Iki minangka woro-woro luar biasa saka NES Klasik Mini

Nes-klasik-mini

NES Klasik Mini, konsol sing bakal nggawa kita bali menyang wolung puluhan kanthi tendhangan, kasedhiya ing kene. Sejatine, wis teka, luwih khusus tanggal 11 November. Sauntara kuwi, kita bisa nggawe reservasi lan ngusap tangan karo iklan lan foto sampeyan. Retro adol luwih akeh tinimbang sadurunge ing jagad game video, Remake lan Remastered kanggo saben judhul sing hebat ing jaman kepungkur saiki. Saiki kita wara-wara luar biasa saka NES Classic Mini, video pariwara sing sukses banget kaya sadurunge, sing njaluk sampeyan cadangan kanggo sing wis ana.

Mungkin pariwara kasebut durung kakehan, nanging kasunyatane mbuktekake jaman biyen, nalika nemokake NES ing televisi, bebarengan karo konsol ATARI, lan sadurunge bledosan gelembung video game sing pungkasane bakal mayuta-yuta. salinan "ET - The Extra-Terrestrial" ing ara-ara samun Alabama. Iklan kasebut nuwuhake perasaan wolung puluh taun lan menehi sentuhan apa sing bakal ditemokake ing konsol, lampu neon, lan gerakan kamera cilik, kanthi tujuan utama kanggo ngelingi NES Classic Mini minangka konsol sing ora kudu ngenteni.

Kaya sing sampeyan ngerteni, rega peluncuran bakal € 59,99 ing Spanyol, lan console bakal duwe sambungan USB kanggo nyuplai daya. Kasunyatane yaiku game kaya-kaya lumaku liwat HDMI, sing kita eling minangka sambungan pilihan kanggo Nintendo kanggo NES Klasik Mini. Kosok baline, kanthi kontrol siji, tangan liyane regane € 9,99 lan kita kudu tuku kanthi kapisah, kaya adaptor daya, konsol mung bakal nggawa USB. Muga-muga sampeyan wis siyap, Gadget News ora bakal kliwat review ing pucuke kaendahan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.