeh babagan.

Kita duwe produk sing cukup bunder sing bisa sampeyan tuku ing situs web Soundcore resmi (dening Anker) kanggo 99,99 euro ing telung versi werna sing kasedhiya.

Angkasa A40
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99,99
  • 80%

  • Angkasa A40
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 11 September saka 2022
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Persiyapan
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan konstruksi
  • kualitas audio ANC
  • Rega

Contra

  • desain kuna
  • mikropon rame

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->