Scuf Impact, kontroler pro sing dikarepake kabeh pemain game

 

Semesta "tukang game" dadi saya nuntut, pangguna tradisional entuk kemungkinan saingan "profesional" ing turnamen, lan iku paling apik babagan game, kanthi skill lan console / PC sampeyan bisa nggawe kemajuan lan kemajuan ing platform kaya Twitch lan YouTube.

Sembarang pitulung ora sithik, mula ana seri produk sing ditujokake kanggo mbantu para pamirsa entuk asil sing luwih apik saka game kasebut.

Kaya biasane, kita wis ngiringi artikel analisis iki kanthi video, Lan kita ngerti manawa minangka aturan umum, luwih becik ndeleng cara kerjane ing video tinimbang mung maca, apa ora sampeyan mikir? Kita ngajak sampeyan ngunjungi saluran YouTube lan saengga sampeyan mbantu komunitas kanggo terus nganalisa produk sing paling apik ing pasar, mula kita bisa nggawa piranti elektronik sing sampeyan minat lan bakal luwih gampang urip, lan yaiku apa sing dikarepake kanthi nganalisa yaiku yen sampeyan bisa mutusake apa sejatine dituku.

Desain lan bahan: Disesuaikan kanthi lengkap

Kontroler Scuf Impact saka Sucfgaming iki disesuaikan nganti kesel, ing halaman web (pranala) sing sampeyan bisa tuku, sampeyan bisa milih warna kanggo gambar sing dicithak. Ora mung iku, nanging uga bagean liyane kayata dawa pemicu utawa jinis joystick sing bakal sampeyan pilih. Regane diwiwiti saka 115 euro, sanajan jumlah iki bakal mundhak, gumantung karo karakteristik sing sampeyan lebokake utawa personalisasi, kaya sing logis. Kaya sing bisa dibayangake, njaga kabeh fungsi saka DualShock normal.

Ukurane ukurane luwih gedhe (lan ergonomis) tinimbang PS4 DualShock 4 tradisional, Lan kita duwe kesempatan kanggo ngelingi manawa prentah iki uga bisa dituku ing versi kanggo Xbox One. Iki minangka fitur sing paling relevan sing bisa dakkandhani ing level desain:

  • Pemicu bisa diganti kanthi dawa lan uga bisa disesuaikan babagan lelungan
  • Bahan karet ing sisih mburi sing bisa nyekel luwih tliti lan tliti
  • Joystick non-slip sing ngidini tliti sing luwih tliti, pelumas uga lan gerakan sing luwih lancar
  • Reses ing port pengisian daya sing nglindhungi kabel lan nyegah kerusakan

Dayung mburi kanggo kontrol maksimal lan bisa diatur

Tlapak mburi minangka jinis tombol sing bakal ngidini kita njupuk kauntungan saka sisih mburi remot lan kanthi mangkono nemtokake fungsi kayata mlumpat utawa mlengkung, saengga kita bisa nanggapi pemotretan kanthi luwih cepet tanpa kudu mandheg pencet tombol kanggo pencet, lan iki minangka kauntungan sing bisa nggawe prabédan ing game, kayata Fortnite, yen tembakan sederhana bisa nggawe kita menang utawa kalah game. perang. Jinis fungsionalitas iki misuwur banget karo para pemain game profesional, nyatane, sithik banget sing ora nggunakake kontroler kanthi fungsi iki.

Kita duwe papat paddle bali sing cocog karo tombol kasebut (bunder, kothak, segi telu lan X), saliyane palet iki bisa dicopot yen ora digunakake kabeh lan kita pengin supaya kesalahan penutupan salah. Dheweke dikonfigurasi kanthi standar miturut pandhuane, nanging kita duwe magnet sing ana ing kothak sing bakal ngidini kita mbentuk dayung mburi kanggo ngubungake jinis tumindak liyane sing niru sisa tombol ing remot, amarga iki cukup kanggo ngetutake instruksi sing ana ing paket kasebut. Secara pribadi, iku fungsi sing durung digunakake, amarga konfigurasi default kasedhiya kanggo aku.

