PAX 3 - Kita nganalisa vaporizer cerdas sing paling premium

Reresik dadi "cerdas", nguripake lampu dadi "cerdas", resep dadi "cerdas" ... Kapan rokok bakal dadi pinter? Ya kedadeyan kasebut nalika diluncurake PAX 3, vaporizer pancen nyambung karo piranti seluler sing ndadekake ora mung pengalaman premium, nanging uga sing gegandhengan.

Kita duwe PAX 3, vaporizer cerdas sing kudu duwe pengalaman premium lan gegandhengan. Tetep bareng karo kita lan temokake spesial babagan piranti penasaran iki lan kenapa wis dadi produk "premium".

Ing Aktualidad Gadget, kita dudu supaya terus nggawa teknologi paling anyar, lan kabeh dadi luwih gampang yen sampeyan wis nyambung. Kita wis nganalisa sapu sambung, speaker sing disambungake, pembersih vakum sing gegandhengan… kenapa ora vaporizer sing nyambung? Produsen PAX mikir kaya ngono lan ing kene kita duwe generasi kaping telu. Temokake karo kita apa rahasia, kautaman lan uga cacat. Yen sampeyan yakin, iki ana link kanggo tuku rega paling apik.

Desain lan bahan: PREMIUM

Kita duwe piranti silinder kanthi ukuran moderat pangukurane 9,8 x 3 x 2,16 sentimeter lan bobote mung 39 gram. Dibangun ing aluminium anodized kanggo casing njaba, dene ujung kasebut adhedhasar aksesoris sing kita pasang, sing ora sithik. Kita bakal bisa entuk ing patang warna: Matte Black; Emas Mawar; Silver lan Teal, ing acara kasebut kita milih green teal, model Teal, kanggo analisis jero.

  • Pangukuran: X x 9,8 3 2,16 cm
  • Bobot: 93 gram

Ing sisih mburi, kita duwe pin sambungan magnet kanggo pangisi daya, dene sisih ngarep dinobat nganggo "X" (kanggo PAX), sing banjur dadi indikator LED sing bisa ngerti status ing saben wektu. , batere lan liya-liyane. Rasa ing tangan langsung premium, dibangun kanthi apik lan luwih apik tinimbang produk liyane. padha karo sayembara. Ing desain lan portabilitas, luwih maju tinimbang alternatif liyane ing pasar.

Apa sing diarani vaporizer lan kepiye kinerja PAX iki?

Intine, vaporizer bisa digunakake padha karo rokok elektronik liyane. Sejatine dheweke duwe seri resistor lan baterai sing bisa diisi ulang, sing dadi panas produk sing dipengini kanggo ngasilake uap. Nanging, PAX 3 iki duwe prabédan sing penting dibandhingake karo sisa produk, dirancang kanggo nguap godhong sing longgar, yaiku unsur alami sing kita lebokake langsung menyang pot sing digawe panas dadi ngrokok jamu penting, saliyane kalebu a mangkuk sampeyan bisa ngemot konsentrasi.

PAX 3 duwe batere 3.500 mAh sing bakal dadi panas a kompor kanthi kapasitas antara 0,15 gram lan 0,4 gram gumantung karo tutup sing digunakake (kalebu ing bungkus) lan zat sing arep ngrokok. Pemanasan konduksi PAX iki uga batere 3.500 mAh nawakake udakara 100 menit panggunaan udakara 90 menit ngisi daya.

Konten paket lan cara nggunakake

Kita wis nampa kit PAX 3 lengkap kalebu:

  • Nguap
  • Basis pangisian daya magnetik nganggo USB
  • Tutup kanggo nambah konsentrasi
  • Tutup setengah mbukak kanggo kompor
  • Tutup beban lengkap kanggo kompor
  • Corong asli
  • Nozel lengkap
  • Kit reresik
  • Alat pencet lan reresik

Nggunakake iku gampang, Babagan sing disaranake yaiku muatan lengkap lan milih jinis tutuk apa sing bakal digunakake, kanggo pangguna pisanan ora kaya corong asli. Banjur kita milih produk sing bakal kalebu ing mangkuk: herbal utawa konsentrat penting. Kita nggunakake tutup sing cocog, penet produk (yen jamu) lan lebokake konten kasebut. Penting yen dipateni supaya ora medeni.

Saiki kita bakal ngeklik tombol daya. Yen diuripake, bakal tetep kurang luwih 15 detik kanthi LED ing ungu (indikator pemanas), yen dadi ijo yaiku kita siyap ngrokok. Mengkono uga ing pangaturan suhu, kita duwe papat: Level 1 - 182ºC; Tingkat 2 - 193 ° C; Level 3 - 204ºC lan Level 5 - 215ºC. Kanggo ngatur, kita bakal menet terus tombol daya sawetara detik lan saben penet bakal milih level (utawa kita langsung nindakake saka aplikasi PAX.

PAX Vapor App - Vaporizer sampeyan saiki wis cerdas

Kanthi PAX 3, kita duwe aplikasi sing kasedhiya iOS lan kanggo Android sing bakal ngidini kita milih suhu kanthi lengkap yen wis nyambung PAX 3 menyang piranti seluler liwat sambungan Bluetooth, uga cukup gampang. Sawise mlebu, kita duwe mode penyesuaian sing beda kanggo lampu LED (kombinasi abang, kuning lan biru). Kita uga bisa nyetel biji miturut kekarepan lan kemenangan, nanging luwih becik nggunakake opsi default sing ditawakake PAX.

Umume kita duwe mode ing ngisor iki:

  • ngedongkrak Mode: Supaya kompor tansah panas kanggo sesi cepet lan asap kandhel
  • efficiency Mode: Kanthi nambah tenaga saka kompor kanthi luwih cepet kanggo memeret jamu
  • Roso Mode: Panas kompor nalika vakum kanggo rasa sing luwih apik lan kukus sing luwih alus
  • siluman Mode: Cepet adhem amarga ngrokok sporadis.

Sing pertama eling, tKita bakal duwe sensasi sing beda karo sing ditawakake cerutu tradisional utawa vape kanthi cairan, amarga jumlah uap kurang, dudu isi saben puff.

Mratelakake panemume lan pengalaman panggunaan

PAX 3 - Kita nganalisa vaporizer cerdas sing paling premium
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
199 a 249
  • 80%

  • PAX 3 - Kita nganalisa vaporizer cerdas sing paling premium
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 88%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Miturut panggunaanku, paramèter sing diumumake kanggo produk iki wis dipenuhi, ing level konektivitas lan ing level otonomi lan fungsionalitas. Iki minangka sensasi langka sing kudu digunakake, nanging sing cocog yaiku konfigurasi lan kapasitas pangaturan dhewe amarga konektivitas cerdas sing ditawakake aplikasi, gampang digunakake lan intuisi banget. Mesthi ora murah yen ndeleng opsi liyane ing pasar, nanging kaya sing wis diandharake wiwit wiwitan, iki produk premium. Sampeyan bisa nggawe dhewe karo dheweke saka 199 euro ing Amazon amarga cara paling apik kanggo nyoba kabeh, tanpa mangu-mangu, piranti karo piranti sing nyambung lan cerdas sing nggampangake saben dina, kaya biasane, ing Actualidad Gadget.

Pros

  • Desain lan bahan berkualitas tinggi
  • Bisa didandani liwat App
  • Otonomi sing luar biasa

Contra

  • Kadhangkala overheats
  • Komplek kanggo sing pengin nyoba

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.