Pengalaman Gaming Madrid ditutup karo luwih saka 100.000 pengunjung

Pungkasan minggu kepungkur, kita bisa melu Pengalaman Gaming Madrid, acara sing nggawe Madrid dadi pusat jagad game video suwene telung dina, minangka prakata sing apik kanggo pengumuman sing digawe Sony ing Paris. Pengalaman Gaming Madrid menehi hiburan nalika seneng karo akeh acara sing dianakake uga konten sing ditawakake.

Luwih saka 104.000 pengunjung, 193 pameran, luwih saka 60 merek sing ana lan macem-macem pengalaman saka dunia pemain game, wis nggabungake edhisi kapindho iki sanajan luwih sithik wis ora ana masalah kanggo Pengalaman Gaming Madrid pungkasane nggabungake awake dhewe minangka acara sing fokus ing kabeh adegan internasional. Kaya sing wis diandharake, 104.132 wong ngunjungi Feria de Madrid wiwit tanggal 27 nganti 29 Oktober dadi bagean saka MGE, sing bakal 39% luwih akeh tinimbang ing edhisi sadurunge yen ing 3 MGE suwene telung dina tinimbang limang dina.

Miguel Ángel Soler, direktur GAME eSports, wis nuduhake kepuasan karo asil acara Madrid, lan ngandhani:

Kita wis nikmati acara liyane taun suwene lan kepenak banget bisa kolaborasi nggawa jagad video game lan kabeh sing diwenehake para pengikut.

Masyarakat bisa seneng-seneng kanthi warta lan eksklusif kayata Pahlawan Flat, sing wis dimainake dening kaping pisanan ing Spanyol ing versi kanggo Nintendo Switch. Nanging, fokus yaiku game sing wis ditampilake kayata NBA 2K18, Super Mario Odyssey, The Inpatient, Bravo Team, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Destiny2, FIFA18, Hearthstone utawa Raiders of the Broken Planet. Ora bisa dipungkiri manawa server duwe wektu paling apik yaiku ing wilayah retro. Sanajan kabeh, cosplay luwih akeh lan akeh sing ilang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)