Philips 273B9, monitor sing nambah teleworking [Analisis]

Philips terus kerja sama karo MMD kanggo pengembangan lan promosi monitor PC kanggo kabeh jinis. Ing wektu kasebut, monitor kanthi dimensi antara 24 lan 27 inci dadi misuwur amarga ana akeh telekomunikasi, lan iki nalika teka saka Aktualidad Gadget kanggo mbantu sampeyan milih cara sing paling apik.

Kita nggawa menyang tabel review Philips 273B9 anyar, monitor Full HD kanthi konektivitas USBC sing bakal mbantu telekomunikasi telat. Kita bakal luwih tliti babagan karakteristik teknis lan utamane apa sing dialami sajrone tes sing ditindakake.

Bahan lan desain

Ing kasus iki, Philips milih desain sing serius, Sanajan kita kudu ujar manawa perusahaan kasebut biasane ditrapake kanthi nggawe piranti kanthi embel-embel babagan desain utawa bahan, iki mesthi menehi reliabilitas, resistensi, lan ketenangan kanggo lingkungan kerja tartamtu.

Ing kasus iki, Philips milih plastik ireng matte lan pigura sing suda ultra kanggo sisih ndhuwur lan sisih. Ora kaya ngono, kanggo bagean ngisor, ana sensor sing bakal dibahas mengko.

  • Tuku monitor Philips 273B9> LINK

Basis sing cukup gedhe yaiku seluler lan nduweni kontainer cilik, sing cocog kanggo geek pena. Keypad dununge ing sisih tengen ngisor lan duwe sistem HUD sing sederhana sing bakal ditampilake ing layar nalika kita pencet. Sambungan ana ing mburi kabeh ana ing wilayah sing padha.

  • Ukuran: 614 X 372 X 61 mm
  • Bobot: 4,59 Kg tanpa stand / 7,03 Kg kanthi stand

Dudukan kasebut gampang dilabuh kanthi nggunakake tombol geser. Sawise diselehake, kita bakal bisa nyelehake monitor ing endi sing dikarepake. Kita duwe monitor sing katon meh ing kabeh papan kerja lan uga ing kantor "omah".

Penak kanggo teleworking

Pilar dhasar kenyamanan monitor iki adhedhasar kasunyatan manawa dhukungan bakal ngidini kita nyetel dhuwur nganti 150 mil kanthi vertikal. Artikulasi kasebut bakal ngidini kita nyetel monitor udakara 90 derajat lan nganti 30 derajat miring mudhun relatif kanggo vertikal.

Kanggo bagean, basis seluler, gampang diuripake dhewe, dadi pilar dhasar liyane nalika kita pengin duwe monitor ing pojok meja amarga kita kerja bareng kanthi konten ing format kertas uga digital.

Kanggo bagean kasebut, ing area penyangga alas kita bakal nemokake papat sekrup sing bakal digunakake kanggo instalasi dhukungan kanthi kompatibilitas VESA, kanthi tembung liya, langkah-langkah tradisional sing gampang ditemokake nalika tuku. Nanging, kita nemokake kejutan. Entuk rega paling apik ing Amazon (pranala).

Sekrup kasebut adoh banget, mula kita mung bisa nyakup adaptor VESA sing ukurane pas, yaiku, kita ora bakal bisa njupuk kauntungan saka adaptor kanthi sawetara langkah amarga sekrup kasebut durung suwe. Kita wis ngatasi masalah iki kanthi entuk sekrup kanthi ukuran sing padha nanging luwih dawa.

Karakteristik teknis

Saiki kita langsung menyang teknis, lan kita ana ing ngarep monitor LCD MMD IPS kanthi 27 inci (68,6 sentimeter). Nduwe lapisan anti-reflektif matte sing cocog kanggo kabeh kahanan, uga nyegah fogging 25%, tanpa mangu-mangu iki monitor perang sing bakal gampang diresiki.

Babagan resolusi kasebut, Philips milih 1080p (Full HD) kanthi tingkat nyegerake maksimum penengah sing kasedhiya 75 Hz, iki nggawe kita bisa nemokake 4ms wektu tundha (abu-abu dadi abu-abu) lan mulane ora dirancang khusus kanggo game, sanajan rata-rata, mula yen nindakake ing monitor iki bakal nyenengake.

  • SmartErgoBase
  • Gulung cepet Free
  • Mode LowBlue
  • HDMI siap

Minangka kanggo padhang, tetep ana ing statistik penengah 250 nits. Kita duwe 98% profil sRGB lan 76% saka NTSC.

Saiki kita nyorot PowerSensor, sistem sensor ing logo Philips sing bakal ngidini kita ndeteksi nalika ana ing ngarep monitor lan nemtokake kapan mlebu mode "turu" tanpa prelu diwartakake, sing bakal nyuda konsumsi energi, utamane ing lingkungan kantor Kita wis ngerteni yen kerjane luwih saka sing bener, dawa sing bisa diatur lan bisa disesuaikan.

Akeh sambungan lan fungsi

Babagan visualisasi, kita wis jelas manawa lingkungan kerja luwih saka mung nutupi, nanging isih akeh perkara sing kudu dibahas. LANste Philips 273B9 dirancang kanggo ngatasi kabeh jinis masalah, lan bisa ditampilake ing sambunge. 

  • HDMI 2.0
  • DisplayPort
  • D-SUB
  • USB-C
  • Audio ing / Audio metu
  • 2x USB 3.1 kanthi Pangiriman Daya
  • 2x USB standar

Kothak kasebut kalebu port HDMI, DisplayPort lan USB-C kanthi teknologi DisplayPort 3.0. Dina iki, akeh notebook sing langsung gabung karo port UBSC lan ora ana liyane, kaya ing MacBook Pro 16 ″ sing digunakake kanggo nyoba, lan iki dadi kabungahan gedhe.

Port USB-C monitor bakal nyedhiyakake nganti 60W kanggo laptop sing lagi disambungake, sekaligus bakal nampa gambar ing resolusi Full HD. Nanging, prekara iki ora ana ing kene, kita wis verifikasi manawa Philips 273B9 tumindak minangka port HUB, dadi kita bisa nyambung keyboard lan mouse langsung menyang USB monitor kanggo mbukak notebook, lan uga nyambungake jinis panyimpenan massal.

Pendapat editor

Cetha manawa kita lagi ngadhepi monitor "perang", sing dirancang kanggo ngatasi kahanan sing beda tanpa stagnosis ing lingkungan apa wae, tanpa nyorot banget ing meh kabeh fitur, nanging menehi kompendium fungsi sing angel ditandingi monitor liyane. Asile rega sing, tanpa nglarang, adoh saka kisaran sing murah. Nanging, Yen kita nganggep tumindak kasebut minangka USB-C HUB, sing nyedhiyakake biaya 60W menyang laptop lan duwe SmartErgoBase, kayane investasi kasebut ora mung lumayan.

Sampeyan bisa entuk ing situs web resmi Philipsutawa langsung ing Amazon saka 285 euro.

273B9
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
285
  • 80%

  • 273B9
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • panel
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Multiple sambungan kabeh jinis ing sisih mburi
  • SmartErgoBase supaya bisa digunakake kanthi gampang
  • Bahan sing kuat
  • Panel sing cocog, khas Philips

Contra

  • Mbok desain sing serius banget
  • Mbukak sawetara konfigurasi kanggo njupuk kauntungan saka USB-C HUB
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.