Loot Crate pungkasane tekan Spanyol

Peti Jarah

Dina iki dina sing dienteni karo akeh wong, suwe-suwe kita kudu ngenteni lungguh nalika nonton minangka kothak kejutan Peti Jarah Iki dikirim menyang akeh tujuan nalika kita nginep, nanging iki perkara sing biyen, wiwit wingi Loot Crate resmi dikirim menyang Spanyol.

Sampeyan sing ora ngerti Loot Crate saiki bakal nemokake layanan sing luar biasa, sampeyan sing ngerti bakal seneng, nanging kita bakal miwiti karo sing pertama, aku bakal nerangake kanthi ringkes babagan layanan iki, kenapa bakal narik minat sampeyan lan cara nyewa.

Apa Loot Crate?

Peti Jarah

Loot Crate minangka layanan kothak kurir kejutan, Iku gampang banget, sampeyan langganan kanthi mbayar jumlah kanggo wektu langganan (saya suwe wektu langganan, biaya saben wulan luwih murah), sajrone langganan kasebut, kita bakal nampa saben wulan (ing pungkasan) kothak sing ngemot 6 lan 8 produk sing ana gandhengane karo donya Geek lan Gamer, sampeyan ngerti, game, obyek Marvel, DC, 1 kaos eksklusif, lan kabeh iki ana gandhengane karo tema saben wulan, yaiku, saben wulan beda.

Apa sing nggawe khusus Peti Jarah babagan wong liya kaya Bahan bakar geek? kula aturi nuduhake ...

KOTAK MEGA

Peti Mega

Biasane kothak sing ditampa duwe biaya € 29 lan regane antara € 40 lan € 50Nanging, wong sing ana begja ing antarane para pelanggan bakal duwe pakurmatan nampa kothak sing beda karo sing dikarepake, dheweke bakal entuk sial amarga ora ana 4 patung, poster, pin lan kaos oblong, nanging dheweke bakal nampa (kanggo menehi conto wulan sadurunge) konsol game utawa PC, patung asli kanthi skala suda tema Geek utawa Gamer sing populer, obyek eksklusif, aksesoris saka merek kayata Corsair, Razer, lsp ... Televisi Samsung 50 ", ing cendhak, Mega Caja, "kothak" karo regane luwih saka 2.000 € kanthi rega € 29 lan sing mesthi bakal nambah taun lan nganthi Natal kanggo wong sing bejo.

Mupangatake kesempatan iki

Saiki, sampeyan wis ngerti apa Loot Crate lan apa Mega Box, sampeyan uga ngerti cara kerjane, saiki sampeyan uga ngerti kenapa penting banget tekan ing Spanyol lan kenapa kabar iki cocog karo blog gadget, ngerti kabeh iki, kenapa sampeyan isih durung langganan?

Peti Jarah

Sing sampeyan ngerteni ing ndhuwur yaiku timer, utawa luwih becik gambar timer Loot Crate, sampeyan isih kari 6 dina wiwit nulis artikel iki supaya bisa entuk kothak September, tema iki yaiku "Summoners", lan bakal kalebu barang Blizzard uga sawetara barang Pokémon lan kaos eksklusif. Aku wis langganan, ngenteni apa maneh?

Kanggo ngrampungake, aku menehi sampeyan video orientasi babagan sing bakal kita tingali ing wulan iki ing Loot Crate, elinga kanggo langganan sampeyan mung kudu ketik link iki lan pesenake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Fer ngandika

    Aku mlebu liwat tautanmu 🙂

bool (bener)