Pemicu digital sing bisa disesuaikan

Kita duwe sawetara kemungkinan kustomisasi ing pemicu, iki penting amarga sanajan pemicu tradisional duwe fungsi prabédan tumindak gumantung saka tekanan sing ditindakake, kasunyatan iki bisa dadi kerugian nalika nggunakake pemicu ngisor kanggo njupuk gambar. Lan iki bisa ngasilake latensi sing ora perlu, amarga sing kita karepake tanpa mangu-mangu yaiku tembakan digawe sanalika pers ditindakake, kaya-kaya tombol, iki minangka cara kustomisasi Pengaruh Scuf iki:

  • Rodha lelungan pemicu: Gumantung saka posisi sing ditrapake kanggo rodha, kita bakal duwe rute sing luwih gedhe utawa kurang, yen milih rute sing luwih cilik, kita bakal nggawe denyut luwih cepet, kayata nalika nggunakake senjata burst, kauntungan sing penting.
  • Extender: Impact Sucf kalebu ing paket rong jinis pemicu, sawetara rada suwe tinimbang kontrol tradisional lan sawetara sing luwih dawa maneh sing uga ngidini kita nindakake tembakan kanthi gaweyan sing kurang.

Sisih ndhuwur lan ngisor uga digital, nyuda latensi, saliyane, pemicu ndhuwur duwe efek pulsation sing cukup cekak lan efektif, sanajan ing prakteke, sabenere fungsi iki sing bisa ditemokake paling ora, pemicu kayane luwih relevan karo aku.

Joysticks sing bisa diganti

Joysticks uga dadi faktor sing nemtokake, sing biasane yaiku ngganti DualShock 4 sing ora duwe reputasi apik banget, nyatane, generasi pertama duwe masalah nyandhang sing signifikan. The Scuf Impact nduweni seri joysticks sing bisa diganti, gumantung karo kabutuhane pangguna: Standar utawa cekung kanthi telung dhuwur sing beda.

Ngganti gampang banget, kalebu tombol sing ngidini kita mbusak tutup lan ngganti, kaya sing katon ing video kasebut, semilir angin. Sejatine aku kaget amarga gampang, luwih-luwih conto tinimbang sistem penyesuaian pemicu.

Pendapat editor

Aku wis nyoba Efek Scuf iki ing PlayStation 4 Pro sawetara minggu, utamane main Apex Legends, Fortnite, lan Crash Team Racing. Aku kudu ujar manawa aku ora nemokake akal babagan nyopir game utawa malah petualangan, kontroler iki mikir supaya bisa entuk manfaat paling apik ing FPS amarga amanat kanon, kajaba sampeyan "bersenjata" kaya aku, sampeyan bakal nemokake reaksi sing luwih cepet lan luwih nyaman. Tanpa mangu-mangu, yen sampeyan nggawe video game kanthi serius lan nggunakake game suwene wektu suwene, kenapa ora nandur modal ing alat kasebut? Kayane ora produk sing larang regane lan uga menehi kamungkinan kanggo disesuaikan nganti kesel, sampeyan bisa langsung tuku ing situs web (pranala).

Sucf Impact, kontroler pro sing dikarepake kabeh pemain game
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
115
  • 80%

  • Sucf Impact, kontroler pro sing dikarepake kabeh pemain game
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Ergonomis
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Pribadi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 88%

Pros

  • Bahan lan desain bisa disesuaikan kanthi lengkap
  • Ora bobote luwih saka sing asli lan desaine luwih ergonomis
  • Rincian kayata konektor microUSB lan Jack 3,5mm bisa dingerteni

Contra

  • Sawetara tombol bisa uga salah yen sampeyan tutul banget nalika nyetel
  • Ora bisa nyetel dayung mburi yen ora maca pandhuane kanthi bener
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.