Patches ing game kanggo PS4 Pro ora bakal dikenani biaya tambahan

ps4-pro

Sampeyan wis maca judhul kanthi sampurna, akeh sing dikabarake babagan kemungkinan perusahaan ngisi rega tartamtu amarga kalebu tambalan sing nggawe game kompatibel karo fitur PlayStation 4 Pro sing anyar. Kabeh kontroversi kasebut nyebabake jaringan dadi kobong disalahartakake (miturut koreksi saiki) tembung saka salah sawijining eksekutif Sony carane perusahaan pangembang bakal nganyari game kanggo njupuk fitur PlayStation 4 Pro kanthi lengkap lan firmware 4.0 sing bakal dirilis ing sawetara dina sabanjure.

Kasunyatane ora ana sawetara sing dikandhakake babagan kemungkinan pangembang ngetrapake biaya tambahan kanggo ngeculake tambalan sing kompatibel karo dhukungan kanggo HDR lan tekstur lan resolusi anyar sing bisa diidini PS4 Pro, nanging kayane wis wayahe pas kanggo mbantah tembung iki. Sony wis njlentrehake nalika esuk mau "Tipe tambalan iki ora dikenani biaya kanggo konsumen". Saiki yen wis jelas babagan posisi Sony babagan kemungkinan perusahaan nggunakake kauntungan saka versi "Pro" saka konsol Apple kanggo entuk sawetara kamar liyane saka para pemain, kaya yen mbayar PlayStation Plus lan versi Premium game video ora cukup.

Nanging, kontroversi terus ana ing jaringan, ing situs web kasebut NeoGAF Dheweke duwe utas nalika mbahas babagan iki, ing ngendi Jack Spich, pendiri Abstinthe Games nglaporake "Ora diidini dikenani biaya tambahan kanggo pangguna kanggo tambalan utawa nganyari versi Pro". Ringkesane, kayane ana masalah sing nggawe rambut luwih saka siji pangguna mandheg, utamane ngelingi PlayStation 4 Pro bakal teka ing wulan November, mula wit Natal bakal banjir ing pirang-pirang omah.

Kita ngasilake warta PS4 Slim, PS4 Pro lan Firmware 4.0

ps4-langsing ps4

Kabeh iki ana gunane, lan ana macem-macem kemampuan anyar sing bakal kasedhiya Firmware 4.0 ing dina mbesuk kanggo kabeh pangguna PlayStation 4, tanpa preduli versi hardware sing diduweni. Nganyari iki bakal menehi kemungkinan miwiti menu pop-up tanpa mandheg game, uga nggawe folder sing bakal ngidini ngatur game digital dadi luwih apik. Saliyane, Firmware PlayStation 4.0 iki bakal ngidini kita ngaktifake fungsi HDR, Dhukungan kanggo High Dynamic Range iki bakal kompatibel karo kabeh konsol PlayStation 4, kompatibilitas mundur sing apik banget.

Kangge, dina September 16 Bakal teka ing toko PlayStation Slim, versi sing nyuda ukuran lan konsumsi PlayStation 4 asli, sing ilang sawetara rincian estetika nanging kalebu kontrol karo trackpad sing dirancang maneh kanthi tujuan supaya kita bisa ndeleng kanthi cepet LED DualShock 4. Konsol iki bakal oleh warisan rega sing sadurunge, 299 € kanggo sampeyan sing pengin entuk layanan PlayStation "cilik" iki. Nanging, kita isih durung ngerti manawa bakal nyuda swara ing babagan ventilasi, salah sawijining bagean sing paling berkesan ing PlayStation 4 nganti saiki. Konsol iki, kepiye carane uga, uga ndhukung fungsi HDR.

Kanggo pungkasan sing paling apik, sing 10 de noviembre PlayStation 4 Pro mesthi bakal teka, konsol sing ditrapake kanggo konten 4K, uga bisa nambah maca lan FPS generasi sadurunge. Mesthi wae, kita kudu milih muter ing resolusi 1080p kanthi tingkat FPS utawa nggunakake resolusi 4K tanpa perbaikan kasebut. Minangka kanggo HDR, fitur liyane ditambahake menyang PlayStation 4, uga duwe versi anyar saka DualShock 4. Regane bakal dadi 399 € kanggo kabeh pangguna sing pengin tuku saka tanggal sing dituduhake, lan durung ana diskusi babagan paket sing kalebu game utawa hadiah liyane kanggo milih versi "pro" saka konsol sing paling laris ing generasi kasebut. Iki minangka wektu sing tepat kanggo mutusake, nanging kita eling yen tanpa TV kanthi resolusi 4K lan mode game sing nyuda input-lag ing ngisor 5ms, ora ana artine.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.